Ferguson Ariva T65

1) αν γραφει μπορουμε να γυρισουμε μπρος - πισω το προγραμμα;

Αν και δεν το περίμενα, ναι, μπορεί να κάνει rewind κατα την διάρκεια της εγγραφής. Πατώντας REW μπαίνει σε παράλληλη διαδικασία timeshift. Θέλει λίγο "γυάλισμα" η συγκεκριμένη λειτουργία

Αφου κανει αυτο τοτε ξεπερνιωνται τα θεματα του timeshift.
Για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος περι γυαλισματος.

-Επιπροσθετα, υπαρχει οριο μεγεθους/χρονου σε χειροκινητη ή προγραμματισμενη εγγραφη;

ΥΓ. ναι, ειπα να κανω δυο-τρεις ερωτησουλες. :D
Μιας και ο δεκτης φαινεται να ειναι σε καλο δρομο. Κριμα που εχω φορτωσει τους γνωστους με δεκτες ηδη, θα επαιρνα εναν να τον παιξω λιγο.

το μηχανακι ειναι ελατωμματικο,αρνειται πεισματικα να παρει μπρος οταν ειναι συνδεδεμενα τα καλωδια (RF και scart).
μαντευω οτι το μεγαλο προβλημα το εχει με το scart. δοκιμασα και αλλο scart,τπτ παλι τα ιδια. και προφανως δεν γινεται οποτε θελω να τον βαλω μπρος,να βγαζω το scart,να τραβαω το μπαουλο την crt για να φτασω στο πολυπριζο απο πισω και να τον βγαλω απο την πριζα,να τον ξαναβαλω λιγο μετα,πατημα του on στην προσοψη (δεν χαμπαριαζει απο το τ/κ) για μπολικα δευτερα και ξανατοποθετηση της crt...

τωρα πλεον εχει χειροτερεψει η κατασταση μαλιστα. ακομα και αν τελικα καταφερει να bootαρει και παει αυτοματα στο τελευταιο καναλι που επαιζε π.χ. το 7 (φαινεται στην οθονη του),παλι σβηνει! φτανει στο καναλι και μπαμ! σβησιμο και παλι κοκκινο λαμπακι. μετα βγαλσιμο 2η φορα απο την πριζα,λιγη αναμονη,συνδεση παλι στο ρευμα,πατημα του on για αρκετα δευτερα και θα καταφερει τελικα να δουλεψει σωστα...

οταν ειναι ρυθμισμενος σε "γρηγορη εκκινηση" (οπου στην ουσια δεν σβηνει),παιρνει μπρος και δεν εχω ολο αυτο το σκηνικο. αλλα ελα μου που αμα δεν τον δουλεψεις για καμια μερα ξερω γω,γυρναει απο μονος του σε "eco" (αλλο "φρουτο" παλι αυτο) ! και μετα αρχιζουν τα βασανα...

το λυσα γυρνοντας τον δεκτη σε eco,και σβηνοντας και αναβοντας τον. θα πρεπε να με ριξει μουτζα μετα και να μην bootarei (οπως συνηθιζει,ειναι ελατωμματικο το τεμαχιο) αλλα,εβαλα την Ταση Κεραιας στο ON,παρολο που ειναι συνδεδεμενος σε RF εγκατασταση με προενισχυτη και ενισχυτη κεραιας. ολως παραξενως....bootare χωρις καμωματα...

Μήπως να δοκίμαζες να αποσυνδέσεις ενισχυτές κτλ; Ίσως αυτά προκαλούν το πρόβλημα.

σε συνεχεια των παραπανω εχω να αναφερω :

τελικα με ή χωρίς Ταση Κεραιας,παλι παρουσιασε προβλημα στο boot οταν ειναι σε eco.

το,
εβαλα την Ταση Κεραιας στο ON,παρολο που ειναι συνδεδεμενος σε RF εγκατασταση με προενισχυτη και ενισχυτη κεραιας. ολως παραξενως....bootare χωρις καμωματα...
,

τελικα μπορει να ηταν κατι το "one-time-only",απλα να ετυχε.

δοκιμασα κατι αλλο λοιπον.

εβαλα το "return to last mode" σε Απενεργοποιηση. και μεχρι στιγμης δουλευει. το ρυθμισα σε "eco" και παραλληλα απενεργοποιησα το "επιστροφη σε προτερη κατασταση" .το εκλεισα για καμια ωρα. πατησα το ON απο το τ/κ,και αντι να φαω μια περιποιημενη μουτζα,πηρε μπρος μια χαρα! boot-> -On- -> καναλι -> πρασινο λαμπακι , ολα τζαμι δηλαδη.

