Καλησπερα και παλι.
Τελικα ειναι πλεον διαπιστωμενο οτι το προβλημα,του να μη bootarei με ρυθμισεις
"eco+return to last mode : "Ενεργοποιηση" ,ειναι λογω h/w και παρουσιαζεται με το 1.0.50 f/w .
Αρχικα το επαναφλασαρα σε 1.0.50. Το προβλημα παρεμεινε.
Μετα το εκανα downgrade σε 1.0.26 οπου δουλευε μια χαρα,και μετα το φλασαρα σε 1.0.50 . Το προβλημα επανεμφανιστηκε.
Δεν εχω ακομα δοκιμασει εαν εχει προβλημα σε νεοτερα f/w οπως το 1.0.56.
Το γεγονος ομως ειναι οτι η τελευταια παρτιδα (γτ μαλλον ΟΛΑ πρεπει να ειναι προβληματικα) που εχει κυκλοφορησει στην αγορα (και που ολα ερχονται με το 1.0.50 f/w + καποιου ειδους σιωπηρη "αλλαγη" σε επιπεδο h/w να μην παιζει σωστα το 1.0.13 f/w) , ειναι ελατωμματικη.
Το ευτυχες πιστευω ειναι,και συναμα ο λογος που δεν παρατηρουμε flood παραπονων απο αγοραστες, οτι απο το εργοστασιο οι ρυθμισεις του δεκτη (
eco + return to last mode : "Απενεργοποιηση") δεν εμφανιζουν το προβλημα,αν και υπαρχει.
Κατι σαν μια..."ωρολογιακη βομβα",αν αλλαξεις ανυποψιαστος την ρυθμιση return to last mode,την πατησες.
Θα αποστειλλω αυριο e-mail στην Ferguson ενημερωνοντας τους για το θεμα,και μαλλον θα επρεπε να το κανουμε ολοι μας,αν και πιστευω οτι ηδη θα εχουν λαβει μπολικα...
Κατα τα αλλα,αποφασισα να μη το παω σερβις. Τσαμπα θα ταλαιπωρηθω. Μπορω να...ζησω χωρις μια ανευ σημασιας ρυθμισουλα. Αυτο δεν σημαινει οτι...αποδεχομαι με σκυφτο το κεφαλι εν γνωση μου ενα ελατωμματικο προιον,γιαυτο και θα τους στειλω ενα e-mail.
Παιδια καλησπερα και απο εμενα...τον πηρα και εγω τον εν λογω δεκτη χθες 38,90 απο το e-shop. Eυχαριστημενη μπορω να πω ως ενα σημειο.....οταν παιζω ταινια απο usb μου βγαζει κανονικα τους υποτιτλους και μρτα απο κανα 10λεπτο εξαφανιζονται δια παντως! το δοκιμασα και με αλλες ταινιες και κανει το ιδιο. ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? δεν καταλαβαινω πως γινεται στην αρχη να παιζουν και μετα οχι! η εκδοση του ειναι V1.050
απευθειας απο usb ή παρεμβαλεται και usb hub?
σε τι container ( π.χ. avi. .mp4 .mkv) και codec ( π.χ. Divx , Xvid , H.264 ) ?
ο υποτιτλος ειναι εσωτερικος ή εξωτερικος?
εαν ειναι εσωτερικός,έχεις και εξωτερικο στον ιδιο φακελο, ή αν ειναι εξωτερικος εχει και εσωτερικους η ταινια?