Φακοι Led με μπαταριες ΑΑ. Νεα μοντελα, προτασεις, σχολια, κλπ.

To αναφερει ξεκαθαρα η banggood οτι δουλευει ειτε με αλκαλικη ειτε με λιθιου 14500. Εχει δικιο ο Γιαννης με την αλκαλικη.

SKU129255c.jpg

Nαι, μπορει να δουλευει με ενελουπ αλλα o φακος αναφερεται για χρηση με αλκαλικες και 14500.

Πριν κανεις θεμα στον κινεζο, δες αν δουλευει με μια φρεσκια αλκαλικη η 14500. Aν εισαι κοντα στα Βριλησσια πεταξου αυριο αν θες να δοκιμασουμε και με λιθιου.

Το θεμα ειναι να μην εχει προβλημα το κυκλωμα. Απότι καταλαβα το λεντακι ειναι ενταξει.

Χιώτη σ'ευχαριστώ αλλά είμαι στην επαρχια. Πετάχτηκα και πήρα αλκαλικές να μου φύγει η περιέργεια αλλά και πάλι τίποτα. Απ'οτι φαίνεται δεν πατάει καλά ο driver στο pill γι'αυτό και δεν ανάβει.Αν ασχοληθώ θα το διορθώσω αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι ο φακός είναι ελαττωματικός. Εμείς να είμαστε καλά και αν δεν μου τον αλλάξει ο κινέζος θα ξαναπαραγγειλω μιας και το φακουδάκι μου άρεσε πολύ.

P6210097_zpsa9f58eb3.jpg

Ωραίος μικρός με κλιπ και 2 (+ 1 mode) + strobe.

Πατώντας το κουμπί και κρατώντας το έχει ένα χαμηλό mode που η εταιρία δεν το ξέρει μάλλον…

P6210098_zps6b7cc61a.jpg

Το ένα o-ring αγνοείται και το banggood δεν απαντάει στις ερωτήσεις μου για τον αν θα μου στείλει άλλο με την επόμενη παραγγελία μου.

P6210099_zpse08c26ac.jpg

Το κλιπ μπαίνει και από τις δύο μεριές του φακού. (καλό αυτό)

P6210100_zps4cf93efe.jpg

Μου έκανε και εμένα κόλπα με αλκαλική μπαταρία μετά από 2 ημέρες χωρίς πρόβλημα και έτσι του έβαλα μια 14500 και δουλεύει άριστα προς το παρόν.

P6210101_zps8144e74e.jpg

Μπορείς να κανονίσεις την φωτεινότητα του χαμηλού mode αλλά δεν ξεκινάει από όσο χαμηλή θα ήθελα να ήταν, ευτυχώς που υπάρχει το κρυφό mode.

Επίσης ανάβει στο χαμηλό πατώντας το κουμπί πάει στο δυνατό και πατώντας κλείνει, πατώντας δύο φορές και στα δύο επίπεδα έχεις το strobe.

Αν έχεις χαμηλό και θες να τον κλείσεις δεν μπορείς πρέπει να πας στο δυνατό και αν πατήσεις δύο φορές γρήγορα ώστε να πάει στο δυνατό και να κλείσει μετά πάει στο strobe. (σπαστικό αυτό)

Ο φακός σίγουρα δεν εμπνέει αξιοπιστία.

Re: Απάντηση: Φακοι Led με μπαταριες ΑΑ. Νεα μοντελα, προτασεις, σχολια, κλπ.

ε δεν νομιζω, φτασαμε τον 1,5 μηνα κ ακομα η παραγγελια μου ειναι στο "transmit", ελεοςςςςςςςςςςς, θα πεσει τρελο κραξιμο το απογευμα που θα παω σπιτι

Ενδιαφερομαι για φακουδακο με 2ΑΑ και βλεπω οτι υπαρχει αρκετη ποικιλια και εχω ψιλομπερδευτει. Ενδεικτικα τι θα προτεινατε απο τα παρακατω? (ολο και και καποιο θα ξεχασα).
KLARUS P2A CREE XP-G R5
NiteCore MT21A
CRELANT V21A Cree XM-L2 U2
JETBeam BA20 Cree XP-G R5

Μου αρεσει το klarus να πω την αληθεια αλλα και τα υπολοιπα δειχνουν ποιοτικα!
Ποιο throwριζει περισσοτερο?

Re: Απάντηση: Φακοι Led με μπαταριες ΑΑ. Νεα μοντελα, προτασεις, σχολια, κλπ.

ε δεν νομιζω, φτασαμε τον 1,5 μηνα κ ακομα η παραγγελια μου ειναι στο "transmit", ελεοςςςςςςςςςςς, θα πεσει τρελο κραξιμο το απογευμα που θα παω σπιτι

ουφ, ηρθε επιτελους, μετα απο καμια 50αρια μερες

Επειδή διάβασα το νήμα αλλά και πάλι δεν κατέληξα κάπου.
Θα ήθελα έναν φακό μικρό σε μέγεθος για να φοριέται με θήκη σε ζώνη. Να είναι αρκετά δυνατός με καλή αυτονομία. Δεν με πειράζει αν θα είναι με μπαταρίες ΑΑ. Τι διαφορά υπάρχει με άλλους φακούς με άλλο τύπο μπαταρίας? Μπάτζετ μέχρι 60ε.

Συνηθως οι κατασκευαστες χρησιμοποιουν την ιδια κεφαλη για τα μοντελα με ΑΑ και CR123...
Οποτε αυτο που αλλαζει ειναι η αποδοση.
Αλλα οι διαφορα στην αποδοση εξαφανιζεται οταν χρησιμοποιουνται επαναφορτιζομενες λιθιου σε ΑΑ και RCR123

Όταν λες εξαφανίζεται η διαφορά στην απόδοση? Θα ήθελα και κάποια πρόταση στο μπάτζετ που ανέφερα. Ευχαριστώ για την βοήθεια. Είμαι και ολίγον άσχετος από φακούς.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Για τον klarus rs11 τι λέτε. Μ αρέσει πολύ και βολεύει γιατί νομίζω παίρνει μπαταρίες 18650 τις οποίες έχω στην κατοχή μου από άλλο φακό αλλά έχω και φορτιστή.

παιδιά ψάχνω για ένα φακό οικονομικό, για μπρελοκ σε κλειδιά αυτοκινήτου. γύρω στα 10 ευρώ με καλή αυτονομία

ευχαριστώ!