στα καπακια τον εσβησα/αναψα καμια 10αρια φορες και δουλευει μια χαρα. θα δειξει βεβαια αν τελικα αυτο εφταιγε (και αν θα γλιτωσω την ταλαιπωρια του σερβις).

αλλα αν οντως φταιει αυτο,τοτε με μυριζει προβλημα με το f/w. δεν θα πρεπει να φλασαριστηκε σωστα στο εργοστασιο.

αν σιγουρευτω οτι φταιει το "return to last mode",θα κανω αυτο που με ειπες φιλε talos,
Δοκίμασε να διαμορφώσεις σε FAT32 μέσω του δέκτη το φλασάκι σου και κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αμέσως πριν και μετά την αναβάθμιση.
Συνδύασε τις επαναφορές με αποσύνδεση από την πρίζα αν είναι δυνατόν.
. και μετα θα στειλω e-mail στην Ferguson να τους ενημερωσω οτι "το και το".

Εγώ γιατί θυμάμαι να ρωτάει για να σώσει το Timeshift όταν το τερματίζουμε;

Αύριο θα έχω νέα λίστα προβλημάτων στην υπογραφή μου. Όποιοι θέλουν ας ελέγξουν ότι μπορούν, ώστε να συμπεριλάβουμε στην λίστα του Τ65 ότι άλλο λείπει.

Και σε μενα δεν bootαριζε μετα απο λιγη ωρα εκτος λειτουργιας και μολις απενεργοποιησα το "return to last mode" το μηχανημα μπουταρει κανονικα.
Ειναι σε κατασταση eco και εχει version 1.050.
και ειναι ολοκαινουριο 1 ημερας.
Οποτε μαλλον το προβλημα ηταν αυτο.

Αφου κανει αυτο τοτε ξεπερνιωνται τα θεματα του timeshift.
Για γινε λιγο πιο συγκεκριμενος περι γυαλισματος.

-Επιπροσθετα, υπαρχει οριο μεγεθους/χρονου σε χειροκινητη ή προγραμματισμενη εγγραφη;

ΥΓ. ναι, ειπα να κανω δυο-τρεις ερωτησουλες. :D
Μιας και ο δεκτης φαινεται να ειναι σε καλο δρομο. Κριμα που εχω φορτωσει τους γνωστους με δεκτες ηδη, θα επαιρνα εναν να τον παιξω λιγο.

Εντάξει, μπαινεις με REW σε timeshift. Για να βγείς όμως, πρέπει να πας με FF στο τέλος της τρέχουσας εγγραφής και τότε η εικόνα παγώνει για λίγο, "πέφτει μαύρο" και μετά επιστρέφει στο ζωντανό πρόγραμμα. Θα μπορούσε να είναι πιο ομαλή η μετάβαση.
Με τον ίδιο τρόπο πας απο απλό timeshift σε ζωντανή μετάδοση (νομίζω είχε ρωτήσει ο Άγγελος γι' αυτό).

Όριο χρόνου στις εγγραφές δεν υπάρχει. Γεμίζει ότι του δώσεις.

1) Η 2η γραμμή υποτίτλων υπερκαλύπτει το κάτω τμήμα της 1ης.
2) Επιλέγοντας «Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων», ο δέκτης δεν ζητάει επιβεβαίωση.
3) Επιλέγοντας το μενού εγγραφών (PVR) να εμφανίζει κατευθείαν τις εγγραφές. Αν δεν γνωρίζεις το όνομα του φακέλου που τις σώζει, δεν μπορούν να βρεθούν.
4) Οι εγγραφές να παίρνουν το όνομα της εκπομπής από το EPG.
5) Δεν εκτελεί τις προγραμματισμένες εγγραφές αν τον απενεργοποιήσουμε σε κανάλι δίχως ημερομηνία/ώρα.
6) Μετά την αναβάθμιση firmware, η Multimedia Autoplay function εμφανίζει το μήνυμα "multimedia auto play! please wait" να αναβοσβήνει στην οθόνη χωρίς να κάνει κάτι άλλο ο δέκτης, δημιουργώντας εντύπωση ότι προκλήθηκε πρόβλημα στον δέκτη.
7) Στο 1.0.56 οι υπότιτλοι κόβονται στο μέσο της λέξης όταν φτάνουν στο όριο μήκους της γραμμής.
8) Δεν αναγνωρίζονται οι υπότιτλοι όταν η ανάγνωση των αρχείων γίνεται απο hub.
9) Το φόντο στο info του media player να ακολουθεί την διαφάνεια του OSD
10) Στο ίδιο info, τα μεγάλα ονόματα αρχείων να σκρολάρουν. Το ίδιο και στην λίστα αρχείων. Αυτό το έχουν οι 7828.
11) To φόντο των υποτίτλων μπορεί να μπορεί να γίνει ημιδιαφανές; Ας ακολουθεί και αυτό την ανάλογη ρύθμιση διαφάνειας του OSD.
12) Κατά την αναπαραγωγή εξωτερικών υποτίτλων σε βιντεάκια με εσωτερικούς, ανα διαστήματα εμφανίζονται στιγμιαία οι εσωτερικοί.

