Φακοί Fenix

Re: Φακοί FENIX

γιαννη αερια απο τις μπαταριες ηταν,,,,,συμβαινει συχνα ιδιως με αλκααλικες...

Λες;; Περίεργο μου φαίνεται...επαναφορτιζομενες εχω...τι να σου πω;;; Τέλος πάντων..δεν είναι και τίποτα σοβαρό αλλα ε κάτι ειναι.. :P χαχαχα

Aν βγει άλλη έκδοση ή αντάπτορας που να παίρνει άλλες μπαταρίες θα τον πάρω, η τιμή είναι καλή(!). Σκεφτείτε ότι πρέπει να τραβά στο δυνατό 6+ αμπέρ από δαυτές, δε ξέρω αν υπάρχουν μπαταρίες που να μην έχουν πρόβλημα με τέτοια εκφόρτιση! Έχουν κ μεγάλη εσωτερική αντίσταση, έχουν προβλήματα μνήμης, κτλ κτλ...

Δυστυχώς όλες οι nimh εκτός τις low self discharge έχουν(και πάλι μόνο οι eneloop μπορείς να πεις με σιγουριά ότι δε θα το εμφανίσουν, οι άλλες από ότι λένε εμφανίζουν)

Απάντηση: Φακοί FENIX

Οπως εγραψα και σ αλλο σημειο ,χθες παρελαβα τον ΤΚ21 .Πρωτες εντυπωσεις ,η πολυ καλη κατασκευη και η βολικη λαβη.
Δεν μπορεσα να τον δοκιμασω σε εξωτερικους χωρους,λογω δουλειας,αλλα σε εσωτερικους απλα τα παντα γινονται μερα.
Η κεφαλη οταν ειναι σε λειτουργια turbo ζεσταινεται με τα πρωτα λεπτα και στη συνεχεια και το κυριως σωμα.Πιστευω οτι στο κυριως σωμα θα επρεπε να υπηρχε μια λαστιχενια επικαλυψη .που θα βοηθουσε τον κατοχο,αλλα απο την αλλη πλευρα δεν θα βοηθουσε στη απαγωγη της θερμοκρασιας.
Αυτα σαν πρωτες εντυπωσεις,περιμενοντας βεβαια και τον PD 31

Παντελή θέλω να σε ρωτήσω κάτι για τον LD40.

Στο turbo mode βγάζει 248 lumens αλλά διάβασα σε προηγούμενο σου ποστ, ότι σε 15 λεπτά χωρίς να τον κρατάς είχε ζεσταθεί.

Σε τρεις ώρες και 13 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας τι θα έχει πάθει ο φακός;
Θα έχω κάποιο πρόβλημα;

Ενδιαφέρομαι για τον φακό και τον έχω βρει με 40 , αν κάποιος τον βρει και με λιγότερα χρήματα ας το γράψει.

Τον είχα τεστάρει για κάνα 20λεπτο και απλά ήταν ζεστός,ικανοποιητικά για φακό.Είναι απ' τους φακούς που δεν νομίζω να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί η κεφαλή είναι μεγάλη σε σχέση με τα λουμενς που αποδίδει και διοχετεύεται η θερμοκρασία παρόλο που το σώμα είναι πλαστικό.Τώρα για το μέγιστο του χρόνου σε τούρμπο δεν μπορώ να πω με σιγουριά αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Στον ΤΚ 21 στην τουρμπο λειτουργια πιστευω οτι μερος της απαγωγης θερμοκρασιας γινεται μεσω του χεριου .Τον αφησα χθες αναμενο στη τουρμπο περι τα 20 λεπτα,και το σωμα ηταν αρκετα ζεστο [τα χερια μου δεν ειναι τοσο ευαισθητα σε θερμοκρασιες] πραγμα που σημαινει οτι σε 1 ωρα τα πραγματα θα ηταν ζορικα .
Επισης μετα μιση ωρα στη τουρμπο ,πηγε αυτοματα στη μικροτερη βαθμιδα,γιατι αρχισε να εξαντληται η μπαταρια.
Επισης εχει και ακομη λειτουργια ,να βλεπεις που δεν εχεις σκουπισει-ξεσκονισει καλα στο σπιτι

Re: Απάντηση: Φακοί FENIX

Τον είχα τεστάρει για κάνα 20λεπτο και απλά ήταν ζεστός,ικανοποιητικά για φακό.Είναι απ' τους φακούς που δεν νομίζω να έχουν ιδιαίτερο πρόβλημα γιατί η κεφαλή είναι μεγάλη σε σχέση με τα λουμενς που αποδίδει και διοχετεύεται η θερμοκρασία παρόλο που το σώμα είναι πλαστικό.Τώρα για το μέγιστο του χρόνου σε τούρμπο δεν μπορώ να πω με σιγουριά αλλά δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

Το πλαστικό σώμα είναι που με χαλάει...

Mολις παρεληφθει μετα απο ενα μηνα και ο PD31,ωραιο φακουδακι,δυνατο φως,καλη κατασκευη.Μου λειπει το μπουτονακι επιλογης λειτουργιων του TK 21
Ελπιζω να παω καποιο βραδακι να τα δοκιμασω και τα δυο ,μαζι

υπάρχει περίπτωση με κάποιο secret mode να προγραμματίζεται ο φακός? Φαντάζομαι έχουν κάποιον επεξεργαστάκο μέσα που φροντίζει το UI / PWD modes.

έχω τον TK21 και θέλω να μειώσω την ισχή του strobo.

οχι....ο προγραμαμτισμος ειναι fixed. εκτος και αν βρεις ανθρωπο να στον ανοιζει, και με ειδικη κλινη επαφων να ξαναπρογραματισει το τσιπακι....αλλα και αυτο μπορει να του εχουν αφαιρεσει το λόγοτυπο οποτε αστο.....

μάλιστα...χεχε,δεν έχει κανένα κρυμμένο i2s ε? ε,κάποια στιγμή θα το αποκτήσουν!