Kostas_Y
AVClub Fanatic
Υπαρχει κάπου διαθέσιμο το 1.049 firmware?
Edit: Sorry, μέχρι το 1.048 έχει.
Είναι προς το κάτω μέρος της σελίδας.
Edit Part 2: Το ανέβασα εδώ: http://www.sendspace.com/file/he4696
Last edited by a moderator:
Υπαρχει κάπου διαθέσιμο το 1.049 firmware?
Έχουν αρχίσει να μαζεύονται πολλές γνώμες ότι οι M-Star 7828 έχουν καλύτερη ποιότητα εικόνας από τους M-Star 7818. Αντί να βελτιώνονται τα πράγματα μάλλον το αντίθετο βλέπω. Δεν αποκλείω και τους ALI σε αυτό. Άλλη τρίτη λύση δεν υπάρχει άραγε;Καλησπέρα! Προχθές αγόρασα τον Ferguson Ariva T65 (απο e-shop 38 Euro). Μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα τον iq DVB t750 HD με μια Philips 32PFL 9603D. Η σύνδεση γίνεται με HDMI. Αυτό που με προβλημάτισε είναι ότι με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις η ποιότητα εικόνας από τον iq δείχνει καλύτερη από ότι με τον Ferguson. Είναι δυνατόν αυτό ή κάτι δεν έχω κάνει σωστά στις ρυθμίσεις?
εγω μεταξυ του Τ65 και του BOX HD που εχω δεν μπορω να πω οτι διακρινω εμφανη διαφορα:guitarist:Ρε παιδιά, τόσο μεγάλη διαφορά έχει η ποιότητα εικόνας του T65 ?
Τον έχει δει κανείς σε σύγκριση με τον Edision Triton + HD ?
Νομίζω οτι το έχω ξαναπει: ο δέκτης είναι όντως επιλεκτικός. Δεν δούλευε αρχικά με το καλώδιο στο οποίο είχα πριν συνδεμένους τους Lifeview.Μάλλον ο Ferguson είναι επιλεκτικός, ιδιότροπος ή προβληματικός σε αυτόν τον τομέα και όσοι έχετε προβλήματα εικόνας ή ήχου καλό θα ήταν να δοκιμάσετε ένα άλλο HDMI κσλώδιο.
Ευχαριστώ.:a0210:Εγώ. Έχω και τους 2 και σαν ποιότητα εικόνας ξεχωρίζω εύκολα τον +HD
Εγώ τον έχω με ένα καλώδιο HDMI από ένα DVD Player που πήρα από Αμερική πρίν από 8 χρόνια περίπου και δουλεύει μια χαρά. Περιμένουμε σύντομα νέο firmware που να λύνει κάποια από τα προβλήματα που έχει;Νομίζω οτι το έχω ξαναπει: ο δέκτης είναι όντως επιλεκτικός. Δεν δούλευε αρχικά με το καλώδιο στο οποίο είχα πριν συνδεμένους τους Lifeview.
Θα δοκιμάσω και με άλλα καλώδια, μήπως και βελτιωθεί η εικόνα του.Tώρα έχω ένα που αγόρασα απο το Lidl (όχι οτι τα άλλα είναι ακριβά...)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.