Απάντηση: Re: Φακοί FENIX
Μπράβο ρε φίλε , πάντα γούσταρα ένα εργαλείο με τροφοδοσία απο το αμάξι σαν προβολέα για το jimny.Όταν μπορέσεις βάλε φωτό να τρελαθούμε.:music-smiley-005:Παιδια σας χαιρετω μετα απο αρκετο καιρο...Λοιπον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον FENIX TK45 που ειχα αγορασει πριν τα χριστουγεννα..Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι τα αιξιζει τα χρηματα του...κανει κυριολεκτικα τη ''νυχτα μερα'' τον δοκιμασα στο βουνο σε απολυτο σκοταδι και επαθα την πλακα μου..Συγγρινα την δεσμη του με τους αλλους 2 που εχω....καμια σχεση..μονο που δεν τις φωτογραφισα γιατι δεν γινεται με το κινητο...8α το κανω ομως με πρωτη ευκαιρια...Θελω να σας παρουσιασω μια κατασκευη που σκεφτικα να κανω...Να φτιαξω δηλαδη ενα πιο κοντο σωμα για τον φακο και να του δωσω εξωτερικη τροφοδοσια χωρις να αχριστεψω το δικο του...Αυτο θα χρησημευε για χρηση σε αυτοκινητο ή για τροφοδωσια με μπαταρια που θα ειναι πιο πολλα Ah και λοιπα....Επισης μπορει να τροφοδωτηθει με οποιαδηποτε μπαταρια απο 6 ως 12v οποτε κανεις οτι θελεις...Εχω λοιπον ενα γνωστο που χειρηζεται τορνο και το φτιαξαμε...μπηκαν μεσα οι καινουριες επαφες και ολα μια χαρα...Το νεο σωμα ειναι κατασκευασμενο απο τεφλον δειτε τις φωτο...Περιμενω εντυπωσεις!!....
View attachment 63134
View attachment 63135
View attachment 63136
View attachment 63137
View attachment 63138