johnkals
New member
1. Δεν ρυθμίζεται η διάρκεια εμφάνισης της Infobar.
2. Tο background υποτίτλων δεν έχει επιλογή μαύρου χρώματος.
3. Το background υποτίτλων είναι ιδιαίτερα μεγάλο αντί να καλύπτει μόνο το κείμενο.
4. Αν κατά την εγγραφή με Timeshift πατηθεί το REC, δεν εμφανίζεται επιλογή διάρκειας εγγραφής και μετατροπή της εγγραφής Timeshift σε άμεση εγγραφή.
5. Όταν τερματίζεται η εγγραφή του Timeshift, δεν εμφανίζεται ερώτηση αν ο χρήστης επιθυμεί να διατηρήσει την εγγραφή που έγινε από το Timeshift.
6. Δεν εκτελεί τις προγραμματισμένες εγγραφές αν τον κλείσουμε ενώ βλέπουμε κανάλι χωρίς πληροφορίες στο EPG (π.χ. Nickelodeon)
7. Δεν απενεργοποιείται στο τέλος μιας άμεσης εγγραφής. Θα θέλαμε να εμφανίζει ερώτηση.
8. Το timeshift δεν διαγράφει το αρχείο του (timeshift.ts στον φάκελο εγγραφών)
9. Δεν αλλάζει η ανάλυση κατά την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο.
10. Όταν πατάμε Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων ο δέκτης δεν ζητάει επιβεβαίωση.
11. Πολλές φορές, αφού δούμε κάποιο βιντεάκι, το EPG εμφανίζει μόνο την επόμενη εκπομπή.
12. Οι ελληνικοί υπότιτλοι κωδικοποίησης ANSI εμφανίζονται ως σύμβολα αν επιλεχθεί Αγγλική γλώσσα μενού.
13. Έχει πολύ χαμηλή ένταση φωνής όταν συνδεθεί μέσω HDMI.
14. Δεν υπάρχει ήχος όταν αλλάζουμε από ένα stream σε άλλο.
15. Οι ήχος από HDMI και Coaxial έχει χαμηλή ένταση.
16. Οι πληροφορίες των βίντεο κατά την αναπαραγωγή τους δεν φαίνονται, καθώς δεν υπάρχει background.
Είμαστε οκ ως τώρα;
talos_2002 παρατήρησα τα παρακάτω προβλήματα από την εμπειρία μου με τον δέκτη εδώ και 1 εβδομάδα που τον έχω στα χέρια μου.
1. Σκληρός δίσκος WD My passport USB 3.0 χωρίς εξωτερικό τροφοδοτικό , με τα αρχικά αρχεία (αυτά που έχει μέσα από την αγορά), διαπίστωσα τα εξής. Ενώ του έβαζα μέσα ταινίες ο T65 τα διέγραφε κάθε φορά που του κούμπωνα τον δίσκο USB. Μόνη λύση για να μη διαγράψει αυτά που του πρόσθετα στο PC ήταν να βγάλω τον δέκτη από το ρεύμα και να του ξανασυνδέσω τον σκληρό δίσκο. Περιττό να πω ότι χάθηκαν όλα τα αρχικά αρχεία που έδινε δωρεάν η WD με την αγορά του δίσκου. Και φανταστείτε να είχα μέσα στο δίσκο ταινίες που δεν είχα κάπου αλλού αποθηκευμένες! Ο δέκτης έχει (μετά από αναβάθμιση που έκανα) το firmware 1.050. Το ίδιο πρόβλημα έχω παρατηρήσει και με USB Flash 8GB που έχω χρησιμοποιήσει και μάλιστα 2 δαφορετικών εταιρειών.
2. Κατά την εγγραφή Timeshift αν το προχωρήσεις μπροστά X2 ή X4 και σταματήσει η αναπαραγωγή του Timeshfit επειδή έφτασε στο τέλος (και δεν πατήσεις stop πριν φτάσει στο τέλος της εγγραφής) τότε ενώ στο PVR Menu βλέπεις κανονικά της εγγραφές που έκανες παλαιότερα με την απλή διαδικασία εγγραφής (με το πλήκτρο REC) πατώντας σε οποιαδήποτε από αυτές βλέπεις πάντα το Timeshift που μόλις έγραψες. Μόνη λύση επαναφοράς να κάνει restart τον δέκτη βγάζοντας τον από την τροφοδοσία ρεύματος.
3. Επιβεβαιώνω την πολύ χαμηλή ένταση από το HDMI.
Το 3 δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό όμως το 1 και 2 (ειδικά το 1) τα θεωρώ προβλήματα άμεσης προτεραιότητας προς διόρθωση. Δεν είναι και λίγο να χάνεις στα καλά καθούμενα τα αρχεία σου από τον δίσκο που σύνδεσες για να απολαύσεις κανένα εργάκι...
Ευχαριστώ και ελπίζω να μην έγινα κουραστικός.