Και βλέπω από τις ερωτήσεις του audiov να εμπλουτίζεται περαιτέρω η λίστα...

Το 6 δεν λύθηκε στην 1.056;
Για το (6): Όταν έκανα αναβάθμιση απο 1.050 σε 1.055, ο δέκτης κόλλησε στο autoplay. Απο 1.013 σε 1.056 όμως δεν το έκανε.
Το πιο σημαντικό είναι το (5) αλλα δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει κάτι η Ferguson. Πρέπει να δουν τι σήμα εκπέμπουν τα ψηφιακά στην Ελλάδα.

Να προσθέσω και μια μικρολεπτομέρεια: όταν πατάω το stop κατά την εγγραφή βγάζει το παράθυρο [ΟΚ]-Εντάξει \ [back]-Άκυρο. Το back όμως δεν λειτουργεί, πρέπει να πατηθεί το exit.

Όχι, ποτέ δεν το έκανε.

Last edited by a moderator:
talos_2002 said:
Όχι, ποτέ δεν το έκανε.
Πώς μας ξέφυγε αυτό αφού υπάρχει στην λίστα προβλημάτων των Mstar7818;

2) Επιλέγοντας «Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων», ο δέκτης δεν ζητάει επιβεβαίωση.
3) Επιλέγοντας το μενού εγγραφών (PVR) να εμφανίζει κατευθείαν τις εγγραφές. Αν δεν γνωρίζεις το όνομα του φακέλου που τις σώζει, δεν μπορούν να βρεθούν.
5) Δεν εκτελεί τις προγραμματισμένες εγγραφές αν τον απενεργοποιήσουμε σε κανάλι δίχως ημερομηνία/ώρα.
6) Μετά την αναβάθμιση firmware, η Multimedia Autoplay function εμφανίζει το μήνυμα "multimedia auto play! please wait" να αναβοσβήνει στην οθόνη χωρίς να κάνει κάτι άλλο ο δέκτης, δημιουργώντας εντύπωση ότι προκλήθηκε πρόβλημα στον δέκτη.
7) Στο 1.0.56 οι υπότιτλοι κόβονται στο μέσο της λέξης όταν φτάνουν στο όριο μήκους της γραμμής.
10) Στο ίδιο info, τα μεγάλα ονόματα αρχείων να σκρολάρουν. Το ίδιο και στην λίστα αρχείων. Αυτό το έχουν οι 7828.
11) To φόντο των υποτίτλων μπορεί να μπορεί να γίνει ημιδιαφανές; Ας ακολουθεί και αυτό την ανάλογη ρύθμιση διαφάνειας του OSD.
12) Κατά την αναπαραγωγή εξωτερικών υποτίτλων σε βιντεάκια με εσωτερικούς, ανα διαστήματα εμφανίζονται στιγμιαία οι εσωτερικοί.
13) Κατά τον τερματισμό του TImeshift δεν εμφανίζει ερώτηση διατήρησης ή όχι της εγγραφής.

3α) αν κανουμε timeshift μπορουμε να ρυθμισουμε να σωσει το timesfhit?
BOXHD v2 και (αν θυμάμαι σωστά) ο Prime-HD.
β) Αν ναι τοτε μπορουμε να το ρυθμισουμε να γραψει για χ ωρα ακομα ή πρεπει να πατησουμε το STOP και μονο τοτε;
Μόνο ο Prime-HD τo κάνει.

4) Αν αρχισει προγραμματισμενη εγγραφη μεσω EPG μπορουμε να αλλαξουμε, να θεσουμε νεο χρονικο οριο εγγραφης σαν να ηταν χειροκινητη εγγραφη;
Το κάνει ο BOXHD v2. Δεν ξέρω για τον Prime-HD.

