Φακοί Fenix

Re: Φακοι FENIX

βασικα ειναι για τουνελ οποτε αν υπηρχε η δυνατοτητα να ρυθμιζει καπως η δεσμη θα ηταν ιδανικο.
αλλιως θελω κατι δυνατο που να μπορει να ριξει την αποδοση του σε μια πιο μικρη σκαλ αγια αν μπορω να κοιταξω απο κοντα χωρις να στραβωθω απο την αντανακλαση.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Φακοι FENIX

εχω εναν με τρια λεντ και παιρνει 3χ123 που λεει πως βγαζει 500λουμεν και αν δεν κανω λαθος εχει λεντ ρεμπελ 90.
αλλα δεν εχω μπαταριες και δεν δινω τωρα 15 ευρω για να τον εχω σαν σημειο αναφορας,τις εξαντλει πολυ γρηγορα.
παρε επαναφορτιζομενα rcr123. me 15 ευρω παιρνεις 3 καλυτερες ή 6 καλες

Απάντηση: Φακοι FENIX

παρε εναν fenix ld40 να εχεις και καλους χρονους και πολλες σκαλες.μεχρι εκει που βλεπει το ματι σου θα φωτιζει.

Re: Απάντηση: Φακοι FENIX

παρε εναν fenix ld40 να εχεις και καλους χρονους και πολλες σκαλες.μεχρι εκει που βλεπει το ματι σου θα φωτιζει.

η αληθεια ειναι πως οι χρονοι του ld40 με παραξενεψαν και το σκεφτομαι.
2 προβληματα εχω με αυτον.
το πρωτο ειναι οτι εχω ηδη αγορασει μπαταριες aw 18650 και φορτιστη.
το δευτερο ειναι οτι κολησα στα λουμεν του...πιθανον ως ασχετος...

τις 18650 θα τις χρησιμοποιησεις μην φοβασαι στον επομενο :Banane0::music-smiley-005:.οταν λες οτι κολλησες στα λουμεν του τι εννοεις

εννοω φιλε παντελη πως ειναι λιγα σε σχεση με τις μπαταριες που παιρνει.
δηλαδη τοσα βγαζουν και φακοι με 2χΑΑ.
(μη βαρατε ασχετος λεμε)

Απάντηση: Re: Φακοι FENIX

(μη βαρατε ασχετος λεμε)
βγαζει 250 λ αλλα κραταει 3+ ωρες.οι μπαταριες δεν ειναι παντα για την δυναμη.ειναι μια καλη επιλογη αν θες και χρονους.εγω σε ρωτησα αν τον θες για εσωτερικο χωρο γιατι εκει τα 250 λ ειναι πολλα μην τα υποτιμας.ενα δωματιο φωτιζεται καλα και με φακουδακια των 100 λ φαντασου τα 250.

(μη βαρατε ασχετος λεμε)

ακριβως...γιατι οι μπαταριες του ειναι συνδεδεμενες 2 σε σειρα κια 2 παραλληλα...πουστια...κατα πασα πιθανοτητα χρησιμοποιουν το κυκλωμα του LD20

εντωμεταξυ¨

"απο που παιρνετε τους fenix τρελα αγορια"

αυτη εινια ο πιο γλυκος χαρακτηρισμος των flashaholics που εχει γινει ποτε! χαχα!

Μπραβο στην fenix,ο τκ10 που εχω ειναι πραγματικα αθανατος,πιστευω ομως πως πρεπει να κανει τους φακους της αναβαθμισιμους,τουλαχιστον στα πιλλ.Θα ηταν τελειος ο τκ10 αν εμπαινε r5 πιλλ τωρα.

Κωστή μάλλον δεν είναι ίδιο με του ld20. Είναι διαφορετικά, αυτό μαρτυρεί ο καλός χρόνος και η μεγαλύτερη απόδοση.

Ισως αλλα μηπως αυτο στο οφειλεται οτι τα παραλληλα ζευγη μοιραζονται το φορτιο?

Ναι αλλά και τα λούμεν είναι αρκετά περισσότερα, η διάρκεια θεωρητικά μπορεί να δικαιολογείται με αυτό που λες. Αν τον πήρε κάποιος(εγώ τελικά όχι γιατί είναι λίγο μεγαλούτσικος και δε με βολεύει) ας βάλει 2 ΑΑ να δούμε αν θα δουλέψει.

χτες παρελαβα τον τκ30.
φορτισα τις μπαταριες (πρωτη φορα) και περιμενα να νυχτωσει.
εχει φοβερο throw και ειναι αρκετα εως πολυ φωτεινος.
φανταζομαι τι θα γινει μεσα στο τουνελ που δουλευω...

Ναι αλλά και τα λούμεν είναι αρκετά περισσότερα, η διάρκεια θεωρητικά μπορεί να δικαιολογείται με αυτό που λες. Αν τον πήρε κάποιος(εγώ τελικά όχι γιατί είναι λίγο μεγαλούτσικος και δε με βολεύει) ας βάλει 2 ΑΑ να δούμε αν θα δουλέψει.
σημερα τον παρελαβα δεν δουλευει με 2 ΑΑ

χτες παρελαβα τον τκ30.
φορτισα τις μπαταριες (πρωτη φορα) και περιμενα να νυχτωσει.
εχει φοβερο throw και ειναι αρκετα εως πολυ φωτεινος.
φανταζομαι τι θα γινει μεσα στο τουνελ που δουλευω...
ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ:flipout::flipout: