Φακοί Viltrox

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Viltrox AF 16mm f/1.8 (Nikon Z version) lens review​

Christopher Frost

Viltrox AF 16mm F1.8 Z-mount Review: Even Better on Nikon?​

Dustin Abbott

Viltrox 28mm f/4.5 VCM pancake lens

• Full Frame
  • Autofocus (VCM coil motor)
  • Minimum shooting distance: 0.32m.
  • all-metal built
  • no manual focus ring
  • has a lever with built-in cap to close the lens
  • Price in YEN is 799 (about $100)
  • Launch on August 26
  • Sony E and Nikon Z
Viltrox: AF56mm F1.7:

• APS-C
  • Autofocus
  • Price in YEN is 899 (above $100)
  • Launch on August 19
  • Sony E and Nikon Z
Viltrox AF135mm F1.8 Lab:

• Autofocus
  • Full Frame
  • Sony E and Nikon Z

1723877459084.png1723877472765.png

Sorry για το διπλό ποστ, παρόλαυτα, το κόστος παίζει σημαντικό ρόλο και η διαφορά φαντάζομαι θα είναι αρκετή σε σχέση με Plena, έτσι, αν έχει καλή απόδοση σαν τον 85 πχ που έχω, αν ήθελα 135 σε αυτόν θα πήγαινα (αφού μόνο σε αυτόν οικονομικά θα μπορούσα να πάω).

Εγώ έχω να πω "Καλά που υπάρχει η Viltrox και άλλες Κινεζοεταιρίες και σώζονται τα FF συστήματα"
Αλλιώς FF θα είχαν πολύ πολύ λιγότεροι και για συγκεκριμένους σκοπούς.
Βλέπεις τα lineup των εταιριών και για μια μηχανή και 3 φακούς επώνυμους και γρήγορους θέλεις όσο κάνει ένα αυτοκίνητο.

Εγώ έχω να πω "Καλά που υπάρχει η Viltrox και άλλες Κινεζοεταιρίες και σώζονται τα FF συστήματα"
Αλλιώς FF θα είχαν πολύ πολύ λιγότεροι και για συγκεκριμένους σκοπούς.
Βλέπεις τα lineup των εταιριών και για μια μηχανή και 3 φακούς επώνυμους και γρήγορους θέλεις όσο κάνει ένα αυτοκίνητο.

Πολύ σωστά ...εγώ που έχω την eos r έχω 3 prime 16-35-50 Canon RF και τον vilrtox rf85 1.8. Μακραν ο βιλτροξ ο αγαπημένος μου ...ξυρίζει . Και να σκεφτείτε με τιμή 420 τον πήρα μετρητά 350 ευρώ μαυρα . Η καλύτερη αγορά μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Reactions: stratigos24
Πολύ σωστά ...εγώ που έχω την eos r έχω 3 prime 16-35-50 Canon RF και τον vilrtox rf85 1.8. Μακραν ο βιλτροξ ο αγαπημένος μου ...ξυρίζει . Και να σκεφτείτε με τιμή 420 τον πήρα μετρητά 350 ευρώ μαυρα . Η καλύτερη αγορά μου

Απο τα λίγα κομμάτια που παρουσιάστηκαν πριν η Canon μπλοκάρει τους τρίτους κατασκευαστές.
Ισως και ο φακός που πυροδότησε το εμπάργκο.

Για τον 85άρη Viltrox ακουω τα καλύτερα.
Τον έχει ο @stratigos24 σε Νικον και έχει φαγωθεί να με κάνει να τον πάρω κι εγώ!

-Βρε λέω να φύγω απο το σύστημα...
-Οοοοοοοχι! Θα πάρεις τον βιλτροξ και θα σε κάνει να μείνεις!

:LOL:

Θα με κανετε να βαλω στο ρινγκ τον samyang μου να δουμε ποιος ειχε καλυτερη προσεγγιση στα 85mm f1,4.

O oποιος φακος στην μοντουρα Ε εχει ηδη παει στην δευτερη του εκδοση εμεις μειναμε στην πρωτη.

Θα με κανετε να βαλω στο ρινγκ τον samyang μου να δουμε ποιος ειχε καλυτερη προσεγγιση στα 85mm f1,4.

O oποιος φακος στην μοντουρα Ε εχει ηδη παει στην δευτερη του εκδοση εμεις μειναμε στην πρωτη.
Όταν λες 1.4?

////

Και ο Viltrox 85 σε sony και σε κάποια άλλη έχει πάει δεύτερη έκδοση, σε Νίκον Ζ ακόμα στην πρώτη, αυτήν έχω. Ο φακός είναι γρήγορος, Σαρπ από το 1.8 και γενικά πολύ καλή απόδοση.

Ένα δείγμα μου στο 1.8.

• Love
  • Like
Reactions: Kosh and gkpapad
Όταν λες 1.4?

My bad. Ειχα την ιδεα τοσο καιρο οτι ο 85αρης ηταν f1,4 οπως ειναι ο samyang μου.

Μικρη σημασια εχει αυτο βεβαια μπορουμε παντα να κλεισουμε λιγο τον samyang αν και ετσι θα αποκτα πλεονεκτημα λιγο.

Τώρα που η κανον επιτρέπει(αν δεν κάνω λάθος που το διάβασα κάπου) μακάρι η βιλτροξ να βγάλει μερικά διαμάντια ακόμα για την R