5) Αν κανουμε εγγραφη και στο ιδιο καναλι εχουμε προγραμματισει μεσω EPG να γραψει, τοτε συνεχιζει χωρις διακοπη ή σταματαει την χειροκινητη και ξεκιναει την προγραμματισμενη;
7) αν βλεπουμε μια παλια εγγραφη ή ταινια τοτε ξεκιναει μια προγραμματισμενη εγγραφη;
Ο ΒΟΧ ρωτάει αν θέλεις να ξεκινήσει η νέα εγγραφή ή όχι. Φανταζόμουν ότι το ίδιο κάνει και ο T65.
Δεν ξέρω για τον Prime-HD.

8) χανει εγγραφες; Απ' όσο ξερω χανει τις προγραμματισμενες οταν ειμαστε σε καναλι χωρις πληροφοριες EPG. Υπαρχει και αλλη περιπτωση;
Έχει διορθωθεί μόνο στον Prime-HD με την αναβάθμιση. Ελπίζω και στο νέο 1.056 του Τ65.

Last edited:
Και σε μενα δεν bootαριζε μετα απο λιγη ωρα εκτος λειτουργιας και μολις απενεργοποιησα το "return to last mode" το μηχανημα μπουταρει κανονικα.
Ειναι σε κατασταση eco και εχει version 1.050.
και ειναι ολοκαινουριο 1 ημερας.
Οποτε μαλλον το προβλημα ηταν αυτο.

ευχαριστω πολυ!

οποτε το επιβεβαιωνουμε οτι κατα 99,99% φταιει αυτο, και μιας και μιλαμε και στις 2 περιπτωσεις για νεες παρτιδες με 1.0.50 fw κατα 99,99 % :p ειναι προβλημα f/w μαλλον απο λαθος φλασαρισμα στο εργοστασιο ή στην ferguson (δε μας απασχολει κιολας :p )

επαναφλασαρισμα λοιπον με "επιστροφη στις εργοστασιακες ρυθμισεις" πριν και μετα. αν ολα πανε καλα γλιτωνουμε και το σερβις. και μετα e-mail στην Fergie,να ξερουν τι τρεχει...

Ο ΒΟΧ ρωτάει αν θέλεις να ξεκινήσει η νέα εγγραφή ή όχι. Φανταζόμουν ότι το ίδιο κάνει και ο T65.
Δεν ξέρω για τον Prime-HD.
Όχι, ο Τ65 δεν ρωτάει. Σταματάει την χειροκίνητη εγγραφή και αρχίζει κατευθείαν την προγραμματισμένη.

Έχει διορθωθεί μόνο στον Prime-HD με την αναβάθμιση. Ελπίζω και στο νέο 1.056 του Τ65.
Το δοκίμασα πριν γράψω το προηγούμενο μήνυμα μου. Με την 1.056 ανοίγει την προκαθορισμένη ώρα στο κανάλι χωρίς EPG, μένει εκεί και δεν κάνει εγγραφή.

Ας τα επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος αυτά, είμαι λίγο ζαλισμένος σήμερα :smile:

Επεξεργασία:
7) αν βλεπουμε μια παλια εγγραφη ή ταινια τοτε ξεκιναει μια προγραμματισμενη εγγραφη;
Κι άλλο πρόβλημα για τη λίστα.

-Προγραμματίζω εγγραφή 21:55-22:00
-Ξεκινάω ένα βίντεο στον media player
-Ένα λεπτό πριν την προγραμματισμένη ώρα εγγραφής, ο δέκτης βγάζει προειδοποίηση Ναι\Όχι
-Αν δεν πατηθεί κάποιο πλήκτρο ή αν πατηθεί το ΟΚ, το βιντεο σταματάει. Ο δέκτης γυρίζει στο τελευταίο (όχι στο προγραμματισμένο) κανάλι αλλα δεν αρχίζει εγγραφή. Αν τώρα μπω στις 21:57 στα Πολυμέσα με το πλήκτρο PVR, με πετάει έξω και αρχίζει η εγγραφή. Αλλιώς αγνοεί τον προγραμματισμό.

