Falling Skies

Ψηφίστε την Σειρά:

• Total voters
    0

Η αποκάλυψη του 1ου επεισοδίου θα είναι η εμφάνιση της Scarlett Byrne ως εκρηκτικής ξανθιάς,
στον ρόλο της Lexi, της "αδερφής" του Ben, που μεγάλωσε απότομα!! :cool:
(Δείτε spoiler..)

H Scarlett που είναι στην αρχή της καριέρας της, δεν μας θυμίζει πλέον καθόλου το κορίτσι που γνωρίσαμε στα τελευταία Harry Potter!

lKRQE.jpg

Last edited:
Η σειρά ανανεώθηκε για μία ακόμη σεζόν η οποία θα είναι και η τελευταία!

Καλό ήταν που το αποφάσισαν τώρα και από τώρα αυτό.. μπορούν να ετοιμάσουν κάποιο καλούτσικο φινάλε..
.. το οποίο όμως αναρωτιέμαι (λίγο..) πως θα είναι! :laugh:

το ξεθάβω όλοι η σεζόν ήταν για τα μπάζα 11 επεισόδια χωρίς να ξέρουν τι θα δείξουν άρπα κόλα απλά για να βγουν τα επεισόδια

απορώ που πήρε και άλλη σεζόν

Χμμμ, Με προβληματίζεις διότι η Τρίτη σεζόν μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις αλλά δεν ξεκίνησα την τέταρτη ακόμη

Είδα 7 και 8..
Ενώ η αρχή της 4ης είχε κάποιο ενδιαφέρον τελικά η ιστορία με την ξανθούλα παραπάνω της έκανε "κοιλιά"..

Μέτρια η 4η σεζόν σε σχέση γενικά με τις προηγούμενες θα την έλεγα..
+ το ότι σε κάποια πράγματα άρχισαν να με κουράζουν οι πρωταγωνιστές!

Last edited:
παίζει η 4η να ήταν και η χειρότερη όλων (όσο θυμάμαι δλδ)... μου μένουν τα δύο τελευταία να δω, αλλά γενικώς μέχρι τώρα με κουράσανε τα περισσότερα από όσα έχω δει...

κοίτα ο πρωταγωνιστής ήταν πάντα λίγος για τον ρόλο για γιατρουλης στο ER καλός ήταν αλλά για τέτοια σειρά δεν

επίσης βαρετό είναι ότι όλα γίνονται με τα παιδιά του με 5-6 ακόμα

Είχε πει κάποιος.. σκοτώστε την Lourdes ?? :p

Μου την έσπαγε και μένα η πιτσιρίκα..
Να πω τι έγινε με αυτή τελικά? :cool:

Ζήτησε από την κολλητή της την Lexi να την "ελευθερώσει" από όλη αυτή την ιστορία..
και εκείνη την..

"σκότωσε"! :laugh:

κοίτα ο πρωταγωνιστής ήταν πάντα λίγος για τον ρόλο για γιατρουλης στο ER καλός ήταν αλλά για τέτοια σειρά δεν

επίσης βαρετό είναι ότι όλα γίνονται με τα παιδιά του με 5-6 ακόμα

Ναι.. ασχολούνται πολύ με τα παιδιά του και γίνεται βαρετό..
Στα τελευταία που είδα σκεφτόμουν.. ότι τόσοι σκοτώνονται...

.. και όλη η οικογένια συνέχεια την γλυτώνει! :p

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και η ξανθούλα παραπάνω τελικά έχει αρκετά μεγάλο ρόλο στην 4η σεζόν μπρος στην Mira Sorvino που ήταν το "όνομα"..

Last edited:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

To finale είχε λίγο δράση..
Καλή η Lexy, είτε ξανθιά .. είτε καστανή! (Scarlett Byrne)

Ελπίζω να την δούμε και πουθενά αλλού! :cool:

Άντε να "δούμε" τι σκέφτηκαν πάλι για την τελευταία σεζόν..

Ειδα την 4η σεζον μεσα σε 3 ημερες....Προσωπικα μου αρεσε, ηταν αρκετα γρηγορη εκτος απο 2 επεισοδια που εκανε μεγαλη κοιλια. Αποτι φαινεται η 5η και τελευταια σεζον θα ειναι μια Star Wars σειρα....

*Αυτος ο Tom Mason του Falling Skies και ο Ichabod Crane του Sleepy Hollow εχουν ενδυματολογικη ψυχωση να φορουν τα ιδια ρουχα συνεχως...

Μετά από μια χάλια 4 σεζόν, όπου οτιδήποτε γινόταν ήταν ανούσιο και πρόχειρο θα το σκεφτώ πολύ για να δω την 5η.

Ισως το κάνω μόνο από συνήθεια.

Τσαμπα ειδα τις 4 σεζόν (λογω αντικειμένου).Δεν ειδα καν το φιναλε της 4ης.
Θα δω μονο το φινάλε της 5ης :p

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται, και περνάει κομπλέ η ώρα.
Δεν είναι Fringe ή House MD, αλλά ούτε και για πέταμα.

Στα μισά του πρώτου επεισοδίου της 5ης σεζόν την παράτησα, δεν αντέχω άλλους ανουσιους διαλόγους και ηλιθιες σεναριακες εμπνεύσεις.
Θα δω μόνο το τελευταίο επεισόδιο μόνο και μόνο για να ξέρω που θα το πάνε.
Κρίμα για τον χρόνο που ξοδεψα