Φακοί Fenix

Απάντηση: Re: Φακοί FENIX

Παιδια σας χαιρετω μετα απο αρκετο καιρο...Λοιπον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον FENIX TK45 που ειχα αγορασει πριν τα χριστουγεννα..Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι τα αιξιζει τα χρηματα του...κανει κυριολεκτικα τη ''νυχτα μερα'' τον δοκιμασα στο βουνο σε απολυτο σκοταδι και επαθα την πλακα μου..Συγγρινα την δεσμη του με τους αλλους 2 που εχω....καμια σχεση..μονο που δεν τις φωτογραφισα γιατι δεν γινεται με το κινητο...8α το κανω ομως με πρωτη ευκαιρια...Θελω να σας παρουσιασω μια κατασκευη που σκεφτικα να κανω...Να φτιαξω δηλαδη ενα πιο κοντο σωμα για τον φακο και να του δωσω εξωτερικη τροφοδοσια χωρις να αχριστεψω το δικο του...Αυτο θα χρησημευε για χρηση σε αυτοκινητο ή για τροφοδωσια με μπαταρια που θα ειναι πιο πολλα Ah και λοιπα....Επισης μπορει να τροφοδωτηθει με οποιαδηποτε μπαταρια απο 6 ως 12v οποτε κανεις οτι θελεις...Εχω λοιπον ενα γνωστο που χειρηζεται τορνο και το φτιαξαμε...μπηκαν μεσα οι καινουριες επαφες και ολα μια χαρα...Το νεο σωμα ειναι κατασκευασμενο απο τεφλον δειτε τις φωτο...Περιμενω εντυπωσεις!!....

View attachment 63134
View attachment 63135
View attachment 63136
View attachment 63137
View attachment 63138
Μπράβο ρε φίλε , πάντα γούσταρα ένα εργαλείο με τροφοδοσία απο το αμάξι σαν προβολέα για το jimny.Όταν μπορέσεις βάλε φωτό να τρελαθούμε.:music-smiley-005:

Re: Φακοί FENIX

παιδια συγνωμη αλλα την επαθα χονδρα!

δεν συνειδητοποιησα οτι αλλαξε η χρονια και χαρηκα οτι ειχαμε και τα πρωτα βιντεο!

Απάντηση: Φακοί FENIX

Σήμερα παρέλαβα τον tk35.Πολύ φως.Έχω μεγάλο πρόβλημα με το ταχυδρομείο αυτός ο φακός έχει έρθει 20 μέρες και γενικά όλοι οι φακοί έρχονται πάνω απο μήνα.Μάλλον θα αλλάξω περιοχή αποστολής.

Με κάτι να το συγκρίνεις για να μας πεις πως σου φαίνεται!
Εγώ είμαι ενθουσιασμένος δε ξέρω πως το καταφέρανε τόσο πολύ φως!

Ελεος! Αν δε βρεις,βγάλε μια φωτό και πες το του 4sevens να σου στείλουν, θα το κάνουν!!!
Πάω να κοιτάξω και το δικό μου χαχα :D
Κατά τα άλλα για πες πως φαίνεται τώρα τη νύχτα;

Απάντηση: Φακοί FENIX

Μαμάει....τον σύγκρινα με τον ld40 (δεν έχω άλλον πιο δυνατό) και είναι απλά μια άδικη σύγκριση.Ο ld40 έχει ένα όμορφο και φωτεινό throw αλλά ο τκ35 φωτίζει τετράγωνα ολόκληρα και μακριά....:violent-smiley-030::music-smiley-005:

μεγειες παντελη.
ποσο κοστισε με μεταφορικα?
ο YEZL M6 να εχει καλυτερο η χειροτερο throw γιωργο?

τελικα ο τκ35 ειναι βολικος στο χερι ρε παιδια?
πιστευω πως ναι.

Για σας και παλι παιδια...Εβγαλα μερικες φωτογραφιες με τον TK-45 οπως σας ειχα πει...απο τις δεσμες η αριστερη ειναι ο ΤΚ-45 στη μεση ειναι ο maglite 2D και στα δεξια ειναι ο B&T 225lumen με 5W led ειναι φακος για οπλο..πολυ καλος με δεσμη που φεγγει αρκετα μακρια...οι αλλες φωτο ειναι απο τον ΤΚ-45 στην 2-3-4 σκαλα...την πρωτη την εσβισα καταλαθως...αυτα απο' μενα...-bye--bye-

DSCN1343.jpg
DSCN1351.jpg
DSCN1352.jpg
DSCN1354.jpg

Λοιπόν κύριοι μετά απο πολύ διάβασμα , ψάξιμο , αποφάσισα να τσιμπήσω ένα νέο φακό , και συγκεκριμένα τον Fenix TA21 , καθώς και ένα σετάκι μπαταρίες - φορτιστή .Αρχικά να ρωτήσω ειδικά τον Γιάννη που έδωσε ένα κατάστημα πιο πάνω ,αν είναι αξιόπιστοι ή να δω σε κάποιο άλλο e-μαγαζί ;
Δεύτερων για μπαταρίες φορτιστή βλέπω εδώ Lighthound και ψάχνω για μπαταρία τύπου 18650 , ποια ακριβώς να πάρω και πιο φορτιστή ;;;
Κάθε βοήθεια σκέψη δεκτή.

ψαξε πρωτα ναδεις να εχει 100&5 αποδοση με 18650 ή αυτη πέφτει..ξερει κανεις?

ΑW 2400,2600.2900....φορτιστη WF139

Μπορεί αλλά δεν είδα και κάτι καλύτερο.

@kospap ψάξε πρώτα ναδεις να εχει 100&5 απόδοση με 18650 ή αυτη πέφτει..
τι ακριβός εννοείς ;;;

Μπορεί αλλά δεν είδα και κάτι καλύτερο.
Μισό λεπτό...
Πάνω σε τι θέμα δεν είδες κάτι καλύτερο;
Και με ποιους τον σύγκρινες και κατέληξες σε αυτό;

Στα λέω αυτά μόνο και μόνο μήπως έχεις επιλέξει λάθος/να δω με τι κριτήρια τον επέλεξες, γιατί πιστεύω πως υπάρχουν πλέον αρκετοί καλύτεροι.

Να σου πω κριτήρια επιλογής 1ον Τιμή , ο TA21 βγαίνει στα 73 ευρό , 2ον Λειτουργίες ο TA έχει 12 , 3ον Form Factor ο συγκεκριμένος έχει μέγεθος σχήμα , στα γούστα μου.
Απο κει και πέρα όπως έγραψα και παραπάνω , κάθε εναλλακτική δεκτή.