Φακοί Fenix

Re: Φακοι FENIX

Παντελή,ενημερωτικά,τώρα μόλις πρόσεξα πως στο site που σου είπα έχει ακόμα 2 σετ με τον ΤΚ35. με 2 18650 μπαταρίες κ φορτιστή. και με 4 18650 κ φορτιστη.

Απάντηση: Φακοι FENIX

Μάλλον θα περιμένω να τον φέρουν και άλλα καταστήματα να δω και τι τιμές θα παίξουν μαζί με εκπτώσεις.Άσε που δεν το ξέρω το κατάστημα,έχεις ψωνίσει ποτέ απο εκεί?
εγω, ψωνιζω απο αυτο το μαγαζι συνεχεια ( πανω απο 15 αγορες ) και δεν εχω παραπονο. σε 15 μερες το δεματακι ειναι στο σπιτι

Re: Φακοι FENIX

Παντελή,ενημερωτικά,τώρα μόλις πρόσεξα πως στο site που σου είπα έχει ακόμα 2 σετ με τον ΤΚ35. με 2 18650 μπαταρίες κ φορτιστή. και με 4 18650 κ φορτιστη.

ουτε να το σκεφτειτε για αυτες τις μπαταριες....μουφα στην χωρητικοτητα κια αναξιοπιστες

Re: Φακοί FENIX

πως μπαινει αυτο το κουπονι ρε παιδια?
σε τι τιμη βγαινει με το κουπονι?

Απάντηση: Φακοί FENIX

Βάλε εκεί που γράφει Enter Redeem Code τον κωδικό CPF8 και πάτα redeem.Αμέσως θα σου δείξει πόσο κέρδισες.

Με το κουπόνι βγαίνει κάτι παραπάνω από 80 ευρώ.

κατι παραπανω απο 80 ε?
ωχ
και πως το δικαιολογουμε αυτο στη γυναικα?
χμμμ

Απάντηση: Φακοί FENIX

Είδε το αφεντικό σου εναν φακό σου και σου ζήτησε να του παραγγείλεις κάτι αντίστοιχο.

:HTEHEH56: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

ωωωωωωω καλοοοοοοο.
γιατι ολα τα αλλα τα χαζα τα εχω πει.
μου χαρισε ενας φιλος,τον πηρα μεταχειρω σε φοβερη τιμη,τον βρηκα πεταμενο...

το κουπονι ρε παιδια που μπαινει?
πρεπει να εχεις λογαριασμο στον 47?

Παιδια σας χαιρετω μετα απο αρκετο καιρο...Λοιπον ειμαι απολυτα ευχαριστημενος απο τον FENIX TK45 που ειχα αγορασει πριν τα χριστουγεννα..Μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι τα αιξιζει τα χρηματα του...κανει κυριολεκτικα τη ''νυχτα μερα'' τον δοκιμασα στο βουνο σε απολυτο σκοταδι και επαθα την πλακα μου..Συγγρινα την δεσμη του με τους αλλους 2 που εχω....καμια σχεση..μονο που δεν τις φωτογραφισα γιατι δεν γινεται με το κινητο...8α το κανω ομως με πρωτη ευκαιρια...Θελω να σας παρουσιασω μια κατασκευη που σκεφτικα να κανω...Να φτιαξω δηλαδη ενα πιο κοντο σωμα για τον φακο και να του δωσω εξωτερικη τροφοδοσια χωρις να αχριστεψω το δικο του...Αυτο θα χρησημευε για χρηση σε αυτοκινητο ή για τροφοδωσια με μπαταρια που θα ειναι πιο πολλα Ah και λοιπα....Επισης μπορει να τροφοδωτηθει με οποιαδηποτε μπαταρια απο 6 ως 12v οποτε κανεις οτι θελεις...Εχω λοιπον ενα γνωστο που χειρηζεται τορνο και το φτιαξαμε...μπηκαν μεσα οι καινουριες επαφες και ολα μια χαρα...Το νεο σωμα ειναι κατασκευασμενο απο τεφλον δειτε τις φωτο...Περιμενω εντυπωσεις!!....

IMG_0036.jpg
IMG_0037.jpg
IMG_0038.jpg
IMG_0039.jpg
IMG_0040.jpg

Μπράβο φίλε ωραία ιδέα!!!
Μα να σου πω, αφού έχεις τόρνο και διάθεση και πιθανολογώ και κάποιες γνώσεις, γιατί δε φτιάχνεςι εξολοκλήρου δική σου κεφαλή για να τη συνδέεις σε ό,τι τροφοδοσία θες;
Μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε ό,τι θες!Το φακό κράτα τον ως έχει!
Αν φτιάξεις μια κεφαλή ενιαία με 3 xm-l και ένα καλό κύκλωμα τότε μπορείς να φωτίζεις και το υπόλοιπο βουνό που δε φωτίζεται με το φακό σου! :D

δεν παμε καλα! τι εφτιαξες ρε φιλε....

μπραβο....

αλλα τσεκαρισε ξανα το βολταζ...βαλε μνπαατριες στον ανταπτορα και μετρα το...

Πριν κάνω την κατασκευή έχω κάνει μετρήσεις...ο φακός δουλεύει με την ίδια φωτηνοτητα Απο 12 ως τα 6v...η switsing πλακέτα που έχει μέσα όταν πέφτει η τάση αυξάνει τα αμπερ και έτσι το εξισωροπει...αν η τάση πέσει κάτω Απο 6 χαμηλώνει λίγο η φωτηνοτητα και μετά σβήνει....οπότε όπως είπα δουλεύει μια χαρα Απο τα 6 ως τα 12ν..!