Θα χαρώ να μάθω και εγώ πως καθαρίζουμε φακό σε Compact.
Έχω παρόμοια σκουπιδάκια σε φακό μιας Sony Cybershot DSC-W270 τα οποία φαίνονται ως έντονες σκιές ακόμα και όταν είναι αζουμάριστη.
Την άνοιξα αλλά το φακός είναι όχι εντελώς αλλά παντελώς σφραγισμένος από παντού,ούτε φύσιγμα κάνει τίποτα,το πως μπήκε μέσα η σκόνη αφού ούτε αέρας δεν μπαίνει,πολύ θα ήθελα να το μάθω.
Το ωραίο είναι ότι στην DSLR που βγάζω και τον φακό αρκετά συχνά δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα τόσο στον φακό όσο και στον αισθητήρα.
πάντως μπορούμε να τραβήξουμε πράγματα που το μάτι δεν βλέπει. Με τις σονυ βιντεοκάμερες βάζοντας να βλέπει με υπέρυθρες μπορούμε να τα δούμε.
Έχω βιντεογραφήσει τα λεγόμενα orbs, λευκές σφαίρες να περιστρέφονται γύρω μου και ενέργεια να έρχεται απο ψηλά πάνω μου μετά απο προσευχή να την λάβω.
πάντως μπορούμε να τραβήξουμε πράγματα που το μάτι δεν βλέπει. Με τις σονυ βιντεοκάμερες βάζοντας να βλέπει με υπέρυθρες μπορούμε να τα δούμε.
Έχω βιντεογραφήσει τα λεγόμενα orbs, λευκές σφαίρες να περιστρέφονται γύρω μου και ενέργεια να έρχεται απο ψηλά πάνω μου μετά απο προσευχή να την λάβω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.