Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

To κουμπι πισω νομιζω οτι ειναι ολα τα λεφτα, ειναι απο τους λεπτοτερους φακους και ειναι μια χαρα νομιζω αν τον θες για tail standing.

Εχει ομως χαρακτηριστικα που δεν τα συναντας ευκολα σε 1χΑΑΑ, ιδιαιτερα σε αυτη την τιμη των $7 και stainless steel !!!

Εγω παντως το παρηγγειλα ηδη :)

1279102-1.jpg

Λιγα, νομιζω 25 λουμενς, αν θυμαμαι καλα οταν τον ειχα δει παλαιοτερα στο manafont η στο DX, αλλα με $16!

Βεβαια δεν θα με εκπληξει αν του εχουν βαλει τιποτα καινουριο led και χτυπαει τα διπλα+

Προτιμω να εχει λιγα λουμενς και περισσοτερη διαρκεια μπαταριας παρα το αντιθετο. Διοτι εχει 1 σκαλα μονο.

Ηρθε η ωρα να ανεβασω καμια φωτο απο τον μικρο που αντικατεστησε τον Ti στα κλειδια μου..
μετα απο 2 DQG που δεν κρατησανε καθολου,πηρα εναν Τi αλλα τι να τον κανεις αφου το αλουμινιο δεν κανει για φακο στα κλειδια,
αρχισε να πεταει το χρωμα του.
πηγα στον ultrafire uf-t1
http://dx.com/p/ultrafire-uf-t1-cre...te-light-mini-flashlight-silver-1-x-aa-168331
δεν εγραψα αμεσως αλλα τον εχω κανα 3μηνο που τον δουλευω για να τον δω.(μερικοι μου ειπαν μακρια απο ultrafire)
οι DQG δεν κρατησαν τοσο,δουλευω 1 η 2 AAA την εβδομαδα και στην δουλεια μου χρειαζετε παντου (μεσα σε νερα-ψυξη-σκονες-λαδια κτλ)

dscf7069a.jpg

(ο eo1 δεν λεει να παραδωσει πνευμα)
dscf7055z.jpg
[/IMG]

dscf7077k.jpg

To κουμπι πισω νομιζω οτι ειναι ολα τα λεφτα, ειναι απο τους λεπτοτερους φακους και ειναι μια χαρα νομιζω αν τον θες για tail standing.

Εχει ομως χαρακτηριστικα που δεν τα συναντας ευκολα σε 1χΑΑΑ, ιδιαιτερα σε αυτη την τιμη των $7 και stainless steel !!!

Εγω παντως το παρηγγειλα ηδη :)

1279102-1.jpg

κουκλι ειναι...

και το switch πολυ καλη ιδεα για ΑΑΑ

αλλα σκεφτομουν που θα τον...βαλω ?

ουτε lanyard ουτε clip ...

ναι παρομοια,διπλα στον Τi βλεπω τον φωτισμο του Τi λιγο καλυτερο και στις 2 σκαλες.
Αλλα οTi εχει αρχισει να μπερδευει τις σκαλες.Ο επομενος μαλλον που πρεπει να παρω ειναι ο Nitecore T5S.
σαν τους ΑΑΑ δεν εχει παντος,απο την στιγμη που τον εχεις παντα μαζι σου,δουλευει πιο πολυ απ'ολους.

Re: Απάντηση: Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

Και μενα παντως ο Ti εχει αρχισει τα κολληματα.. Και δε μου εχει πεσει ποτε! Στο μπρελοκ ειναι, αλλα προσεχω..

Ευτυχως εχω αλλους δυο..

Εε αυτα κανετε, εχετε απο το πρωι σχολιαζεται τους ΑΑΑ και το νημα ειναι συνεχεια στην κορυφη.

Για πεστε τωρα ποιον αξιζει να αγορασω:)

φιλε kospap δεν νομιζω να ειναι επαφες,απλα ο Τi απο την στιγμη που δεν εχει πλακετα και εχει λαμακι μεσα ,καποια στιγμη απο την πολυχρησια αρχιζει να κανει κολπα.

Για πολύ critical εφαρμογές όπως η δίχρονη κόρη μου ποιον AA να πάρω τώρα? Τον Olight I3s EOS σε φούξια ή κάποιον άλλο? Τα 80 Lumens υπάρχει περίπτωση να κάνουν ζημιά στα μάτια? Γενικά έχει πέσει στο σπιτι φακουδομανία και η μικρή μου ζήτησε δικό της φακό στα ίσια γιατί πήρα έναν στον μεγάλο (5 χρονών) και σε αυτή πήρα κάτι σαχλαμάρες πλαστικά πολύχρωμα leds με $1.5 τα 4 αλλά τελειώνει τις μπαταρίες τους σφαίρα!
Και θέλω και έναν λεπτό με modes για τη γυναίκα μου για να κοιτάει τους λαιμούς των παιδιών (ξέρω!!!) και χρήση μέσα στο σπίτι τη νύχτα πάλι για τα παιδιά. Δεν ξέρω αν κάνει κάποιος με 1ΧΑΑ γιατί καλό θα ήταν να είναι μπαταρία με χαμηλό self discharge οπότε αν υπάρχει και κάτι σε λιθίου ΑΑΑ ακόμα καλύτερα. Διαφορετικά πάω σε άλλο μέγεθος και άλλη μπαταρία.

χα χα, οχι μην παρεις τον οlight σε φουξια γιατι θα παιδευται να τον αναψει και ειναι και πολυ δυνατος για τα ματια, 80λ! Ειναι και πολυ μικρος..μην εχουμε κανενα ατυχημα..

Αν θες παρε ενα φουξια που γραφει 80 λουμενς αλλα δεν θα ειναι ουτε τα μισα, ειναι και μεγαλυτερος, εχει και λουρακι και εχει και κουμπακι πισω για να αναβει.
http://www.fasttech.com/products/1601/10002073/1148802-mxdl-xt-7127-3w-80-lumen-white-led-flashlight

Για λεπτο φακο με modes θα σου πω μετα το φαι, το κοτοπουλακι περιμενει στο φουρνο:))

Χιώτη είσαι θεός! Έχεις να προτίνεις λύσεις για όλες τις εφαρμογές χεχε. Απλά έτσι όπως πάει το θέμα με βλέπω στο τέλος να μετράω συλλογή φακών! Γιατί ρε γαμ... είναι τόσο εθιστικά τα gadgets! Μήπως δεν είμαστε καλά? Εδώ μου αρέσουν οι ψηφιακοί φορτιστές και οι μπαταρίες να μου πεις κι έχω είδη ένα κουτί παπαράκια για φόρτιση οι φακοί δεν θα μου αρέσουν......

Μια χαρα εισαι εσυ, μην ανησυχεις, εγω εχω το προβλημα..πηγα και πηρα ηχομετρο για να τσεκαρω αν η σφυριχτρα της Fenix βγαζει οντως 120dB...:flipout:

πόσο καιρό έχουμε τους DQG από το powerbuy...δυό χρόνια?
δεν έχει πάθει τίποτα.
μόνιμα στην τσέπη και ανάβει καθημερινά.
απορώ γιατί χαλάσανε του Αριστείδη

και ούτε δικό μου, ουτε τις γυναικάς μου που έχουν πέσει αμέτρητες φορές και μια φορα DQG τις γυναίκας μου πλύθηκε στο πλυντήριο 2-3 ώρες. Δουλεύουν άψογα!