Φακοί Fenix

Re: Φακοί FENIX

Καλημέρα.
Υπάρχει κάποιος που να πουλάει άμεσα τον cl 20? Θα φύγω έκτακτα για κάμπινγκ και δεν θέλω να τον πληρώσω 50 στον Δήσιο. Άσε που τα ανταγωνιστικά προϊόντα απλά δεν υπάρχουν.
Μέχρι αύριο πρέπει να τον έχω.
Περιοχή Αθήνα οπουδήποτε.
Αλλιώς θα βολευτώ με ότι έχω και θα τον παραγγείλω.
Ευχαριστώ.

Φακοί FENIX

Εχοντας παρει τον ld12 για το αυτοκίνητο, πετυχα σε ενα μαγαζι τον e35 (39 ) και τον πηρα να τον εχω για το σπίτι σε περιπτωση διακοπης ρευματος να τον βαζω να καθεται ορθιος. ΠαρΤηρησα οτι ειναι περισσοτερα lumens και φτανει σε μεγαλυτερη αποσταση αλλά η διασπορα δεν ειναι το ιδιο καλή (ομοιόμορφη) σκεφτομαι για το σπιτι να παρω ενα που ειδα στην σελιδα τους που είναι σαν φαναράκι. CL25R νομιζω

Last edited:

Eιναι πραγματικα πολυ βολικα και ευχρηστα τα νεα φαναρακια της Fenix.
Exω το μικρο, αλλα το μεγαλυτερο προσφερει μεγαλυτερη επιφανεια φωτεινοτητας και φορτιζει με usb (+επιπλεον, αν δεν εχεις μπαταρια, το συνδεεις με usb και δουλευει στις μικρες σκαλες)
Και τα δυο εχουν μαγνητη στη βαση (πολυ χρησιμος) και γαντζο για να πιανει παντου.

Fenix%202015%20Flashlights%209%20of%2020_zpskbbryts8.jpg

Είμαι κάτοχος του Fenix PD40 LED Flashlight εδώ και 4 μήνες. Πραγματικά εργαλείο μαζί με την μπαταρία τέρας που τον ακολουθεί. .

αξιζει η αγορα του Fenix TK75 2015 Edition φακός 4x Cree XM-L2 (U2) 4000 Lumens στα 199 ευρω απο ελλαδα(μαζι με 8 μπαταριες CR123A), εναντι του παλαιοτερου Fenix TK75 φακος 3x Cree XM-L (U2) LED 2900 Lumens στα 150 ευρω(χωρις μπαταριες) και αν μπορειτε να το τεκμηριωσετε.
το παλαιοτερο μοντελο το βρισκω ακριβοτερα στο ιντερνετ απο οτι εδω?

τι να σου πω....
απο τα 4000 στα 2900 η διαφορα στο ματι δεν ειναι μεγαλη γιατι αυτο βλεπει λογαριθμικα
Αλλα επειδη εχει αν κανει με εντυπωση αυτο μονο εσυ μπορεις να το δεις

αλλα με μπαταριες CR123?
δεν εχεις νοημα να τον αγορασεις καθολου..

εδω λεει οτι με CR123 εχει μονο μια σκαλα
http://www.candlepowerforums.com/vb...ntime-Kits-(2-4-6-8-10-12x18650-or-4-8xCR123)
επισης στο μανουαλ του παλιου τις απαγορευει
αλλα ακομα και ετσι αυτες εχουν τοσο λιγη ενεργεια που θα τον αδικησει τον φακο.
Επισης οι επιδοσεις στις προδιαγραφες ειναι με 18650

οπςω το εχουεμ ξαναπει εδω τετοιοι φακοι θελουν ΚΑΛΕΣ μπαταριες

ευχαριστω πολυ.
αρα δεν πολυαξιζει η αγορα του καινουργιου χωρις αγορα και 18650 μπαταριων.
επισης κοιταγα και καποιους φακους τις nitecore(tm16 πχ), αξιζει κατι τετοιο ή αν εχετε να μου προτεινετε καποιον αντιστοιχο εσεις?

Αν και δεν με ξετρελαίνει το σχήμα του βλέπω πως έχει πολύ καλή αυτονομία. Όντως αυτό με το διακοπτάκι ούτε εμένα μου αρέσει και τόσο αλλά τι να κάνουμε ευτυχώς έχουμε και τους olight-Nitecore :music-smiley-005:

μολις σημερα επεσε στο ματι μου ο Fenix E25UE.
http://www.fenixlight.com/ProductMore.aspx?id=1189&tid=11&cid=1#.Vkd2VuGJfQw

λοιπον αυτος λειοτυργει με 2ΑΑ κανονικα, αλλα με 2 14500 μεταμορφωνεται σε ενα τερας των 1000 λουμεν.
Αν καποιος θα μπορουσε να το κανει αυτο θα ητανε η fenix.
γιαιτ απαιτειται ενα πολυ δυσκολο ειδος ηλεκτρονικων που να μορουν να δουλεουν ΚΑΙ σαν Βοοst KAI σαν Buck

Ωραίο φακουδάκι! Το βλέπω σαν χριστουγεννιάτικο δώρο αντί του μεγάλου Nitecore EA41 που σκέφτομαι να μου κάνω δώρο