Με κούρασαν τα προβλήματα του Τ65... Πάρτε ένα Lifeview BOXHD v2/Manta Τ06 βρε παιδιά να ηρεμήσω κι εγώ :p

13) Κατά τον τερματισμό του TImeshift δεν εμφανίζει ερώτηση διατήρησης ή όχι της εγγραφής.
14) Αν μια προγραμματισμένη εγγραφή ξεκινήσει ενώ παρακολουθούμε κάποιο βιντεάκι, εμφανίζει το τελευταίο κανάλι που παρακολουθούσαμε αλλά δεν κάνει την εγγραφή

Kostas_Y μήπως το κανάλι δεν είχε EPG;

Με κούρασαν τα προβλήματα του Τ65... Πάρτε ένα Lifeview BOXHD v2/Manta Τ06 βρε παιδιά να ηρεμήσω κι εγώ :p
Δεν νομίζω ότι όλα αυτά μπορούν να θεωρηθούν προβλήματα. Όλα αυτά που συζητάτε στα τελευταία μηνύματα είναι απίστευτες λεπτομέρειες. Ακόμα και εγώ που ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα, έχασα την μπάλα. Ποιοι χρησιμοποιούν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά; Η πλειοψηφία των άλλων δεκτών τα έχουν όλα αυτά; Αν τα ζητήσετε όλα αυτά (όχι την λίστα του talos_2002, τα υπόλοιπα που συζητάτε στα τελευταία μηνύματα) θα ασχοληθεί καμία εταιρία να φτιάξει όλες αυτές τις λεπτομέρειες; Το μόνο που μένει στους μέσους χρήστες είναι μία γκρίνια, σαν να πρόκειται για έναν προβληματικό δέκτη. Και οι εταιρίες μάλλον θα αγνοήσουν τα αιτήματα που είναι εκτός πλαισίου. Αλλά κινδυνεύετε να αγνοήσουν και τα υπόλοιπα σωστά αιτήματα που έχετε.

Οι δεκτες εχουν τριπλη λειτουργια.
α) ληψη/αποκωδικοποιηση -> Ειναι η κυρια λειτουργια και δεν υπαρχει αλλη συσκευη που να την αντικαθιστα.
β) PVR -> εγγραφη/timeshift -> Ειναι βασικη λειτουργια και δεν υπαρχει αλλη συσκευη που να το αντικαθιστα.
γ) media player -> Ειναι εξτρα λειτουργια και για λογους ανταγωνισμου μιας και γινεται χαμος στον ανταγωνισμο υπαρχει και αυτη η λειτυργια ενω υπαρχουν αλλες εξιδεικευμενες συσκευες που κανουν αυτη την δουλεια.

Αν το μενου, το EPG, το PVR δεν ειναι οπως θα επρεπε απο ποια αλλη συσκευη να ζητησουμε να γινει σωστη; Δεν υπαρχει αλλη.
Αν ο media player δεν παιζει σαν media player ποτε θα το ζητησουμε, οταν παψει ο ανταγωνισμος και εχουν γεμισει ηδη ολοι με δεκτες; Που τοτε δεν θα ασχοληθει κανεις;

Να το παρουμε και απο την αλλη. Εχουν πωληθει εκατομμυρια δεκτες ανα την Ευρωπη και πολλοι απο αυτους δεν πληρουν σωστα ουτε το πρωτο σκελος. Αυτο τι μας λεει; Οτι καποιοι δεν ζητησαν αυτα που πρεπει, πρωτοι οι αγοραστες.
Οποτε δεν μου λεει τιποτα το αν η πλειοψηφια τα εχει αυτα ή οχι.
Να μην βαλω στην λιστα δεκτες με τηλεχειριστηρια που θελουν να σκοπευεις σαν τοξοτης και δακτυλα πιανιστα καθως και αλλα κωμικα.

Οποιος θελει να ασχοληθει υπαρχει αγορα να πουλησει και σε τιμες ανω του ανταγωνισμου. Οποιος δεν θελει να ασχοληθει βγαζει τους δεκτες με τα τηλεχειριστηρια μιας χρησης.
Παντως κανεις δεν θα αγορασει και δευτερο ή τριτο δεκτη αν ολοι ειναι στο ιδιο καζανι. Και γι`αυτο ευτυχως δηλαδη καποιοι δεκτες ξεχωριζουν.
Αλλοι εξαφανιζονται την αλλη μερα και παυουν να υπαρχουν σαν μοντελο, μαζι με αλλαγη λογισμικου "νεο" μοντελο. Εσυ θα αγοραζες ξανα;

Last edited:
σε εμένα διαβάζει ένα 500άρι χωρίς τροφοδοσία και μάλιστα χωρίς καμία καθυστέρηση

σε μενα διαβαζει και 1000ρι εξωτερικο 2,5" χωρις εξωτερικη τροφοδοσια γρηγορα και ανετα. Παιζει ανετα τα παντα εκτος φυσικα ηχο DTS. Εχει f/w 1050

tolias και όσοι πιστεύουν ότι το παρατραβάω, ίσως έχετε δίκιο.
Ήθελα να δείξω ότι ένας δέκτης που θεωρείται κορυφαίος, δεν μπορεί να έχει προβλήματα που δεν έχουν άλλοι δέκτες που δεν θεωρούνται κορυφαίοι.
θα προσπαθήσω να αιτιολογήσω την άποψή μου:

Ο media player πάει στράφι για την πλειονότητα των χρηστών.

