Φακοί Fenix

Re: Φακοί FENIX

:worshippy::worshippy::worshippy: Σε ευχαριστω φιλε χιωτη,νασαι καλα,πιστευω πιο πλουσια,πληρη,και εξειδικευμενη απαντηση δεν θα επερνα απο πουθενα αλλου... και απο πιο καταστημα προτεινεις να τον παραγγειλω???

Τα φακουδακια ειναι ενα αγαπητο χομπυ οποτε οι "πλουσιες" απαντησεις ειναι χαρα και οχι κουραση :))

Kαλη τιμη και αξιοπιστο μαγαζι ειναι το παρακατω που μαζι με το κουπονι BLF σου ερχεται στα $136.5 (~100 ευρω)
http://www.banggood.com/buy/tk51.html

Ο tk75 με το κουπονι βγηκε στα 125 ευρω,και δεν κρατηθηκα παρηγγειλα αυτον τελικα απο banggood.ειπα να παρω το τερας μιας και η διαφορα ηταν μονο 25 ευρω!

Πηρες φακο πραγματικο εργαλειο. Ο καλυτερος της κλασης του. Φακος για μια ζωη. Μπραβο!

Αν θελεις διπλασιες διαρκειες, ειτε για ακομα καλυτερο κρατημα, ειτε και τα δυο, να σκεφτεις να παρεις σε καποια φαση το battery extender.

Νομιζω οτι το battery extender του Fenix TK75 oλοκληρωνει εντελως αυτο τον καταπληκτικο φακο.

Ναι θα το παρω και αυτο καποια στιγμη,τωρα τον περιμενω μαζι με τον nitecore i4 απο banggood,και τις panasonic 18650b απο Wallbuys,ελπιζω σε 3 εβδομαδες να τον εχω στα χερια μου να γραψω εντυπωσεις!!!ευχαριστω παντως για τις πολυτιμες πληροφοριες!!!

Αν και δεν είμαι ειδικός και δεν ξέρω και πολλά γιατί δεν κοιτάτε και τον ΤΚ61 που είναι και καλύτερος throw?

Νομιζω οτι γενικα μιλωντας ο TK75 ειναι ο ιδανικος μεγαλος φακος. Απο ολες τις αποψεις.

O ΤΚ61 ειναι καθαροαιμος thrower. Ειναι τεραστιος ακομα και σε σχεση με τον ΤΚ75. Εχει αποδοση 1000 λουμενς ενω ο ΤΚ75 εχει ~3000 λουμενς.
Ουσιαστικα ο TK61 βγηκε για να ανταγωνιστει τον Thrunite TN31 που ειναι ο κορυφαιος προσιτος thrower.

O TK75 ειναι ο πλεον ισορροπημενος μεγαλος φακος μεταξυ flood και throw. Η διαφορα του σε throw απο τον ΤΚ61 ειναι ουσιαστικα μικρη, ~100 μετρα.

Eδω συγκριση μεγεθους του TK75, TK61 και Τhrunite TN31
tk75tk61tn31omj8c.jpg

'Εχουν αισθητή διαφορά στο μέγεθος τλκ, δεν το είχα παρατηρήσει αυτό. Στο ότι είναι πιο ολοκληρωμένος φακός συμφωνώ κ εγώ αυτόν θα έπαιρνα απλά τον πρότεινα επειδή νόμιζα ότι ψάχνανε κάποιον πιο καθαρόαιμο.

Σχεδον 4πλασια ενταση φωτισμου στο turbo mode απο τoν original Fenix TK61, εστω και για 30 δευτερολεπτα και πανω απο 1.5 χιλιομετρο throw...!!!

τον εχω και εγω και μαλιστα fiatlux!!!!!!!!! πανω απο 620000 λουξ!!!!! εινε απιστευτος!!!!!!! για αποστσεις για πιο κοντα συμφονω ο tk75 εινε πιο χρισιμος:grinning-smiley-043