Φακοί Fenix

Re: Φακοί FENIX

Έχω την εξής απορία....αξίζει να μπώ στην διαδικασία να αλλάξω τον ld41 680 lumens που έχω με τον ld41 960 lumens?

Τον παλιό τι θα τον κάνεις;

Βάλε τον αγγελία και αν πιάσει τα χρήματα που θα ήθελες κάνεις την αναβάθμιση σου αλλιώς δεν κάνεις τίποτα.

Άποψη μου...

Κατ'αρχάς ρωτάω αν αξίζει τον κόπο αυτή η αλλαγή, αν αξίζει τότε ναι θα τον βάλω αγγελία και πιστεύω πως θα πιάσει πολύ καλά λεφτά διότι δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ακόμα :) μια φορά έβαλα τις μπαταρίες και τον άναψα να δω πως είναι και αυτό ήταν όλο.

Τελικα Γιαννη νομιζεις οτι βολευει το magnetic port για φορτιση?

Εμενα μου φαινεται μεγαλος πλεονασμος. Τιποτα ουσιαστικα ιδιαιτερο. Εχω 1-2 τετοιους φακους και παντα τους φορτιζα κανονικα.

Ισως οταν τον εχεις στο αυτοκινητο και δεν εχεις προσβαση σε πριζα? Αλλα και παλι. Ασε που μπορει να μειωνει και την αδιαβροχοτητα του φακου.

Tον Fenix TK16 ,τον έχει κανένας;Είδα ότι έχει ένα διπλό διακόπτη πίσω,που ο μικρός είναι μονον για strobe.Κανονικός tactical.
Πολύ γουστάρω.Δυστυχώς έχω μαζέψει πολύ πράμα τελευταία και κάνω κράτει...:operator:

Προσωπικα θεωρω τον tube το απολυτο vfm για τετοιο τυπο (ενσωματωμενη μπαταρια , eswitch) .

Eνδιαφερον φακουδακι με 1χΑΑΑ μπαταρια. Εmergency lamp!

CL05__57691.1448047842.1280.1280.jpg

http://www.fenixoutfitters.com/fenix-cl05-liplight-edc-emergency-lamp/