Φακοι Thrunite

Ευχαριστω! Δεν το ηξερα, στο site της ThruNite αναφερει τον Catapult με XM L. Τι να πεις.
Ρωτησα γιατι με ειδοποιησαν οτι θα μου στειλουν ενα τετοιο για review καθως και εναν TN31 XM L2 :)

Απάντηση: Re: Φακοι Thrunite

Ρωτησα γιατι με ειδοποιησαν οτι θα μου στειλουν ενα τετοιο για review καθως και εναν TN31 XM L2 :)

Ωραίος!!!
Αντε, αρχίσαν τα "τυχερά" των reviewer!!!

Thrunite Catapult V3 XM L2 U2 version 1300 lumens 600m throw!

Παιδες ο φακος ειναι απαιχτος!
Εκπληκτικος thrower, κατασκευη θωρηκτου, απλο UI και το καλυτερο, του αφαιρεις ενα κομματι και δουλευει με 1χ18650 στη ιδια φωτεινοτητα -λιγοτερη ωρα. Σαν τον Fenix E50.

D7K_1936.jpg

D7K_1934.jpg

D7K_1941.jpg

D7K_1947.jpg

Σκεφτομαι να κανω το review αυτου του φακου εδω και μετα θα το μεταφρασω για το φορουμ της Thrunite.

8471070907_718eceafe7_b.jpg

Ολες οι μαρκες αυτες ειναι ποιοτικες. Νομιζω οτι η EagleTac υπερεχει λιγο στα σημεια αναφορικα με την ποιοτητα, μιλωντας γενικα ομως.

Μονο συγκρινοντας μοντελο με μοντελο ξεχωριστα μπορεις να πεις κατι με σιγουρια και οτι ο ενας φακος ειναι πιο ποιοτικος απο τον αλλον.

Για παραδειγμα, στην κατηγορια του, σαν τον παραπανω thrunite catapult δεν εχω δε αλλο φακο τοσο γερα και ταυτοχρονα τοσο ποιοτικα φτιαγμενο. Και με τετοιες επιδοσεις..!!

αυτα συν οτι ολες οσες ασχολουμαστε ειναι στην ιδια κατηγορια, αν δεις δηλαδη το πραγμα ποιο γενικα πχ απο τους φτηνιαρικους κινεζους μεχρι τους Spy.
Συν το οτι τις μισες τις φτιαχνει στην πραγματικοτητα η olight

αν ο καταπουλτ ειχε πιο καλα σπειρώματα θα ήταν απλά η τέλεια κατασκευή!!!έχει και μέταλλο 7075 που είναι καλύτερο από το 6061 που έχουν όλοι!

http://www.thrunite-store.com/forum/viewtopic.php?f=17&t=1216&start=50

Μεχρι να κατοσταρησει θα περασει κανενας μηνας για να μας τα στειλουν

Δεν πληρωνουμε ομως τιποτα μεχρι να συμπληρωθει ο αριθμος των 100. Μετα μας στελνουν ενα εκπτωτικο κουπονι και αμα θες το χρησιμοποιεις. Αρα δεν υπαρχει ουσιαστικα ρισκο.

Εγω δηλωσα συμμετοχη σημερα. Το φακουδακι ειναι πολυ καλο, XP-G2, και προφανως πολυ πολυ γερο για να λεει οτι αντεχει πτωση απο τα 10 μετρα.
Νομιζω οτι η τιμη των $34 ειναι λογικη για αυτα που προσφερει.

http://www.thrunite-store.com/