Δύσκολο να το καταλάβουν όσοι δεν έχουν εξοικείωση με υπολογιστές.

Αν έχεις παιδιά (Nickelodeon) ή γιαγιά (4Ε) στο σπίτι, θα χάνεις τις εγγραφές. Γενικό πρόβλημα των Mstar που πιθανότατα θα διορθωθεί αφού διορθώθηκε στον Prime-HD. Το αναφέρω όμως επειδή είναι σημαντικό.

Δημιουργεί στον απλό χρήστη την εντύπωση ότι η αναβάθμιση δημιούργησε πρόβλημα στον δέκτη.

Γεμίζει το φλασάκι και αποτυγχάνουν οι εγγραφές επειδή δεν χωράνε.

14) Αν μια προγραμματισμένη εγγραφή ξεκινήσει ενώ παρακολουθούμε κάποιο βιντεάκι, εμφανίζει το τελευταίο κανάλι που παρακολουθούσαμε αλλά δεν κάνει την εγγραφή
Και αυτό προκαλεί απώλεια των εγγραφών.

καλησπέρα παιδιά. κατ'αρχήν συγχαρητήρια για το forum. έχει 2-3 μέρες που το παρακολουθώ και είναι τέλειο. με πείσατε και σήμερα πήρα κι εγώ το Ferguson Ariva T-65 το οποίο κατάφερα και το βρήκα μόνο τα Praktiker στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανένας να μου πει γιατί δε μου εμφανίζει τους υπότιτλους (.srt) σε ταινία .avi? τα έχω με το ίδιο όνομα όπως ακριβώς το έβλεπα στο pc. Ευχαριστώ.

Συμφωνώ με τον Άγγελο. Τα περισσότερα που ζητάμε δεν είναι εξωτικά αλλα είναι:

-Προβλήματα\ελλείψεις λογισμικού που έχουν διορθωθεί σε άλλους δέκτες.

-Προβλήματα που δημιουργήθηκαν απο προηγούμενες αναβαθμίσεις, προφανώς λόγω κακού ποιοτικού ελέγχου (αν και νομίζω οτι αυτόν τον κάνουμε εμείς...)

-Μικροπράγματα που θα έκαναν ένα καλό δέκτη, καλύτερο αλλα δεν είναι τόσο σημαντικά.

Όσο δεν ζητάμε...DTS-MA και αναπαραγωγή 3D, νομίζω οτι δεν κινδυνεύουμε να θεωρηθούμε "γραφικοί"

καλησπέρα παιδιά. κατ'αρχήν συγχαρητήρια για το forum. έχει 2-3 μέρες που το παρακολουθώ και είναι τέλειο. με πείσατε και σήμερα πήρα κι εγώ το Ferguson Ariva T-65 το οποίο κατάφερα και το βρήκα μόνο τα Praktiker στη Θεσσαλονίκη. Ξέρει κανένας να μου πει γιατί δε μου εμφανίζει τους υπότιτλους (.srt) σε ταινία .avi? τα έχω με το ίδιο όνομα όπως ακριβώς το έβλεπα στο pc. Ευχαριστώ.

Ferguson στο Praktiker; Για φαντάσου...
Πόσο τον πουλάνε;

Δες στο μενου>Εργαλεία>Πληροφορίες τι έκδοση λογισμικού έχει. Αν είναι πριν την 1.050, χρειάζεται αναβάθμιση.

Κι όμως μόνο εκεί το βρήκα... λίγο τσιμπημένος βέβαια... 49,99 αλλά καιγόμουν να πάρω σήμερα!!! έχει την έκδοση 1.044. βρήκα στο site την 1.056, αλλά διάβασα μερικές σελίδες πιο μπροστά στο topic διάφορα τρελά με τις εκδόσεις. να την κάνω αναβάθμιση σε 1.056 ή σε κάποια άλλη παλιότερη?