Φακός all around για Canon 550D.

Απάντηση: Re: Φακός all around για Canon 550D.

PETRAN πάρε τον Tamron και μην μπερδεύεσαι περισσότερο. Ειναι αριστος φακός και δεν θα τον προβληματίσουν τα 18Mp

Καθε μερα που περνάει σημαινει χαμένες φωτογραφίες. Τα χρονια αυτά των παιδιών μας ειναι μαγικά με πλουτο εικονων και παραστάσεων που δεν αξιζει να τα χανουμε διυλίζοντας τον κόνωπα σε λεπτομέρειες...

Έτσι ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ φίλε Γιώργο και μιας ο 15-85 της Canon μου έπεφτε πολύ ακριβός τελικά (είναι και σκοτεινός) τελικά προτίμησα τον tamron 17-50.

υ.γ Τώρα είμαι στην ευχάριστη θέση όπου κάθομαι και βράζω στο ζουμί μου μέχρι να μου παραδοθεί η παραγγελία. :flipout:

Θα κρατουσα τη σειρα, παρα το παραπανω κοστος του 15-85.
Αλλα ο Ταμρον ειναι πολυ καλη εναλλακτικη, με μονη επιφυλαξη τα 18ΜΡ.

Θέλει λιγη ανάλυση το θέμα κατι που δεν μπορώ τώρα ... μετά τα μεσάνυχτα ίσως ...

αλλα δεν βρισκω λογο για να είναι κανείς επιφυλακτικός λόγω 18 ΜΡ. Ούτε με τα 24 θα έλεγα.

Αν κάποιος έχει τον 17-50 VC και 1,4Χ τηλεκονβέρτερ μπορεί να εξομειώσει τα 18ΜΡ με σώμα 12ΜΡ.

Στο παρακάτω λινκ ο ταμρον 90 makro με τηλεκονβερτερς 2,8χ ξεφτιλίζει τα 15 ΜΡ (εμφανίζει aliasing). Aυτό (καθότι και οι TC είσάγουν κάποιες απώλειες) ισοδυναμεί με ανάλυση του φακού ανώτερη από 2,8Χ2,8Χ15 ΜΡ.

http://www.pbase.com/jps_photo/image/105143389

περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον Κατερέλο..
ενώ εδώ και πόσο καιρό έχω αλλάξει την παραγγελία -τηλεφωνικά- αντικαθιστώντας τον canon με τον tamron, στον λογαριασμό μου δεν έχει αλλάξει κάτι..
για να είμαι σίγουρος οτι θα γίνει η αλλαγή στην παραγγελία τους έστειλα και e-mail.
ούτε απάντηση πήρα στο e-mail μου ούτε είδα καμία αλλαγή στην παραγγελία.

εφόσον δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί τους ούτε τηλεφωνικά ούτε με e-mail, μήπως να ακυρώσω ολόκληρη την παραγγελία να τελειώνουμε?

υ.γ εννοείται οτι την 550D ακόμα δεν την παρέλαβα............

Re: Απάντηση: Φακός all around για Canon 550D.

περίεργα πράγματα συμβαίνουν στον Κατερέλο..
ενώ εδώ και πόσο καιρό έχω αλλάξει την παραγγελία -τηλεφωνικά- αντικαθιστώντας τον canon με τον tamron, στον λογαριασμό μου δεν έχει αλλάξει κάτι..
για να είμαι σίγουρος οτι θα γίνει η αλλαγή στην παραγγελία τους έστειλα και e-mail.
ούτε απάντηση πήρα στο e-mail μου ούτε είδα καμία αλλαγή στην παραγγελία.

εφόσον δεν μπορώ να συννενοηθώ μαζί τους ούτε τηλεφωνικά ούτε με e-mail, μήπως να ακυρώσω ολόκληρη την παραγγελία να τελειώνουμε?

υ.γ εννοείται οτι την 550D ακόμα δεν την παρέλαβα............

Παρε τηλέφωνο και ζήτα τον ιδιο...

ευχαριστώ!
είχα ανεβάσει μερικές στο θέμα πορτρέτα αλλά ήταν τραβηγμένες με την D90 του αδερφού μου..
θα επανέλθω. :)