Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

δεν οπαν να λεν οτι θελουνε,
ΔΕΝ παιρνεις ουτε τη διαρκεια που διαφημιζουν Ουτε την ενταση που διαφημιζουν..

και επειδη αλλο οι αλκαλικες και αλλο οι επαναφορτιζομενες o olight αδικειται γιατι μαπαινεισ την συγκριση με κατωτερη μπαταρια

καοο θα ηταν να δουλεψουμε στο τι λεει πραγματικα το διαγραμμα που εβαλα αλλα τοτε τα ρπαγμαατ θα ειναι πιο πολυπλοκα

Πιο πρακτικα
Ο δικος μου fenix τραβα 0,86 Αμπερ απο τις μπαταριες στο αναμα (οτι και να ειναι αυτες).
Αυτο θα εδινε 1 ωρα και κατι διαρκεια αν ειχαμε την τελεια μπαταρια. Αλλα καθε δυνατη επιλογη θα χανει την αποδοση της οσο χρησιμοποιεται οποτε στην πραξη θα παρουμε μικροτερη διαρκεια απο λιγο ως πολυ.
Το ιδανικο θα ηταν να καθοτανε καποιος να κανει το δικο του διαγραμμα διαρκειας αλλα προσωπικα δεν εχω χρονο να ασχοληθω αλλο.

εγω παλι ολο λεω να παραγγειλω αυτον

opplanet-klarus-mix6-ss-led-flashlight-cree-xp-g-r5-led-85-lumens-stainless-steel-mix6-ss.jpg

http://www.banggood.com/KLARUS-MIX6...ED-Flashlight-1xAAA-p-80264.html?currency=EUR

και τελικα κανω αλλες αγορες και το αφηνω,τωρα σε αυτη την τιμη πιστευω οτι ειναι καλα.

http://lucas-sound.gr/catalog/fakos-led-klarus-mix6-85-lumens-p-250.html :devil-smiley-029:

Last edited:
Re: Απάντηση: Φακοι μινι 1χΑΑΑ -Reviews, νεα μοντελα, σχολια και αλλα

εγω παλι ολο λεω να παραγγειλω αυτον

opplanet-klarus-mix6-ss-led-flashlight-cree-xp-g-r5-led-85-lumens-stainless-steel-mix6-ss.jpg

http://www.banggood.com/KLARUS-MIX6...ED-Flashlight-1xAAA-p-80264.html?currency=EUR

και τελικα κανω αλλες αγορες και το αφηνω,τωρα σε αυτη την τιμη πιστευω οτι ειναι καλα.

http://lucas-sound.gr/catalog/fakos-led-klarus-mix6-85-lumens-p-250.html :devil-smiley-029:

Πραγματικά το σύμβολο που έχεις βάλει δίπλα στο site πλήρως αντιπρωσοπευτικό, φωτιά οι τιμές του. Είπαμε να βγάζουν κέρδος, αυτός τους δίνει σε διπλάσια τιμή. Έλεος !!!

Ναι, ειναι καλη η τιμη του, εγω τον ειχα παρει ακριβοτερα πριν απο αρκετο καιρο.

Απο τους ελαχιστους 1xAAA, μαζι με τον παραπανω olight, που εχει και strobe!

Λιγο λεπτοτερος και λιγο μακρυτερος απο τον olight. Δεν εχει ομως κλιπ τσεπης ουτε στεκεται στην ουρα του.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.

Εχει κανεις εικονα απο τον Balder TD-0 ?

Πιο συγκεκριμενα αν βγαζει οσα λεει και αν αξιζει τα λεφτα του?

Αν εχει καποιος και τον TrustFire MINI-03 να μου πει διαφορες.

Ευχαριστω.

Οlight O'pen 2xAAA

Eδω ενας φακος 2χΑΑΑ απο την olight.

Οlight O'pen

ipx8-open.jpg

Ειναι τυπου penlight -φακος/στυλο- και εχω την εντυπωση οτι ειναι ο,τι καλυτερο κυκλοφορει στο συγκεκριμενο ειδος φακων. Αδιαβροχο, σε διαφορα χρωματα, 3 σκαλες και 180 λουμενς!

17-fonar-ruchka-olight-open-cree-xp-g2-180-ljumen-rezhima-2xaaa-7-1028ab_enl.jpg

Κυκλοφορει εδω και καιρο και η τιμη του κυμαινεται γυρω στα 25+ ευρω.

Εδω τα specs
attachment.php

Oι πρωτες τιμες σε καθε mode ειναι με ΑΑ και οι δευτερες με επαναφορτιζομενες ΝιΜΗ.

Eδω ενα review
http://www.candlepowerforums.com/vb...O-Pen-XP-G2-R5-2xAAA-Ni-MH-or-Alkarine-Review

13-fonar-ruchka-olight-open-cree-xp-g2-180-ljumen-rezhima-2xaaa-7-1028_enl.jpg

Ήρθε τελικά ο tank007 e09 από NKON μετά από 1 μήνα και 15 μέρες (και αφού, σύμφωνα με τους ίδιους,τον ξαναέστειλαν).
Μάλλον κάτι πήγε πολύ στραβά με τα ταχυδρομεία, γιατί είχα διαβάσει καλές κριτικές για τους χρόνους παράδοσης.

