Ferguson Ariva T65

50 και παραπάνω πωλείται στα μαγαζιά εκτός e-shop.

Πέτυχες κελεπούρι. Ο δέκτης σου κατα 99% δουλεύει με το λογισμικό 1.013 που κάνει DTS downmix. Επειδή όμως λείπουν αρκετά πράγματα απο την 1.013, ξεκίνα με την 1.050 (έδωσα το link νωρίτερα)

Last edited by a moderator:
super!!! χίλια ευχαριστώ παιδιά. με παίδεψε πολύ το θέμα του αποκωδικοποιητή τις τελευταίες 3 εβδομάδες γιατί τον ήθελα πιο πολύ για media player και μόνο με τον ferguson και τον digitalworld hdt-150 που έχει ένας φίλος βρήκα αυτό που ήθελα.

...τελικά από ότι φαίνεται μάλλον μόνο παλιότερους codec DivX (όπως 3) δεν παίζει...με DivX 5 σε 1080 π.χ. έπαιξε μια χαρά...όσο για το πρόβλημα με την κάλυψη της πρώτης γραμμής υπότιτλων από τη δεύτερη, δεν είναι τόσο έντονο ώστε να μην είναι αναγνώσιμοι τελικά (τουλάχιστον σε μεγάλο μέγεθος)...:-)

Κι όμως μόνο εκεί το βρήκα... λίγο τσιμπημένος βέβαια... 49,99 αλλά καιγόμουν να πάρω σήμερα!!! έχει την έκδοση 1.044.

Πολυ ακριβα τον πηρες.
Βασικα... θα επαιρνες σχεδον δυο δεκτες με αυτα τα λεφτα. LV6TSCART4SD + ARIVA T65 = 58,8
Με 9 ευρω παραπανω θα επαιρνες εναν δεκτη μεχρι να αριβαρει ο Ariva και θα τον εκανες δωρο ;)
Και γιατι ομως να καιγεσαι να παρεις σημερα; Και συ της τελευταιας στιγμης και οτι να`ναι; Δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου.
Εγω παντως θα περιμενα, ουτε τον φθηνο θα επαιρνα για να μην χασω δευτερολεπτο απο την Ανιτα Πανια... και φυσικα ουτε δωρο θα τον εκανα. Τον πεθερο τον εχω με αναλογικη ληψη (Παρνηθα)
Δεν ειμαι υπερ του e-shop για ενα και δυο ευρω διαφοράς. Ουτε καν για πεντε - εξι. Τα καις σε βενζινη και σε ταλαιπωρια αντι ενος μαγαζιου της γειτονιας. Αλλά εδω μιλαμε η διαφορα ειναι χαοτικη.

Το καλο ειναι οτι πηρες το πιθανοτερο καποιον που θα παιζει σωστα με την 1.013

Παιδια καλησπερα και απο εμενα...τον πηρα και εγω τον εν λογω δεκτη χθες 38,90 απο το e-shop. Eυχαριστημενη μπορω να πω ως ενα σημειο.....οταν παιζω ταινια απο usb μου βγαζει κανονικα τους υποτιτλους και μρτα απο κανα 10λεπτο εξαφανιζονται δια παντως! το δοκιμασα και με αλλες ταινιες και κανει το ιδιο. ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? δεν καταλαβαινω πως γινεται στην αρχη να παιζουν και μετα οχι! η εκδοση του ειναι V1.050

σε μενα διαβαζει και 1000ρι εξωτερικο 2,5" χωρις εξωτερικη τροφοδοσια γρηγορα και ανετα. Παιζει ανετα τα παντα εκτος φυσικα ηχο DTS. Εχει f/w 1050

Τι μάρκα είναι ο εξωτερικός σου?

Καλησπερα και παλι.

Τελικα ειναι πλεον διαπιστωμενο οτι το προβλημα,του να μη bootarei με ρυθμισεις "eco+return to last mode : "Ενεργοποιηση" ,ειναι λογω h/w και παρουσιαζεται με το 1.0.50 f/w .

Αρχικα το επαναφλασαρα σε 1.0.50. Το προβλημα παρεμεινε.

Μετα το εκανα downgrade σε 1.0.26 οπου δουλευε μια χαρα,και μετα το φλασαρα σε 1.0.50 . Το προβλημα επανεμφανιστηκε.

