Φακοί Sony e-mount

Ευχαριστω! παω να δω αν εχει βγει κανα firmware

Edit ειχε τελικα ηταν ver 3 και κατεβασα κια περασα ver 4 τωρα τι κανει δεν ξερω.

Τωρα πρεπει να μαζεψω λεφτα για φλασακι.

Last edited:
Πολύ καλή επιλογή έκανες!! Εξαιρετικός φακός και όπως είπε ο Γιάννης ο 18-105 είναι ο φακός που ''τραβάει'' κόσμο στο σύστημα...δεν θα ξεκολλάει από το σώμα σου!!
Η Ver. 4 βελτιώνει κάπως την εστίαση σε βίντεο και σε νυχτερινά από όσο θυμάμαι.
Φλασάκι υπάρχουν ένα σωρό εναλλακτικές και φτηνές λύσεις με όχι πάνω από 100 ευρώ....δες και σε amazon κλπ.
Καλές λείψεις!!!

Τον πηρα εκθεσιακο απο τα mediamarkt που στην ουσια ηταν καινούριος γιατι ηταν μεσα σε βιτρινα οχι χυμα να τον αγγίζουν οι πελατες.
Εχω φιλη που δουλευει εκει τους εκανε τα πρωτα παζαρια απο 538 στα 510 πηγα εγω τους λεω 500 εχω τον παιρνω η φευγω.

καλη τιμη, ειδικα αν ισχυει και το 50ευρω cashback της sony.

Εχει ιδανικο εστιακο ευρος, σταθερο διαφραγμα και ειδικα αν βαλεις και το Clear Zoom στο βιντεο, εχεις εναν 27-300mm !
Μ αυτον εχω καλυψει πολλες εκδηλωσεις, συγκεντωσεις , αγωνες κλπ

Μ αυτον κι εναν φωτεινο Prime καλυπτεις το 90% των αναγκων σου.

Ναι πλεον δεν υπαρχει λογος να δωσω τον 35 1.8 αυτο με το zoom πως το κανεις;
Πηγα να κανω αιτηση για τα 50 ευρω και μου εγραψε μετα απο 14 μερες πως μπορω.

Προσεξα οτι το φλας που εχει η μηχανη βγαινει αχρηστο γιατι βαραει πανω στον φακο και βγαζει σκια.

Το βρηκα το Zoom σουπερ ειναι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Φακοί e-mount

Ωρίμασε ο καιρός λοιπόν για εξωτερικό φλας.

Βασιλη ο καιρος ωριμασε αλλα η τσεπη ξεραθηκε! :flipout:

Για εναν ανθρωπο σαν εμενα που εχει την μηχανη για καμια γιορτη η διακοπες A6000 + 35 1.8 + 18-105 F4 ειναι υπερβολη αλλα μουρλια ειναι αυτη.

Βρηκα μια μαϊμου λυση με οδοντογλυφιδα. Η φωτογραφια ειναι απο την τραγικη μηχανη του redmi note 4

IMG_20171215_143403.jpg

Πρεπει να αγορασω και καμια δεκαρια βιβλια να μαθω να βγαζω φωτογραφιες. Αυτη ειναι με το φλας οπως το εχω κανει με την οδντογλυφιδα.

DSC01050.jpg

Μια καλή λύση για το φλας της α6000 είναι αυτά τα bounce cards.

Τα έχει το άμαζον ψιλοακριβά, αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά, έχει και κάποια στο ebay σε καλύτερη τιμή

Εγώ έχω δοκιμάσει τα πρώτα και έκαναν καλή δουλειά. Τα έδωσα μαζί με την α6000 πριν λίγο καιρό.
Αν θέλεις μπορώ να σε φέρω σε επαφή με το παιδί που την πήρε, μήπως δεν τα θέλει.