Φακοι Thrunite

Εχει 184 μετρα throw, μιας και σκεφτεσαι για Thrower. Not bad για φακο 1χΑΑ! Κανενας φακος της κατηγοριας του δεν εχει τοσο μεγαλο throw!!
Aν ισχυει βεβαια ο ισχυρισμος της Thrunite :))

Θα τον πάρω, εκλεισε αυτος!

Θα εχει throw αλλα δεν νομιζω να φωτιζει τοσα μετρα δυνατα.

Κρινοντας απο το μεγεθος της κεφαλης, αλλα συνυπολογιζοντας το ΧP-G2 led, τον κοβω για περιπου 120+ μετρα.
Ο αμεσος επομενος καλυτερος thrower ειναι, λογω μεγαλης κεφαλης, ο Nitecore EA1 με 109 μετρα οπως γραφει στα specs.

Όσοι έχουν κάνει εγγραφή για το group buy του archer 1A μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά του, φαίνεται οτι μας άκουσαν και αρχίσανε να στέλνουν πρίν 100σταρήσει.

Όσοι έχουν κάνει εγγραφή για το group buy του archer 1A μπορούν να προχωρήσουν στην αγορά του, φαίνεται οτι μας άκουσαν και αρχίσανε να στέλνουν πρίν 100σταρήσει.

Τους εστειλα email γιατι δεν μου βγαζει την τιμη του group buy..

To παρηγγειλες εσυ?

Αφου μου ζητηθηκε απο την Fenix-Store στο CPF, εκανα μια συντομη αναλυση των εντοσθιων της σφυριχτρας Fenix !! :))
Bαζω λοιπον και εδω μια εκ των φωτογραφιων του αποτελεσματος :))

8570820923_358e010cd5_b.jpg

χμμ..σε λαθος νημα ποσταρα..

To παρηγγειλα μολις.

Μου απαντησαν μεσα σε λιγα λεπτα και το τακτοποιησαν αμεσα!!!

Αντε καλοριζικα :))

Ok, τον παρήγγειλα και εγώ !!

Στο περίμενε τώρα και καλώς να τα παραλάβουμε :D

Παντως εγω βλεπω οτι για να παραγγειλω τον Archer 1A δε χρειαζεται να δηλωσω τιποτα στο φορουμ..

Δηλαδη απλα πηγαινω στο http://www.thrunite-store.com/ (στο link που δινει ο nexus22 πιο πανω) και απλα τον παραγγελνω με την εκπτωση!

Με τη σημερινη ισοτιμια βγαινει λιγο λιγοτερο απο 28 , καθολου ασχημα..

Εχει καιρο να παραγγειλω και νομιζα οτι ηταν περιπου στο 1.30 η ισοτιμια στο paypal...

Ελα ομως που τελικα ειναι 1.234..Παλι καλα δηλαδη, αυριο γινεται παραγγελια..!

Κριμα και ελεγα να παραγγειλω τον Nitecore EA1 που λες τοσα καλα γι'αυτον..!

Παντως τωρα κατα τυχη ειδα οτι στη σελιδα της η Thrunite εχει βαλει μεγαλη ποικιλια φακων Niteye και JetBeam..

Aυτο το φακουδακι το Archer 1A, πρεπει να ειναι ο βαρυτερος 1χΑΑ φακος, με την εννοια οτι πρεπει να ειναι εξαιρετικα γερα φτιαγμενος για να αντεχει οπως λεει η Thrunite πτωσεις 10 μετρων!!!

Συγκριτικα ο Fenix LD12/LD10, που ειναι απο τους πιο γερους και αξιοπιστους φακους ζυγιζει 54γραμμαρια, ενω τουτος 60!!

Επισης εαν ισχυουν τα specs, πρεπει να ειναι ο καλυτερος 1χΑΑ φακος με το μεγαλυτερο throw και ο δευτερος καλυτερος σε φωτεινοτητα μετα τον Zebralight SC52..!!

Ολα αυτα, συν το ατσαλινο bezel, το χρησιμο firefly mode και την ομορφη πραγματικα κατασκευη, με $34. Νομιζω οτι ειναι εξαιρετικη προσφορα.