Φακοί Fenix

Re: Φακοί FENIX

Οι πληροφοριες που εχει δωσει η Fenix ειναι ελαχιστες αλλα μεσα σε αυτες αναφερει τον ορο dual led. Οποτε η κουμουτσα που εξεχει ειναι σιγουρα ο χωρος για το δευτερο λεντακι. Σαν να εχεις δυο φακους σε εναν.

Μου αρεσει η καινοτομια της Φενιξ, διοτι ολος ο ανταγωνισμος διακατεχεται και περιοριζεται απο το συνδρομο του ολο και υψηλοτερου λουμεν/watt. Καιρος να δουμε και κατι διαφορετικο.

Λογικά το εξόγκωμα θα έχει ένα low power led για moonlight mode. Παράξενα τα πράγματα...

Αν ηταν για moonlight mode πιστευω οτι θα το βαζανε καπου στο διακοπτη, δεν θα κανανε ξεχωριστο εξογκωμα.
Νομιζω οτι θα ειναι καποιο ισχυρο λεντακι ΧP-G2 με πιθανως αρκετα modes εως και 200 λουμενς

Μετα τον εντυπωσιακο Fenix ΤΚ51 (βλεπε προηγουμενη σελιδα), η Fenix θα βγαλει τον ΑΚΟΜΑ εντυπωσιακοτερο ΤΚ76!!
http://www.fenixlight.com/NewsMore.aspx?id=90&cid=1

20131007204321_9062.jpg

The Fenix TK76 Flashlight utilizes three separate LEDs to offer a broad range of illumination options and power display function.
Output up to 2800 lumens creates intense area lighting combined with long reach.
Ideal for group leaders needing high output and multiple beam patterns, the Fenix TK76 is a powerful addition to a team’s onsite lighting tools with instant turbo, strobe and SOS.

1zlasjs.jpg

6-1024x770.jpg

Πω πω φοβερό κομμάτι ο 76 , χαλαρά και σίγουρα ο πρωτος μου Fenix , ασχέτος τιμής !

Χιώτη για ακόμη μια φορα το έθεσες σωστά ;) !

Ίσως άμα τον δω από κοντά να αλλάξω γνώμη αλλά όπως τον βλέπω στις φωτό δεν μου αρέσει... Με απωθούν όλα αυτά τα κουμπιά (sorry αλλά αυτά τα κοκκινοκίτρινα μου φαίνονται πανηγυριώτικα ), και η τόσο χοντρή και ανομοιόμορφη κεφαλή σε σχέση με το κυρίως σώμα δεν με προδιαθέτουν ευνοϊκά...

Απάντηση: Φακοί FENIX

η φενιχ επαναστατει,κατι μου λεει οτι θα ανανεωσει ολο τον ''στολο της''!!!

Aπο αποψη σχεδιασμου, ακομα και νεωτερων led (XL-M2) η Fenix οντως εχει μεινει αρκετα πισω. Αν και συγχωρειται, λογω της αξιοπιστιας της.

πολυ εξαγωνο ρε παιδι μου....να υποθεσουεμ οτι το κοκκινο κουμπακι ειναι για κοκκινο λεντ?

Πω πω τι πράματα είναι αυτά από τη fenix, μόλις τα είδα, αλλά ρε παιδιά μη τα κάνει και τηλεκοντρόλ με ένα σωρό κουμπιά, στο σκοτάδι που θα χρησιμοποιείται, θα ψάχνουμε να δούμε που είναι το mega channel?

Πολύ χοντροκομενος μου φαινεται ο ΤΚ76. Μοιάζει σαν ΤΚ75 που πήρε αναβολικά!!! και κατάπιε και δύο LD01

Ίσως άμα τον δω από κοντά να αλλάξω γνώμη αλλά όπως τον βλέπω στις φωτό δεν μου αρέσει... Με απωθούν όλα αυτά τα κουμπιά (sorry αλλά αυτά τα κοκκινοκίτρινα μου φαίνονται πανηγυριώτικα ), και η τόσο χοντρή και ανομοιόμορφη κεφαλή σε σχέση με το κυρίως σώμα δεν με προδιαθέτουν ευνοϊκά...

Aντιθετως εγω βρισκω πολυ πρακτικα τα κουμπια!οτι ειναι χοντρουληδες θα συμφωνησω...νομιζω οτι η τεχνολογια των μπαταριων προχωραει πιο αργα απο την υπολοιπη τεχνολογια ...

Παντως εμενα μου φαινεται οτι η κεφαλη του ΤΚ76 ειναι μικροτερη του ΤΚ75.

Και ο ΤΚ75 παρ'οτι ειναι γομαρι, καθεται πολυ καλα στο χερι.

Χαλια ειναι τουλαχιστον στις φωτο. Ο ΤΚ75 ειναι οραιοτερος.
Δεν ξερω ποσο καλυτερος θα φαινεται απο κοντα...

Πολύ ωραία παρουσίση για το νέο φακό
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.