fotaras
Senior Member
- 10 January 2012
- 315
^^ Χιωτη και Κωστα σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Μεχρι στιγμης εχω απορριψει τον MT1A λογω παλαιοτητας και επειδη ειναι και πολυ "απλος" και τον Jetbeam . Για τον δευτερο,ειχα δει στο site της εταιριας οτι θελει και extender για να δεχεται ΑΑ μπαταριες αλλα ειναι αρκετα ακριβουτσικος,βγαινει στα 70 ,αν προσθεσουμε και το extender παμε στα 80 . Εκτος της λιστας βγαινει και ο Sunwayman M10A .
Οποτε μενουμε στους υπολοιπους τρεις φακους,ο ΕΑ1, ο RS1A και ο C15A.
Μονο μεινοεκτημα για τον C15A ειναι οτι δεν εχει αυτο το μεταλλικο πιαστρακι για να το κρεμας απο τσεπες,τσαντακια κτλ. Μαλλον στον Nitecore EA1 θα καταληξω γιατι αυτος του αρεσε και πιο πολυ απο ολους τους φακους,απλα δεν εχω βρει απο τις φωτογραφιες που εχει στην σελιδα της εταιριας που μπαινει το σχοινακι που βαζεις στους φακους. Υποθετω οτι μπαινει σε ενα απο τα "κενα" που εχει στο μεταλλικο πιαστρακι.
Και για μενα θα τσιμπησω τον C15A καποια στιγμη! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Οσο για τους Fenix του ειχα δειξει αρκετους αλλα μαλλον δεν θα του αρεσαν για να μην διαλεξει κανεναν.
Σας ευχαριστω για τα σχολια παιδια.
Οποτε μενουμε στους υπολοιπους τρεις φακους,ο ΕΑ1, ο RS1A και ο C15A.
Μονο μεινοεκτημα για τον C15A ειναι οτι δεν εχει αυτο το μεταλλικο πιαστρακι για να το κρεμας απο τσεπες,τσαντακια κτλ. Μαλλον στον Nitecore EA1 θα καταληξω γιατι αυτος του αρεσε και πιο πολυ απο ολους τους φακους,απλα δεν εχω βρει απο τις φωτογραφιες που εχει στην σελιδα της εταιριας που μπαινει το σχοινακι που βαζεις στους φακους. Υποθετω οτι μπαινει σε ενα απο τα "κενα" που εχει στο μεταλλικο πιαστρακι.
Και για μενα θα τσιμπησω τον C15A καποια στιγμη! :BDGBGDB55::BDGBGDB55:
Οσο για τους Fenix του ειχα δειξει αρκετους αλλα μαλλον δεν θα του αρεσαν για να μην διαλεξει κανεναν.
Σας ευχαριστω για τα σχολια παιδια.
Last edited: