Αν μπεις σε φορουμ με ποδήλατα και τους πεις να βάλουν φακό σου λένε ότι αυτά είναι μεσοβέζικες λύσεις. Αυτοί βέβαι κάνουν καταβάσεις με ποδήλατα μέσα στη νύχτα και φοράνε 2000 Lumens στο τιμόνι κι άλλα τόσα στο κράνος (για να στρίβει το φως με το τιμόνι). Υπάρχουν πολλά που δεν κάνει ένας απλός φακός για τη δική τους χρήση από το Run-Time με υψηλά Lumens σε rides που διαρκούν 4-6 ώρες και απαιτείται battery pack, έως το beam profile που είναι τελείως διαφορετικό.
Π.Χ. H exposure έχει αισθητήρα ταχύτητας σε κάποιο από τα φώτα της που είναι και προγραμματιζόμενο πλήρες μέσω PC και αυξομιώνει τη φωτεινότητα αναλόγως της ταχύτητας για εξοικονόμιση ενέργειας.
Τέλος πάντων, μιλάμε για ανθρώπους που το ποδήλατο (mountain) και οι καταβάσεις είναι είτε η δουλειά του ή η μεγαλύτερη λόξα τους. Για νορμαλ χρήση και μέσα σε πόλη όπου έχει φώτα σαφώς και δεν χρειάζονται όλα αυτά και το σημαντικότερο είναι το tail light για λόγους ασφαλείας.
Η Philips έχει επίσης ωραία φώτα για ποδήλατα και τα έχω βάλει στο στόχαστρο. Το beam profile τους δε είναι αυτοκινήτου.
Είναι κατασκευασμένα ώστε να τηρούν προδιαγραφές κυκλοφορίας σε Γερμανικούς δρόμους (δεν επιτρέπεται να βάζεις ότι να'ναι) και να μην ενοχλούν τα υπόλοιπα οχήματα. Αυτό για έναν φακό flood είναι πρόβλημα ενώ ένας Throw δεν κάνει γιατί βλέπεις μόνο ένα σημείο. Θες και flood, και throw και να μην στραβώνεις τους άλλους.
Προσωπικά τα Philips τα ζαχαρώνω.! Στη φώτο δεν φαίνεται καλά αλλά είναι από αλουμίνιο φυσικά.