Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

Re: Απάντηση: Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

http://www.cnqualitygoods.com/goods.php?id=1777

Αυτος ειναι πολυ βαρυς? κατα τα αλλα δειχνει πολυ καλο κομματι. βεβαια με καμια 10ρια κομματια που πεφτει στα 18 ευρω ακομη καλυτερα.

Θυμιζει λιγο τον εξαιρετικα μικρο και καλο 1χΑΑΑ DQG, που πλεον δεν τον βλεπω στο συγκεκριμενο καταστημα.
Αν ειναι ιδιας ποιοτητας και ειδικα ιδιας αντοχης με τον DQG (που δεν το αμφιβαλλω) τοτε αποτελει πολυ καλο φακο και το extra βαρος δεν θα σε προβληματισει.
Μην ξεχνας, αναφορικα με το βαρος, οτι ο φακος ειναι SS και οχι αλουμινενιος.

Αν η εσωτερικη διαμετρος του φακου ειναι λιγο μεγαλυτερη απο 23μμ τοτε θα κανει. Στο μηκος δεν θα εχεις προβλημα. Σωστα και λογικα το σκεφτηκες.
Αλλα πιστευω οτι δεν μπορει ενας φακος να εχει πια και τοσο μεγαλο τζογο! Πες μου ομως, απο περιεργεια, αν θα χωρεσει.

Βασικα προσεξα την 2η φωτο απο το 1ο ποστ της παρουσιασης που εδωσα πιο πανω και ειδα οτι εχει πολυ κενο μεσα χωρις αυτον τον ανταπτορα.
Για'αυτο και μπηκα στην διαδικασια να τον παραγγειλω.
Οταν θα ερθει απο Κινα και τον φορεσω στην μπαταρια θα σου πω εαν δεν τζογαρει μεσα πολυ.

Χτες παρήγγειλα τον ΤΑΝΚ007 Ε09 απο το manafont.com
Για να δουμε , ελπιζω να μείνω ικανοποιημένος

Θα μεινεις!
Και γω απο κει τον ειχα παραγγειλει. Οπως εχω πει, ειναι κατα τη γνωμη μου το καλυτερο ΑΑΑ bugdet φακουδακι που κοντραρει στα ισα τα μεγαλυτερης αξιας επωνυμα μοντελα.

παιδια εχει κανεις κανεναν thunite ti, που να του εχει μενει? να τον αγορασω? επειδη βλεπω ακριβαινε τωρα.

θελω εναν μεσα στο αμαξι να εχω.

tank 007 e09

http://eu.nkon.nl/tank007-e09-nkon-logo.html

9.50 EUR = 12.7680 USD

πιο φθηνά και απο manafont !

Πιθανά να είναι γκρι και όχι μαύρος

Το +4ευρω μεταφορικά μας χαλάει …

Αλλά αν κάποιος παίρνει και μπαταρίες μπορεί να τον βολέψει.

Δεν αξιζει να βαλεις μπαταριου λιθιου στον Tank007 E09.
Tσαμπα θα ταλαιπωρησεις το λεντακι, θα περιορισεις εξαιρετικα τον χρονο διαρκειας και οι 10440 λιθιου ΔΕΝ βγαινουν σε protected...

To φακουδακι με μια ΑΑΑ ειναι αριστο κυριολεκτικα και σε φωτεινοτητα (γυρω στα 70+ λουμενς) και σε throw (γυρω στα 50 μετρα!).
Αμεσα συγκρισιμο με το ακριβο και καλο Fenix LD01, και ισως λιγο καλυτερο σε επιδοσεις. Δεν ειμαι σιγουρος ομως αν εχουν την ιδια ποιοτητα κυκλωματων και αντοχη. Θα δειξει.

Τι αλλο μπορει θελει κανεις απο ενα key chain φακουδακι και μαλιστα σε τετοια τιμη!

Ultrafire? :))

Δεν νομιζω οτι μπορει κανεις να εμπιστευτει τη συγκεκριμενη μαρκα.

Αλλα περα απο την μαρκα, τα δυο χιλιοστα επιπλεον μπορει να κανουν μεγαλη ζημια στο γυμνο κυκλωμα του Tank γιατι μην ξεχναμε οτι ο φακος ειναι twisty, δηλαδη σφιγγουμε τον φακο για να αναψει.
Και αν τον σφιξουμε λιγο παραπανω απο το κανονικο και με 2 χιλιοστα μπαταριας επιπλεον, ισως να εχουμε θεματακι :))

Αν ηταν clicky, τα πραγματα ισως να ηταν διαφορετικα και τα επιπλεον χιλιοστα να μην επαιζαν ρολο.

Stainless Steel, αδιαβροχο, clicky, 1χΑΑΑ φακουδακι με ~$7?? Not bad!

1279102-1-thumb.jpg
1279102-2-thumb.jpg

http://www.fasttech.com/products/1/...stainless-steel-1-mode-waterproof-led-flashli