Φακουδοφωτογραφιες...

ναι χιωτη δικιο εχεις αλλα μου αρεσε τοσο πολυ που ηθελα να την μοιραστω μαζι σας:smile:

IMG_6544-e957ac8e5d.jpgIMG_6547-c7f578ef31.jpgIMG_6556-2b0c3dd210.jpg

Φώτος από βραδινή πεζοπορία με τους φακούς εν δράση στο φυσικό τους περιβάλλον :2thumb22sup:

Η πεζοπορία είναι από το περασμένο Σάββατο στην Πάρνηθα, από το Φλαμπούρι;

Πολύ ωραίες φωτοφαγρίες. Μπράβο ! ! !

Η πεζοπορία είναι από το περασμένο Σάββατο στην Πάρνηθα, από το Φλαμπούρι;

Πολύ ωραίες φωτοφαγρίες. Μπράβο ! ! !

Ναι από το φλαμπουρι είναι, δεν τις τραβηξα εγω.

Ήσουν εκεί?

Last edited:
Ναι από το φλαμπουρι είναι, δεν τις τραβηξα εγω.

Ήσουν εκεί?

Εγώ έφτασα στο καταφύγιο όταν φεύγατε. Δεν γνώριζα για τη συγκεκριμένη πεζοπορία. Είχα ανέβει ανεξάρτητα ορειβασία. Ξεκίνησα από το τελεφερικ βγήκα στο Φλαμπούρι (στάση για χορτόσουπα :-Ρ και λοιπά μεζεκλίκια ) και μετά πίσω πάλι το βράδυ.

Απ' ότι είδα πάντως είχε μαζευτεί πολύ κόσμος.......

Έπρεπε να σκάγαμε μύτη καμιά 10αριά από εδώ μέσα θα είμασταν illuminati!

Αυτό πάντος θα μπορούσε να γίνει κάποια στιγμή, αν και η διοργάνωσή του θα ήταν λίγο δύσκολη, αλλά με λίγη καλή θέληση και χρόνο όλα γίνονται.

Με τόσα lumens που θα μαζευόμασταν θα έσκαγε η πυροσβεστική (σαν εστία φωτιάς θα ήμασταν).

Έπρεπε να σκάγαμε μύτη καμιά 10αριά από εδώ μέσα θα είμασταν illuminati!

...Εξοπλισμενοι ο καθενας με 2 τερατα των 2500-3000λουμενς, ενας σε καθε χερι, χ 10 νοματαιοι = 55,000 lumens κολαση φωτος :devil-smiley-029:

Θα στείλω ένα φίλο στον Υμηττό να μου πει αν θα φαινόμαστε :bigcry:

Εντάξει, φωτορύπανση σκέτη θα ήταν κάτι τέτοιο! ;) καλό θα ήταν να απολαμβάνουμε την φύση ως έχει... να περπατάμε με ασφάλεια κι όσο λιγότερα Lumens μπορούμε.
Η πανίδα στο δάσος δε μας φταίει σε τίποτα! :ernaehrung004:

ThruNite Archer1A & ThruNite TiS

8618308139_c95843e91b_b.jpg

Έχω 18 φακούς σύνολο, μοιρασμένους εδώ και κει, αν μας δείχνεις τόσους ΑΑ, φαντάζομαι τι γίνεται στο σύνολο. Και αν σου ζητήσουν κανέναν, σα να ακούω την απάντηση: «πες τι θες να σου το αγοράσω, αυτοί είναι οι δικοί μου και δεν περισσεύει κανένας».

Last edited:
χα χα, σωστα το φανταζεσαι!
Ειναι ακριβως σαν να κανεις συλλογη νομισματων. Δινεις καποιο νομισμα που δεν το εχεις τουλαχιστον διπλο? Μαλλον οχι.

Το συνολο παρεμπιπτοντως εχει ξεπερασει πλεον τους 100..