Ferguson Ariva T650i

Δύο ερωτήσεις προς τους κατόχους:
1. Έχει παραμετροποίηση εξωτερικών υποτίτλων στο media player (δηλαδή χρώμα και μέγεθος);
2. Αν παρακολουθούμε ένα αρχείο στο media player και το σταματήσουμε, κατόπιν, αν επανέλθουμε να το αναπαραγάγουμε, μας πηγαίνει στο σημείο που είχαμε σταματήσει (λειτουργία resume) ή ξεκινάει από την αρχή;

Σεραφείμ, έχει παραμέτρους για χρώμα, διαφάνεια, θέση και μέγεθος.
Σου δίνει και την επιλογή του resume με ερώτηση.

Το κακό με το resume του δέκτη είναι οτι σου γεμίζει τους φακέλους με αρχεία .bin. Είναι τα αρχεία με πληροφορίες για το σημείο όπου σταμάτησε το κάθε βίντεο.
Σε άλλο δέκτη αυτά τα αρχεία ήταν συγκεντρωμένα σε ένα φάκελο, όχι σκόρπια.

Την διαφάνεια του μαύρου φόντου ακόμα περιμένω να την φτιάξουν...

Όντως η διαφάνεια έχει θέμα.
Κώστα, υπάρχει τρόπος να δω ένα φάκελο στο local network μου, που έχω ταινίες;
Δοκίμασα να σεταρω το local channels με τον plex server , αλλά δεν το κατάφερα.

Τελικα παιδια αξιζει να περασουμε το τελευταιο firmware ή οχι? Ευχαριστω.

Το τελευταίο firmware στο site της ferguson είναι μάλλον το καλύτερο αν και έχει τα προβληματάκια του (όπως όλα όσα έχουν βγει μέχρι τώρα).

Δεν είδα κάτι να αλλάξει. Το έκανα μέσω Internet, οπότε δεν πήγα στο site να δω το changelog. Ξέρει κάποιος κάτι;

Δεν ξέρω λεπτομέρειες, έχω όμως παρατηρήσει οτι όταν βγαίνει λογισμικό για τους δορυφορικούς δέκτες της εταιρίας, μετά απο 7-10 μέρες βγαίνει και για τον Τ650.

Ρωτάω, επειδή συζηταγατε για κάποια λίστα, δεν ξέρω αν έχει προχωρήσει και τον μεγάλο μου καημό, να δουλεύει το wifi μαζί με τον εξωτερικό σκληρό.