Δεν εχω ακομα δοκιμασει εαν εχει προβλημα σε νεοτερα f/w οπως το 1.0.56.

Το γεγονος ομως ειναι οτι η τελευταια παρτιδα (γτ μαλλον ΟΛΑ πρεπει να ειναι προβληματικα) που εχει κυκλοφορησει στην αγορα (και που ολα ερχονται με το 1.0.50 f/w + καποιου ειδους σιωπηρη "αλλαγη" σε επιπεδο h/w να μην παιζει σωστα το 1.0.13 f/w) , ειναι ελατωμματικη.
Το ευτυχες πιστευω ειναι,και συναμα ο λογος που δεν παρατηρουμε flood παραπονων απο αγοραστες, οτι απο το εργοστασιο οι ρυθμισεις του δεκτη (eco + return to last mode : "Απενεργοποιηση") δεν εμφανιζουν το προβλημα,αν και υπαρχει.
Κατι σαν μια..."ωρολογιακη βομβα",αν αλλαξεις ανυποψιαστος την ρυθμιση return to last mode,την πατησες.

Θα αποστειλλω αυριο e-mail στην Ferguson ενημερωνοντας τους για το θεμα,και μαλλον θα επρεπε να το κανουμε ολοι μας,αν και πιστευω οτι ηδη θα εχουν λαβει μπολικα...

Κατα τα αλλα,αποφασισα να μη το παω σερβις. Τσαμπα θα ταλαιπωρηθω. Μπορω να...ζησω χωρις μια ανευ σημασιας ρυθμισουλα. Αυτο δεν σημαινει οτι...αποδεχομαι με σκυφτο το κεφαλι εν γνωση μου ενα ελατωμματικο προιον,γιαυτο και θα τους στειλω ενα e-mail.

Παιδια καλησπερα και απο εμενα...τον πηρα και εγω τον εν λογω δεκτη χθες 38,90 απο το e-shop. Eυχαριστημενη μπορω να πω ως ενα σημειο.....οταν παιζω ταινια απο usb μου βγαζει κανονικα τους υποτιτλους και μρτα απο κανα 10λεπτο εξαφανιζονται δια παντως! το δοκιμασα και με αλλες ταινιες και κανει το ιδιο. ειχε κανεις αλλος το ιδιο προβλημα? δεν καταλαβαινω πως γινεται στην αρχη να παιζουν και μετα οχι! η εκδοση του ειναι V1.050

απευθειας απο usb ή παρεμβαλεται και usb hub?
σε τι container ( π.χ. avi. .mp4 .mkv) και codec ( π.χ. Divx , Xvid , H.264 ) ?
ο υποτιτλος ειναι εσωτερικος ή εξωτερικος?
εαν ειναι εσωτερικός,έχεις και εξωτερικο στον ιδιο φακελο, ή αν ειναι εξωτερικος εχει και εσωτερικους η ταινια?

Εγινα και γω κατοχος του T65 αλλα ρε παιδια αντιμετωπιζω το εξης προβλημα:
Υστερα απο την αναβαθμιση που του εκανα,οταν του συνδεω ενα φλασακι usb μου εμφανιζει συνεχως "Αυτόματη εκτέλεση
Παρακαλω Περιμένετε".Και κολλαει εκει.Τι το κλεισα,το βγαλα,το ξαναβαλα...τιποτα.

Γνωριζει κανεις καποια λυση ? Ευχαριστω !

Πολυ ακριβα τον πηρες.
Βασικα... θα επαιρνες σχεδον δυο δεκτες με αυτα τα λεφτα. LV6TSCART4SD + ARIVA T65 = 58,8
Με 9 ευρω παραπανω θα επαιρνες εναν δεκτη μεχρι να αριβαρει ο Ariva και θα τον εκανες δωρο ;)
Και γιατι ομως να καιγεσαι να παρεις σημερα; Και συ της τελευταιας στιγμης και οτι να`ναι; Δεν ηρθε η συντελεια του κοσμου.
Εγω παντως θα περιμενα, ουτε τον φθηνο θα επαιρνα για να μην χασω δευτερολεπτο απο την Ανιτα Πανια... και φυσικα ουτε δωρο θα τον εκανα. Τον πεθερο τον εχω με αναλογικη ληψη (Παρνηθα)
Δεν ειμαι υπερ του e-shop για ενα και δυο ευρω διαφοράς. Ουτε καν για πεντε - εξι. Τα καις σε βενζινη και σε ταλαιπωρια αντι ενος μαγαζιου της γειτονιας. Αλλά εδω μιλαμε η διαφορα ειναι χαοτικη.

