Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Κώστα! Δηλαδή λες να φταίει η έκδοση divx(5.1.1); Είναι παλιό rip γιαυτό το τέσταρα.
Έχεις δίκιο για το αρχείο! Είναι η κλασσική κοτσάνα που μουρχεται να κάνω πολλές φορές κι όταν στέλνω mail χαχαχα
να και καποιος που λεει οτι ο Τ65 δεν εχει χειροτερη εικονα απο τον lifeview!!!!
Εξαρτάται κι απο τα κριτήρια και το τι θεωρεί καποιος σημαντικό και τι όχι μωρέ. Έχουμε συνηθίσει να κάνουμε λίγο την τρίχα τριχιά.Ακούστηκε για παράδειγμα οτι καίει τα λευκά. Περίμενα και γώ τρομοκρατημένος να φτάσει στην πόρτα μου να τον δοκιμάσω και όταν τελικά τον σύνδεσα και είδα εικόνα θεώρησα ότι ήταν κάπως υπερβολική η διατύπωση. Με δυο τρία κλίκ στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης καθάρισα. Σε μένα τουλάχιστον αυτό συνέβη. Δεν βλέπω καμία μα καμία διαφορά στους δύο δέκτες. Σε κάποια άλλα θέματα όπως αναπαραγωγή το μόνο που είδα είναι οτι όταν πάς ενα έργο στο fast forward και πατήσεις play, αυτό καθυστερεί να "φρενάρει" 2-3 δευτερόλεπτα. Ο life view ήταν άμεσος σε αυτό και δεν έχανες ούτε καρέ. Εμένα όμως δεν με απασχολεί. Σε θέμα GUI προσωπικά καρφί δεν μου καίγεται αν είναι γκρί ή το μώβ "μπουρδελέ" των ξενοδοχείων. Εγώ το προτιμώ ρε παιδιά!χαχα. Γενικά το μενού είναι ίδιο με άλλο κουστούμι, αυτό καταλαβαίνω εγώ.
Το θέμα είναι παίζει τα mkv σωστά; Ναι. Παίζει υπότιτλους; Ναι(τουλάχιστον όπως ακριβώς και ο Lifeview με τα γνωστά προβλήματα των utf κλπκλπ.) Η εικόνα είναι καλή; Για μένα μαμεί. Παίζει και ψηφιακά 1080p;παίζει(αλλά και πάλι σάμπως έχουμε ψηφιακά; ) Και στην τελική παίξτε λίγο με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης.
Όλα τα άλλα με το αν παίζει dts ή όχι ας το πάρουμε απόφαση. Δικαιώματα είναι αυτά και η εταιρία δεν φαίνεται διατεθιμένη να πληρώσει. Εγώ προσωπικά βαριέμαι να κάθομαι να βάζω και να βγάζω firmware μόνο γιαυτόν τον λόγο. Αφαιρώ εξαρχής το dts απο το αρχείο και τέλος. Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.Και πάλι δηλαδή δεν αλλάζει τπτ απο τον lifeview.
Επειδή ο lifeview μου κάηκε αναπάντεχα, ήθελα μια γρήγορη αντικατάσταση χωρίς να χάσω τις ευκολίες και τα υπέρ του εν λόγω αποκωδικοποιητή. Ψάχνοντας εδώ στο avclub (που είναι πάντα η πρώτη μου επιλογή αναζήτησης)κατέληξα στον ferguson! Και μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει. Όσοι είναι πολύ ιδιότροποι (με την καλή έννοια) και θέλουν το κάτι παραπάνω πρέπει να συμφιλιωθούν με την ιδέα οτι όλα ίδια αναλώσιμα ηλεκτρονικά κουτάκια είναι, σε αυτά τα χρήματα πρέπει να ξέρεις τι πληρώνεις ή να πάτε κατευθείαν σε media player.