Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

Παρελαβα κι εγω τον Τank007 E08.
Πολυ καλη κατασκευη για τοσο φτηνο προιον, αρκετο φως , λιγο ανομοιομορφη δεσμη (οχι ασχημη παντως).

attachment.php

Δεν εχει φυσικα κανενα προγραμμα(οχι οτι χρειαζεται σε τετοιο φακο βεβαια).
Ζεστενεται αρκετα η κεφαλη του επισης...

Ξερει καποιος αν εχει regulator για το ρευμα ?

Attachments

• tank007.jpg
    tank007.jpg
    25.1 KB · Views: 133
Ανάβει για μία ώρα με μια αλκαλική μπαταρία τουλάχιστον;

Εγώ προτίμησα τον ITP A3 EOS Cree XP-G R5 LED Flashlight "Upgrade Edition" για τα 3 προγράματα που έχει.

το οτι ζεστενεται η κεφαλη δεν ειναι κακο. ισα ισα που ειναι καλο. Οσο για τον σταθεροποιητη εντασης δεν γνωριζω αν εχει. Μονο αν τον ανοιξουμε.

το θεωρω απιθανο....επειδη περασε ενας απο τα χερια μου 2+ χρονια πριν - κατεληξε σε φιλο και ειναι ακοαμ μπομπα- οταν τον μετρησα η ενταση επφτες τοσο γρηγορα που ειναι σιγουρα semi-regulated....mη απεικονιση θα ειναι μια μεγαλη καμπυλη

Να αναφέρω κι εγώ ότι μου χει έρθει ο tank 703.

Δυνατό φως, ίσαξιο με αυτόν που έχω στο πρώτο ποστ.

Μικρό εύρος δέσμης, πιο μικρό και από το μισό από τον δικό μου.

Ο διακόπτης καλός μου φάνηκε αν και το ότι είναι τόσο χωνευτός δεν βοηθάει στο πάτημα.

Μετά από αυτές τις παρατηρήσεις χαρίστηκε στα παιδιά, διότι 8 πόντοι είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ για μπρελόκ (για τα δικά μου γούστα).

Παρήγγειλα αυτόν 5 πόντους και τέλος
http://www.4sevens.com/product_info.php?cPath=297_355&products_id=2494

και ειναι μικροτερος αυτος; οτι χανεις σε μηκος το παιρνεις σε παχος που ειναι χειροτερο για μενα... αλλα αν σε βολεψει πασο...

και ειναι μικροτερος αυτος; οτι χανεις σε μηκος το παιρνεις σε παχος που ειναι χειροτερο για μενα... αλλα αν σε βολεψει πασο...

Θεωρώ ότι το μήκος παίζει πρωταρχικό ρόλο όταν μιλάμε για μπρελόκ.
8 με 5 πόντους είναι ΧΑΟΤΙΚΗ διαφορά στην τσέπη. Το πάχος (διάμετρος) 1.5 με 2 πόντους το θεωρώ δευτερεύον.

Και δεν έπαιρνες έναν με CR123 BATTERY.Αυτός έχει πιο δυσεύρετες μπαταρίες.

Επειδή έδωσα προτεραιότητα στο μήκος. Αλλιώς κρατώ και αυτόν που έχω τώρα (βλ. post #1). Δεν είχε νόημα να έπαιρνα ακριβώς το ίδιο σε άλλη μάρκα.
Οσο για τις μπαταρίες, εντάξει δεν θα πάω και στον Ολυμπο.... αφενός το ebay είναι γεμάτο για καβάντζα και αφετέρου όλο και κάποιο Γερμανό θα βρεις.

Απάντηση: Re: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

5.7 πόντους ε; χμμμμμμ για ρίξε σύρμα όταν αρχίζει να πουλιέται.

Γιωργο εμεις τα ειπαμε,δηλαδη με βαζεις και εμενα μεσα σε ομαδικη αγορα..
Για μπρελοκ νομιζω οτι πληρει ολες της προδιαγραφες μας ,,χεχε

Εχω και γω εναν ιδιο με cr2 στα κλειδια.
Πηρα και 10 μπαταριες με την αγορα του, να υπαρχουν.
Βγαζει πανω απο 2 μηνες με μια μπαταρια, ισως και περισσοτερο.
Το οτι ειναι πιο χοντος, σιγουρα διευκολυνει στη χρηση με το ενα χερι.