Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Re: Απάντηση: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Ναι σωστα απλα μπερδευτικα διοτι στα λινκ που δωσανε τα παιδια ειναι ss..

απο εμενα συγνωμη..μπερδευτηκα απο το ποστ για τους ανοξειδωτους λιγο παραπανω και τομ συνδυασα με το σχολιο του μιλτου οτι πεφτει λιγο βαρυς.
οποτε 1+1=52305445

Μου ήρθε ο ITP A3 EOS Cree XP-G R5 LED Flashlight "Upgrade Edition" και έχω να πω ότι είναι καταπληκτικός φακός για μπρελόκ.

Ωραία ποιότητα κατασκευής, μικρός μεν αλλά τον δουλεύω με το ένα χέρι και 3 μοντς όπως ήθελα.

Μου ήρθε ο ITP A3 EOS Cree XP-G R5 LED Flashlight "Upgrade Edition" και έχω να πω ότι είναι καταπληκτικός φακός για μπρελόκ.

Ωραία ποιότητα κατασκευής, μικρός μεν αλλά τον δουλεύω με το ένα χέρι και 3 μοντς όπως ήθελα.

Καλορίζικος.
Για να ακούσουμε λεπτομέρειες. Τιμή ? επιλογές modes ( με πίεση μπουτόν ? με περιστροφή ?) δείχει πολύ πρακτικός (μικρός και δυνατός ότι πρέπει για να τον έχουμε στα κλειδιά μας).

η ίδια μάρκα με το ίδιο μέγεθος βγάζει μέχρι 200 (στα χαρτιά τουλάχιστον).
Δεν είναι κακό να έχεις τόσο πολύ φως από τόσο πολύ μικρό μέγεθος που μπορείς να το έχεις μόνιμα μαζί.
Τα πολλά γινονται λίγα. Τα λίγα δεν γίνονται πολλά.

96 στο λέντ, πραγματικά εγώ μέτρησα 55. Ωστόσο θα το επαναλάβω το τεστ πιστεύω με μεγαλύτερη ακρίβεια για να είμαι σίγουρος.
200 λούμεν με μια ΑΑΑ(όχι λιθίου),ακόμη και στο λέντ, δε ξέρω να υπάρχει!
Αν υπάρχει έστω ένας με 100 σταθερά για μια ώρα(ο itp έχει 55 για μια ώρα σταθερά) τον αγόραζα επιτόπου μα ούτε αυτό δεν υπάρχει!

96 στο λέντ, πραγματικά εγώ μέτρησα 55. Ωστόσο θα το επαναλάβω το τεστ πιστεύω με μεγαλύτερη ακρίβεια για να είμαι σίγουρος.
200 λούμεν με μια ΑΑΑ(όχι λιθίου),ακόμη και στο λέντ, δε ξέρω να υπάρχει!
Αν υπάρχει έστω ένας με 100 σταθερά για μια ώρα(ο itp έχει 55 για μια ώρα σταθερά) τον αγόραζα επιτόπου μα ούτε αυτό δεν υπάρχει!

Δεν είσαι ο μόνος,

http://www.youtube.com/watch?v=z9_hzMsLo_o

Μα για τον Α3 και η ITP στα χαρτιά, 96 δίνει - το 200, που είναι γραμμένο?

Ο Α1 ειναι παραπάνω, στα 190 (αλλα με 123)

Αν θα προσέχεις πολύ, δε θα το χρησιμοποιείς δλδ για πάνω από 5λεπτο στο δυνατό και πάρεις AW ,τότε ΟΚ!Ο 4sevens θέλει να είναι καλυμένος για να γλιτώσει κανά rma!

ergotelis εαν βαλει aw lifepo4 δεν θα κανει την δουλεια του χωρις κινδυνο;