Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

H μεσαια σκαλα του φακου φτανει τα 70 λουμενς, παραπανω απο τον μεσο ορο της ψηλης σκαλας ολων των επωνυμων 1χ ΑΑΑ φακων.
Η υψηλη σκαλα δεν ειναι για χορταση βεβαια, φανταζομαι θα τελειωνει σε κανα 15λεπτο, αλλα ειναι πολυ χρησιμη να υπαρχει.

Το κουμπι στην ουρα ειναι αριστη ιδεα αν και το μηκος του φακου μεγαλωνει περισσοτερο απο 1 εκατοστο απο το προηγουμενο μοντελο που ηταν και ο μικροτερος 1χΑΑΑ φακος γενικοτερα.
Παρολα αυτα, στα 7εκ, και παλι συγκαταλεγεται αναμεσα στους 2-3 μικροτερους ΑΑΑ φακους που κυκλοφορουν. Νομιζω επισης οτι ειναι ο μικροτερος σε μηκος 1χΑΑΑ με κουμπι στη ουρα.

<<Εργονομία εννοώ
Πρέπει να σπας τον αντίχειρα σου>>

δεν εχεις αδικο,εδω και αρκετα χρονια δουλευω κι'εγω το στριφτο.
αλλα εαν εχει τοσο διαφορα στο φως θα τον δοκιμασω,περιμενω το πρωτο review(μονο και μονο για την φωτεινοτητα).

Last edited:
H εταιρεια δεν υπερβαλλει γενικα για τα specs αυτων των φακων.
Αν δεν ειχα ηδη 2 παρομοια 1χΑΑΑ CNQ (με διακοπτη στην κεφαλη), θα το αγοραζα χωρις να περιμενω κανενα review.
18 ευρω κοστιζει με τα μεταφορικα. Αρχιζω ομως και το σκεφτομαι να τον αγορασω λογω του διακοπτη..:))

Ετσι μπραβο, αξιζει το φακουδακι!!

To αλλο που ρωτας ειναι η αποχρωση του φωτος που εκπεμπει το led.

CW cool white ειναι το ψυχρο φως. Ενας φακος που εχει CW led ειναι λιγο φωτεινοτερος απο ενα φακο που εχει led ΝW Neutral white, δηλαδη ζεστο φως, πιο κιτρινωπο.

Νομιζω οτι σε μικρα φακουδακια σαν και αυτο, το CW ειναι προτιμοτερο επειδη το CW led βγαζει περισσοτερα λουμενς.
Σε μεγαλυτερους φακους πολλοι προτιμουν το NW επειδη αποδιδει τα χρωματα καλυτερα, πιο φυσικα. Το να χασεις 100 λουμενς σε φακο των 1000 λουμενς δεν λεει τιποτα, δεν το παρατηρεις καν.

ναι βλεπω οτι ειναι αλλες αποχρωσεις,αλλα αυτο που λεω ειναι οτι δεν εχει καποια φωτο να δουμε.
η τουλαχιστον να εγραφε τι θερμοκρασια ειναι το καθε ενα και θα βγαζαμε ακρη.

αν ειναι 6000 ενταξει.
απλα μερικα cool white ανεβαινουν παραπανω,
και οταν ενα φως αρχιζει να μπλεδιζει δεν μου αρεσει καθολου(απο 7-8k και πανω)

Ολοι οι CNQ που εχω, μικροι/μεγαλοι ειναι CW και το φως τους ειναι μια χαρα. Πιο κοντα στoυς 5500-6000 παρα στους 6000-6500.
Προσωπικα με χαλαει (εστω και η λιγη) κιτρινιλα του NW, ειδικα στα λιγα λουμενς.

Aντε καλοριζικος! Μπραβο.
Πρεπει να ειναι και ο ισχυροτερος 1χΑΑΑ αν δεν κανω λαθος! Περαν απο μικροτερος 1χΑΑΑ με κανονικο διακοπτη στην ουρα.

Re: Απάντηση: Φακοί μπρελόκ - Δυνατοί

<<Εργονομία εννοώ
Πρέπει να σπας τον αντίχειρα σου>>

δεν εχεις αδικο,εδω και αρκετα χρονια δουλευω κι'εγω το στριφτο.
αλλα εαν εχει τοσο διαφορα στο φως θα τον δοκιμασω,περιμενω το πρωτο review(μονο και μονο για την φωτεινοτητα).

Μάλλον εσύ θα κάνεις το πρώτο review! :ernaehrung004:

Καλορύζικος, με το καλό να τον παραλάβεις.

Όμορφο φακουδακι, ότι πρέπει τώρα που έχασα τον olight από τα κλειδιά μου…..

Δυστυχώς δεν είδα πληρωμή με paypal, ακόμη και εάν επιλέξω πληρωμή με δολάρια... έχουν μόνο το (αντίστοιχο?) του Ali...
Πλήρωσα με MasterCard. Έκανα απόπειρα να παραγγείλω 3 τεμάχια - όσα είχε - (δώρα), αλλά εξαφανίστηκε το free shipping by Sing mail. Μειώνοντας σε 2 τεμάχια, επανήλθε. Ίσως θέμα υπέρβασης (free, mail) πακέτου, σε βάρος ή τιμή.

Ναι, πανεμορφο.
Αυτο που με χαλαει ειναι το μπαταριακι, που δεν πρεπει να το αφησεις να αδειαζει και να το προσεχεις μην υπερφορτιστει..unprotected γαρ..

μην ανησυχείς. Δεν υπάρχει θέμα σε φακούς με μια μπαταρια. εγώ χρησιμοποιώ μόνο unprotected ( είναι πιο σίγουρες σε απόδοση, δεν έχουν πλακέτα που μπορεί να χαλάσει ανά πάσα στιγμή ) εδώ και πολύ καιρό και όλα μια χαρά.