Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Βλέπω ένα διαστημικό 8.7 στο IMDB, λέτε να αξίζει να ασχοληθώ χωρίς να έχω καμία επαφή με το παιχνίδι;
Τι εννοείς, όλα δεν έχουν βγει; Έτσι λέει το IMDb.Oυτε εμεις ειχαμε .
Αλλα αν θες μια συμβουλη ασε να βγει και ενα δευτερο επεισοδιο να εχεις κατι πιο πολυ να δεις .
Ναι, όλα διαθεσιμαΤι εννοείς, όλα δεν έχουν βγει; Έτσι λέει το IMDb.
Οπτικοακουστικά τι λέει; Αξίζει να δώσω αυτό το μήνα τα έξτρα $4 στον Μπέζο για Atmos ή ούτε καν, να συνεχίσω να του κάνω τον δύσκολο;
Κανε τον δύσκολο (μη το τραβήξεις όμως όσο με τον Tim, 4$ είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε)Οπτικοακουστικά τι λέει; Αξίζει να δώσω αυτό το μήνα τα έξτρα $4 στον Μπέζο για Atmos ή ούτε καν, να συνεχίσω να του κάνω τον δύσκολο;
Κανε τον δύσκολο (μη το τραβήξεις όμως όσο με τον Tim, 4$ είναι αυτά, δεν είναι παίξε γέλασε)
Ακριβώς. Βρίσκουν και τα κάνουν οι εταιρείες.Δεν έχω παρακολουθήσει τα θέματα (έχω (δυστυχώς) τη γυναίκα που απλά πληρώνει ότι συνδρομή υπάρχει στον πλανήτη / πρέπει να την γνωρίσω στον Τάσο)) αλλά όντως είναι χοντρο.
Αλλά όλα έτσι είναι, πλέον.
Απλά τα λεφτά μετράς. Με τι αφορμή τα δίνεις, λίγη σημασία έχει.
Σοβαρά ε; Είχα μείνει στο 2017 που θυμάμαι ότι μπορούσες να διαλέξεις 10-15-20%Ποιο 10%; Πέρυσι στη Φλόριντα δεν είχα δει κάτω από 15%, φέτος στο Λας Βέγκας δεν είδα κάτω από 18%, με το 20% minimum να είναι ο κανόνας.
Και αν δώσεις 15 και 20% αντίστοιχα θεωρείσαι και καρμίρης.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.