Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Να περιμένουμε και σε αυτή την κατηγορία κάτι με xm-l;

Πότε λέτε να αρχίσουν να κυκλοφορούν;

Επίσης διότι οι απόψεις είναι πολλές για το θέμα δεμάτων και τελωνείου σε πολλές κατηγορίες του φόρουμ, δεν μπορεί κάποιος να γράψει έναν οδηγό αγοράς και να υπάρχει ο ίδιος σε όλες τις κατηγορίες;

φιλε αξιζει σαν αντοχη και μαμαει σαν φακουδακι αλλα να ξερεις οτι ειναι κομματακι βαρυς ετσι....και υπαρχει και ενα θεματακι με την απαγωγη θερμοτητας στο ατσαλι (γενικα ο A1 θερμαινεται αρκετα μετα απο λιγα λεπτα οταν χρησιμοποιεις 16340)

Last edited:
iTP A1 EOS LED Flashlight with Cree XP-E Q5 LED.
Υπάρχει μαγαζί στην Ελλάδα που τον φέρνει ή μόνο παραγγελία από το εξωτερικό μέσω internet?
Κάτι τέτοιο (αν και αρκετά ακριβό για το μέγεθός του) θα το ήθελα. Μικρό για να το έχω στα κλειδιά μου ίσως λίγο βαρύς για να είναι σαν μπρελόκ, αλλά και δυνατό αν χρειαστώ πολύ φώς έστω και για λίγο. Πάντα έχω ένα μικρό ledaki (επειδή είναι ελαφρύ) αλλά μου έχει τύχει να είναι σε κάποιες στιγμές ανεπαρκές το φώς του. Τώρα αν ζεσταίνεται μετά από κάποια ώρα δεν με απασχολεί, το φακουδάκι δεν το θέλω για να φωτίζω και να ψάχνω με την ώρα αλλά μερικά λεπτά.
Ισως τον βάλω σε πρώτη προτεραιότητα πριν πάρω τον Fenix TK35.

This item is currently out of stock!
Αυτό τώρα το είδα , ανάθεμα την καντεμιά μου.
Εν πάσει περιπτώσει εγώ θα το παρακολουθώ και αν κάποιος έχει κάνει αγορές από εκεί ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Πάντως και το δικο μου, αυτό που έχω στο πρώτο Post είναι πολύ δυνατό. Εχε το στα υπόψιν.

Οκ. Θα το ψάξω (πρώτο post? μάρκα?) (συγγνώμη συνήθως μπερδεύομαι στις αναζητήσεις και χάνομαι).

Ευχαριστώ πολύ , νάστε καλά.
Δεν με βλέπω καλά, νιώθω εξαρτημένος, πρέπει να αποτοξινωθώ από τους φακούς. Και το χειρότερο δεν είναι το οικονομικό (που είναι σκέτη καταστροφή) είναι που θα με περάσουν οι γείτονες για τρελό που μέσα στα σκοτάδια κάποιος ανάβει φακούς και θαυμάζει και αυτοί δεν ξέρουν τι.!!

Last edited:
Αυτοι που εβαλες απο Ελλαδα δεν ειναι ss.
Πολυ χοντρος ειναι αυτος,ο Α3 ss νομιζω ειναι ποιο βολικος για μπρελοκ και βρισκεις AAA παντου.

iTP A1 EOS LED Flashlight with Cree XP-E Q5 LED.
Υπάρχει μαγαζί στην Ελλάδα που τον φέρνει ή μόνο παραγγελία από το εξωτερικό μέσω internet?
Κάτι τέτοιο (αν και αρκετά ακριβό για το μέγεθός του) θα το ήθελα. Μικρό για να το έχω στα κλειδιά μου ίσως λίγο βαρύς για να είναι σαν μπρελόκ, αλλά και δυνατό αν χρειαστώ πολύ φώς έστω και για λίγο. Πάντα έχω ένα μικρό ledaki (επειδή είναι ελαφρύ) αλλά μου έχει τύχει να είναι σε κάποιες στιγμές ανεπαρκές το φώς του. Τώρα αν ζεσταίνεται μετά από κάποια ώρα δεν με απασχολεί, το φακουδάκι δεν το θέλω για να φωτίζω και να ψάχνω με την ώρα αλλά μερικά λεπτά.
Ισως τον βάλω σε πρώτη προτεραιότητα πριν πάρω τον Fenix TK35.

This item is currently out of stock!
Αυτό τώρα το είδα , ανάθεμα την καντεμιά μου.
Εν πάσει περιπτώσει εγώ θα το παρακολουθώ και αν κάποιος έχει κάνει αγορές από εκεί ας δώσει τα φώτα του. Ευχαριστώ

Μα δεν ανεφερε πουθενα ss !! και ζητησε ΚΑΙ απο Ελλαδα....και Α1....anyway αυτοι υπαρχουν στην Ελλαδα!

Αν θα εβγαινε ο itp a1 eos ss με xm-l λεντ θα ηταν μια καλη περιπτωση,με τιμη παρομοια με αυτην που εχει τωρα με το r2 εννοειται.Θα βγει?τι λετε?

iTP A1 EOS LED Flashlight with Cree XP-E Q5 LED
Eρχεται μάλλον τέλος του μήνα. Θα πάω να τον δώ από κοντά, να δώ αν με βολεύει στο μέγεθος και στο βάρος. Επίσης να δώ και τις μπαταρίες του CR123A και αν πάω σε επαναφορτιζόμενες αν θέλω άλλο φορτιστή από αυτούς που έχω(Ni cd kai Ni MH) και πόσο κοστίζει.
Γιατί καλό το "μπρελόκ" που "σκοτώνει" αλλά περιμένει στην σειρά και ο FENIX TK35.