Πέρα των παραπάνω, ο φακός φαίνεται πολύ ωραίος για τα λεφτά του καθώς και πολύ φωτεινός. Ήδη κάποιοι φίλοι που τον είδαν έπαθαν ένα μίνι-σοκ :P

Χιώτη το ξέρεις οτι ο φακός που μόλις έδειξες απο την Olight είναι ΪΔΙΟΣ ο 4sevens !!!!! ;;;;

Nαι, οντως η Preon ειχε πρωτοβγαλει αυτο τον φακο που ειναι ο ιδιος -αλλα κατω απο το ονομα της Olight και πολυ φτηνοτερος.
Ισως οι εταιρειες συνεργαζονται στο συγκεκριμενο μοντελο. Αλλιως προκειται για την πιο επιτυχημενη κοπια φακου!!

Nαι, οντως η Preon ειχε πρωτοβγαλει αυτο τον φακο που ειναι ο ιδιος -αλλα κατω απο το ονομα της Olight και πολυ φτηνοτερος.
Ισως οι εταιρειες συνεργαζονται στο συγκεκριμενο μοντελο. Αλλιως προκειται για την πιο επιτυχημενη κοπια φακου!!

Βασικα υπαρχει η εξης συμφωνια. (ο 4-7 ειναι αντιπροεδρος στην Olight)..
Εντος αμερικης κυκλοφορει ως 4-7, εκτος ως Olight

Eχει κυκλοφορησει ο διαδοχος του Fenix LD01, ο καλυτερος 1χΑΑΑ φακος κατα τη γνωμη μου.

Ο Fenix LD02 με κουμπι στην ουρα και 100 λουμενς.
Fenix-LD02-Flashlight-Battery.jpg

20140522180335_7500.jpg

Εδω ο LD01
fenix-ld01-6-001.jpg

20130407002739_8437.jpg

Δυστυχως, παρ'ολο που μου αρεσει πολυ το κουμπι στην ουρα, θα μεινω στον LD01 επειδη η ψηλη σκαλα του (75l) διαρκει 1.5 ωρα, αντι 45 λεπτων του LD02 (100l). H διαφορα στην φωτεινοτητα δεν με συγκινει.

DQG AAA Tail Clicky 1xAAA/10440 Stainless Steel EDC Flashlight

Using CREE XP-G2 R5 1A CW / XPG2 5A NW LED
Color Temperature: CW—6500K, NW— 4000K
Material: 304 SS
Switch: SS Tail cap clicky switch ;
Precise Thread;
Two modes of brightness: Lo>OFF>Hi>OFF ;
Brightness and runtime:
By 10440: 210lumens on High ; 3 lumens on Low; High mode will step down 60lumens after 10 seconds.
60lumens by 1.5V AAA (1.5Hrs); Lo—3lumens(40hrs)
Current drawn: Lo 25mA>Hi 210mA
Runtime: 90 mins on hi; 35 hrs on lo, with quality AAA
Using PMMA diffuse lens, Angle:15 degree
With Luminous glow dot on the tail;Luminous O ring on the head; Easy to find in the darkness
Battery: AAA/10440 ;
(NOTE: DQG AAA Order before 5th May, Light can not take 10440 cell )

Anti-reverse protection; No battery rattle
With Stronge Magnet tail and Glow Dot on tail;
Ashproof and waterproof
Size: 64.5mmx12.5mmx12mm
Weight: 15g
Accessories: Two O rings; One SS claw; Gift Tin Box

Μόλις χτύπησα τον Olight i3S σε μπλε χρωματάκι και ευχαριστώ τον φίλο jpil που μας έδωσε το κουπονάκι στην ενότητα με τις προσφορές απο το Gearbest κόστισε μόνο 18.98 usd with tracking number μια χαρά δηλαδή.
Έχω πάρει και τον Thrunite Ti3 που έχει πολύ καλή φωτεινότητα στα specs λέει ότι βγάζει 130 lumen, δεν νομίζω βέβαια ότι αληθεύει αυτό με μία ΑΑΑ αλλά είναι φωτεινός. Υπάρχει άραγε κανένα ισάξιο φακουδάκι σε φωτεινότητα; Θα ήθελα βέβαια παραπάνω lumen αλλά ξέρω ότι δεν γίνεται με τέτοια μπαταρία και μου αρέσει πολύ αυτό το μέγεθος για κλειδιά.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μου αρέσει πολύ και ο fenix ld02 που έχει κλικ μπουτόν αλλά είναι λίγο ακριβούτσικος γι αυτό το μέγεθος και με 100 lumen μόνο , αλλά είναι όμορφος