Το καλο ειναι οτι πηρες το πιθανοτερο καποιον που θα παιζει σωστα με την 1.013

και πάλι καλά που πρόλαβα..... πρίν λίγη ώρα σταμάτησε η αναλογική εκπομπή στη Θεσσαλονίκη. γεροί να είμαστε να πάρουμε και άλλους καλύτερους στο μέλλον!!!

tolias και όσοι πιστεύουν ότι το παρατραβάω, ίσως έχετε δίκιo.
Τρελός είσαι αρχηγέ; Λες να με πειράζει που τους κυνηγάς; Ακόμα και αν δεν καταφέρεις να φτιάξεις όλα όσα τους ζητάς, όσα περισσότερα κερδίσεις τόσο καλύτερα. Συνέχισε την προσπάθεια.

Υστερα απο την αναβαθμιση που του εκανα,οταν του συνδεω ενα φλασακι usb μου εμφανιζει συνεχως "Αυτόματη εκτέλεση
Παρακαλω Περιμένετε".Και κολλαει εκει.Τι το κλεισα,το βγαλα,το ξαναβαλα...τιποτα.

βγαλε το φλασακι, εχει αναβαθμιστει κανονικα απλα κολλαει σε αυτη την οθονη

βγαλε το φλασακι, εχει αναβαθμιστει κανονικα απλα κολλαει σε αυτη την οθονη

Βγάλε το stick, άνοιξε τον δέκτη και στις επιλογές USB, απενεργοποίησε την Αυτόματη Εκτέλεση.

δεν την ξερω την εν λογω τηλεοραση να σε πω την αληθεια. αλλα αν ειναι αυτη τοτε ναι, η εισοδο βιντεο ειναι αυτη που ξερουμε η κιτρινη Video RCA και η αλλη με πασα επιφυλαξη βλεποντας το διαγραμμα ειναι RCA εισοδο μονοφωνικου ηχου,αρα,

03177a.jpg

τηλεοραση που δεν την φτιαξανε με scart αλλα με RCA (!),στο μπροστινο μερος κιολας,και επειδη ηταν και μονοφωνικη θα εχει μονο μια εισοδο RCA για τον ηχο.

κλασσικη Sony,ποτε δεν την χωνεψα αυτην την *μπιπ*εταιρεια,μια ζωη ολο μ*******λες εκανε στα προιοντα της. ποιοτητα καλη,απο ευκολιες και "απλη λογικη" με καψες. μαρκετιστες της Sony,θα καουν ολοι τους στην κολαση.
Tελικά Artemius όντως η τηλεόραση δεν έχει scart. Όμως αγόρασα ένα μετατροπέα scart to rca καθώς και το καλωδιάκι που δείχνει η παραπάνω φωτογραφία
για να δώσω ήχο. Δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες - συμβουλές :-)

Tελικά Artemius όντως η τηλεόραση δεν έχει scart. Όμως αγόρασα ένα μετατροπέα scart to rca καθώς και το καλωδιάκι που δείχνει η παραπάνω φωτογραφία
για να δώσω ήχο. Δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ πολύ για τις οδηγίες - συμβουλές :-)

μη το συζητας καν,χαρα μου που μπορεσα να βοηθησω :)

Με αυτή την σύνδεση, έχεις εικόνα απο το EPTHD;

δεν βλεπω λογο να μην εχει. ουτως η αλλως downscale σε 576i κανει ο δεκτης και το βγαζει απο το scart,οπου με το κιτρινο RCA που ειναι το analog video feed συνδεεται στην τηλεοραση. στον δε ηχο απλα το εξτρα καλωδιακι μαζευει τα 2 ξεχωριστα καναλια ηχου σε ενα βυσμα.
η "ομορφια" του αναλογικου σε πληρη δραση = η απλοτητα του. η "βαση" ειναι η ιδια ασχετα απο καλωδια,μονο το "περιτυλιγμα" αλλαζει.

υ.γ. : καλες θεασεις φιλε μας :)