Φακοί Fenix

Re: Φακοί FENIX

Έχει throw 425m,ωραίο flood, και είναι fenix. Δυνατός συνδυασμός.

Άν έχει καλή τιμή θα μου αρέσει περισσότερο.

Ενα κομμάτι για πολλές χρήσεις και απαιτήσεις. Τελικά φοράει δύο XML U2 ενώ αρχικά νομίζαμε οτι θα έχει δύο διαφορετικά led.
Ο σχεδιασμός του σαν ιδέα είναι τρομερή...το μόνο που μένει είναι να τον δοκιμάσω!

καπου στο βιντεο μιλαει για 1800 λουμενς!
Αυτο σημαιενι οτι μπορεις αν εχεις και τα δυο λεντ ταυτοχρονα....

γραφηκα καισ τους υποψηφιους δοκιμαστες

Βγήκαν οι δοκιμαστές
20131013174829_7031.jpg

http://www.fenixlight.com/NewsMore.aspx?id=92&cid=1

Οποιος ζαχαρωνει τον ΤΚ51 εχει εκπτωτικο κουπονι 20 και κατι $ το Wallbuys για προπαραγγελια ,με τελικη τιμη τα 126.60 δολαρια δλδ 91.7 ευρω.

Πατας το κουμπι για ενα δευτερολεπτο (ειτε σβηστος ειτε αναμμενος ο φακος) και φωτιζει το μαξιμουμ, δηλαδη 360 λουμενς.

Μετα τον εντυπωσιακο Fenix ΤΚ51 (βλεπε προηγουμενη σελιδα), η Fenix θα βγαλει τον ΑΚΟΜΑ εντυπωσιακοτερο ΤΚ76!!
http://www.fenixlight.com/NewsMore.aspx?id=90&cid=1

20131007204321_9062.jpg

The Fenix TK76 Flashlight utilizes three separate LEDs to offer a broad range of illumination options and power display function.
Output up to 2800 lumens creates intense area lighting combined with long reach.
Ideal for group leaders needing high output and multiple beam patterns, the Fenix TK76 is a powerful addition to a team’s onsite lighting tools with instant turbo, strobe and SOS.

1zlasjs.jpg

6-1024x770.jpg

Εμένα γιατί μου θυμίζει τη μούρη του Darth Vader?Πολύ σοβαρό εργαλείο φαίνεται πάντως,ίσως ως τα Χριστούγεννα να μπορέσω...

H λιανικη τιμη που προτεινει η Fenix (suggested retail price) ειναι 159 δολλαρια (περιπου 115 ευρω).

Τωρα απο κει και περα ο καθε εμπορος κανει οτι καταλαβαινει...
Ειδικα οι αντιπροσωποι συνηθως απολαμβανουν μεγαλυτερες εκπτωσεις που πιθανον να φτανουν μεχρι και 50%.

Φαινεται ομως οτι αν ο κ.Δησιος δεν βγαλει 50+% κερδος δεν ειναι ευχαριστημενος. Ουσιαστικα τον πουλαει 210 δολλαρια!!

Last edited:

ασε που το support του Δησιου ειναι ότι χειρότερο εχω συναντήσει στη ζωή μου, οποτε πήγαινε για internet αγορά.

Ο 51 είναι εκπληκτικός για outdoor χρήση αρκεί οι Li-ion μπαταρίες του να μην τα παίξουν όταν οι θερμοκρασίες είναι …..Outdoor.....:devil-smiley-029:

Last edited:
Απάντηση: Re: Φακοί FENIX

Από intrnet δεν έχω ξανακάνει αγορά,και δεν έχω ιδέα από την όλη διαδικασία.
Αν κάποιος έχει την υπομονή να γράψει θα του ήμουν ευγνώμων.Με αυτό που λέει ο ''Χιώτης'' έχει δίκιο για το υπερβολικό κέρδος που ζητάνε οι δικοί μας.
Μήπως όμως με τα μεταφορικά(που νομίζω θάνε πολλά) μας κατεβαίνει σχεδόν το ίδιο με αγορά από Ελλάδα;
Επειδή είδα το βιντεάκι με την παρουσίαση του φακού,και εντυπωσιάστηκα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά την αγορά του συγκεκριμένου φακού.
Άλωστε ψάχνω εδώ και καιρό να αγοράσω ένα καλό και αξιόπιστο φακό.