Φακοί Fenix

Re: Φακοι FENIX

όχι και στα δύο, η fenix είναι άψογη στα κυκλώματα και στη ψύξη απλά να προσέξεις να μη παραζεστένεται αν τον αφήσεις πολύ ώρα, αν π.χ. έχει πολύ ζέστη ή δε τον κρατάς με το χέρι!

μπα αποκλείεται να βγάζει τόσο...άντε μια ώρα, με τις λιθίουΑΑ βέβαια βγάζει σίγουρα 2:30 ώρες++
Εμένα πάλι δε μου αρέσουν οι αλκαλικές χαχα

Κοίτα,
οι αλκαλικές: 1 ώρα
οι ενελοοπ ΑΑ: 1:45
Sanyo 2500+mah : 2:00+
Energizer lithium AA: 2:30+

οι αλκαλικές σε σχετικά ταχίες εκφορτίσεις δε τα πάνε καλά. Στα ρολόγια τοίχου είναι άρχοντες που θα μείνουν εκεί μήνες,αντέχουν περισσότερο από όλες, αλλά όταν είναι να ξεφορτιστούν άμεσα είναι χειρότερες από τις χειρότερες επαναφορτιζόμενες.

Mantila, θεωρητικά ναι, αυτές είναι ΑΑ διαστάσεων μπαταρίες, 14mmx 5cm. Από τη στιγμή που είναι 1,5V(1,7+ μετρούνται) και 3000mah τότε ναι, είναι σχεδόν το ίδιο με μια cr123 1500mah 3V. Απλά, λόγω χαμηλότερης τάσης της μπαταρίας,μάλλον ο φακός θα δουλεύει σε χαμηλότερα επίπεδα από ό,τι μια cr123.
Αλλά σε συνολική απόδοση θεωρητικά μπορεί να είναι το ίδιο, αν και πάλι δε το νομίζω δεδομένου πως τα κυκλώματα είναι πιο efficient σε τάσεις κοντά στη τάση του led. Σε χαμηλότερες τάσεις έχουμε περισσότερες απώλειες στη μετατροπή, ιδίως όταν μιλάμε για ένα boost converter τάσης.

Σε ερωτηση μου στο 4sevens σε ποσο καιρο υπολογιζει οτι θα λαβω την παραγγελια μου εγραψε 14 μερες. Ζαχαρωνο και τον TK30 τωρα!

επειδη εκανα μια ερωτηση σε λαθος θεμα να ξαναρωτησω εδω.
σκεφτομαι για τον tk30 αλλα αν υπαρχει και κατι αλλο θα ηθελα να μου πειτε.
οι μπαταριες θα πρεπει να ειναι 18650.
ειδα και τον tk15 και φαινεται βολικος.
ειναι πολυ πιο αδυναμος απο τον 30?
ευχαριστω.

και οτι θα σε ρωτουσα τι αγορασες τελικα

Θα εχει το μισο φως απο τον Τκ31.....με μια μπαταρια στον τκ31 η διαφορα θα μειωθει γαιτι αποδιδει λιγοτερο.....

αλλα γιατι κανεις επιλογες για μεγαλη εμβελεια ενω ψαχνεις για κντα?