Φακοί για m4/3

Κι εγώ εκέι τον κόβω να βγαίνει, στο χιλιάρικο και βάλε. Οπότε, όνειρα θερινής νυκτός για όλους μας(;)

Απάντηση: Re: Φακοί για m4/3

Κι εγώ εκέι τον κόβω να βγαίνει, στο χιλιάρικο και βάλε. Οπότε, όνειρα θερινής νυκτός για όλους μας(;)

Μεσα έπεσες μόλις ανακοινώθηκε στα 1300$ ... Γκουχ γκουχ
Βαρος 335γραμ, φιλτρο 62mm
Two Aspherical Elements
One ED Element, Two UED Elements
Weather-Resistant Construction
Rounded 9-Blade Diaphragm

Full review : http://www.cameralabs.com/reviews/Panasonic_Leica_DG_Summilux_12mm_f1-4_H-X012/

Είναι αστέρι, αν δεις τα κροπ στο review καταπίνει ζωντανούς τους υπόλοιπους στα ίδια διαφράγματα, μιλάω για τις γωνίες βέβαια.

Είναι αστέρι, αν δεις τα κροπ στο review καταπίνει ζωντανούς τους υπόλοιπους στα ίδια διαφράγματα, μιλάω για τις γωνίες βέβαια.

Όντως τους Olympus τους τρώει για πρωινό...

Ευτυχώς που τον κανανε και με weather sealing... οχι σαν την Oly που μας ειχε δώσει τον 12/2 χωρις WR και στα 800 ....

Είμαι σίγουρος ότι θα έχει σχολιαστεί και αλλού, αλλά μιας και αναφερήκαtε στα 12mm, ο Samyang 12mm f2 τι λέει έχει κανείς προσωπική εμπειρία;

Μπα μάλλον δεν κοιτάμε καν ...:music-smiley-005:

ή μάλλον κοιτάμε τις φωτογραφίες και λέμε πόσο μεγάλος είναι άλλες τετοιες δικαιολογίες ... είναι όντως μεγάλος ο μπαγάσας... για τον 12/1.4 γράφω για όσους δεν έχουν παρακολουθήσει ... η φωτό δόθηκε απο την panasonic και δημοσιευτηκε στο 43rumors.

panasonic_leica.jpg

Εδώ και 5 μέρες είμαι ευτυχής κάτοχος του panasonic 20mm f1.7 II, ο πρώτος φακός που χρησιμοποιώ μετά τους κιτ.
Ο φακός τα σπάει, έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το auto και ψάχνω πιο manual ρυθμίσεις, σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος.

Ευχαριστώ Νίκο για τον άψογο φακό, μετά τα πρώτα κλίκ έγινε εύκολα wife approved :a0210:

Εδώ και 5 μέρες είμαι ευτυχής κάτοχος του panasonic 20mm f1.7 II, ο πρώτος φακός που χρησιμοποιώ μετά τους κιτ.
Ο φακός τα σπάει, έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ το auto και ψάχνω πιο manual ρυθμίσεις, σε κάνει να γίνεσαι καλύτερος.

Ευχαριστώ Νίκο για τον άψογο φακό, μετά τα πρώτα κλίκ έγινε εύκολα wife approved :a0210:

Μάνο και όπως είπαμε, δεν τα λέμε όλα στις συζύγους...

Εγώ μόλις γύρισα απο παιδική χαρά και πραγματικά δεν χορταίνω να βλέπω τις φώτος που έβγαλα με τον Panaleica 25mm 1.4
Μιλάμε βγάζει καταπληκτικές φωτογραφίες!

Είπα σήμερα να εκμεταλλευτώ (δικαιολογία στον εαυτό μου :flipout:) την πτώση της λίρας και παρήγγειλα τον Panasonic 25mm F/1.7. Ελπίζω να είναι καλός στην ποιότητα της εικόνας που θα μου δώσει :ears: