Far Cry 3

Μια χαρά τα ισιώνει ο lumagen....... ;)
ΟΚ, ξέρεις τι είναι να μην ασχολείσαι ποτέ με drivers και κάρτες γραφικών;;;

Priceless* :2thumb22sup:

Αντε και καλή χρονιά να έχουμε -bye-

*και βέβαια δεν εννοώ το οικονομικό.

Νταξ, στα games κλπ δεν τρεχει τπτ με τους drivers και τις αναβαθμίσεις

(μην πω κιόλας οτι μαλλον μου χει λείψει :p)

Η διαφορά στην ποιότητα των γραφικών πάντως εινα χαοτική...

Αν και δεν είναι και το αγαπημένο μου είδος τα fps, είπα να το δοκιμάσω ως παιχνίδι μιας και αναφέρεται στα καλύτερα games του 2012.

Τελικά είναι παιχνιδάρα. Έχει απίστευτες λεπτομέρειες και πολύ καλό ΑΙ. Απίστευτα εθιστικό να καθαρίζεις μια βάση με sniper, πυροβολώντας από πολύ μακρυά.

Στο σύστημά μου (Intel Q9650 @ 3.00GHz | Mobo: Asus P5Q | RAM: 4 X 1Gb DDR2 @ 800MHz Dual Channel GPU: Asus EAH4850) με όλες τις ρυθμίσεις στο High παίζει μεταξύ 40fps-50fps. Αλλά και στις δοκιμές που έκανα ακόμα και όλα στο Low να τα βάλεις, πάλι τα γραφικά του είναι εκπληκτικά.

Στο σύστημά μου (Intel Q9650 @ 3.00GHz | Mobo: Asus P5Q | RAM: 4 X 1Gb DDR2 @ 800MHz Dual Channel GPU: Asus EAH4850) με όλες τις ρυθμίσεις στο High παίζει μεταξύ 40fps-50fps. Αλλά και στις δοκιμές που έκανα ακόμα και όλα στο Low να τα βάλεις, πάλι τα γραφικά του είναι εκπληκτικά.

Εχουμε σχεδον ιδιο συστημα,μονες διαφορες intel 9550,καρτα ati 6850 και "φοβομουν" να το βαλω.Τωρα το αρχισα στο ps3 αλλα θα το δοκιμασω. Κακα τα ψεμματα,τα γραφικα του pc ειναι απο αρκετα ως πολυ καλυτερα απο τις κονσολες,αναλογα και με το παιχνιδι, ειδικα σε μεγαλες τηλεορασεις-προβολεις.Εδω το nba2k13 που παιζω (στο 90% του χρονου που αφιερωνω σε παιχνιδια) εχει μεγαλη διαφορα. -bye-

Last edited:
Καιρο ειχα να παιξω τοσο καλο παιχνιδι, το τερματισα, χαζεψα λιγο παρπανω στο open world του, σειρα εχει το hitman!

Κυκλοφορεί μια έκδοση FC3 - Blood Dragon

Ξέφρενος αρχικά ο ρυθμός , φωτά νέον και vhs tracking γραφικά, πολύ γέλιο και μπινελικι από την πρώτη στιγμή στα tutorials.
SciFi – PopPunk – δε ξέρω πώς να τα χαρακτηρίσω τα γραφικά και τη σχεδόν ναυτία που φέρνουν ώρες ώρες.
Μετά δυο ώρες παιχνιδιού γίνεται και πιο βατό μετά τα όπλα και τα Upgrades τους
Σε 4-6 ώρες θα το έχετε τερματίσει και άντε στις 8 να έχετε μαζέψει και το τελευταίο σημείο του χάρτη –χαλαρά.

Γενικά έχει το γέλιο του.

Κυκλοφορεί μια έκδοση FC3 - Blood Dragon

Ξέφρενος αρχικά ο ρυθμός , φωτά νέον και vhs tracking γραφικά, πολύ γέλιο και μπινελικι από την πρώτη στιγμή στα tutorials.
SciFi – PopPunk – δε ξέρω πώς να τα χαρακτηρίσω τα γραφικά και τη σχεδόν ναυτία που φέρνουν ώρες ώρες.
Μετά δυο ώρες παιχνιδιού γίνεται και πιο βατό μετά τα όπλα και τα Upgrades τους
Σε 4-6 ώρες θα το έχετε τερματίσει και άντε στις 8 να έχετε μαζέψει και το τελευταίο σημείο του χάρτη –χαλαρά.

Γενικά έχει το γέλιο του.

Να υποθεσω για pc μονο?

To game είναι εξαιρετικό αλλά ρε παιδιά δεν είναι πολύ εύκολο? Από ένα σημείο και πέρα που έχεις πάρει όπλα και αναβαθμίσεις πάει αέρας δε σε σταματάει τίποτα, σα να κάνεις παρέλαση.
Και βέβαια την ατμόσφαιρα του Far Cry 1 δεν την έχει με τίποτα.