Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T650i
Πραγματικά αν υπήρχε διαθέσιμος από αλλού σε αυτή την τιμή, δεν θα ξαναγόραζα από το κιτρινομάγαζο. Την τελευταία φορά, μου καθυστερήσαν την αποστολή 1 εβδομάδα γιατί προφανώς δεν είχαν αποστολή πολλών δεμάτων για Καβάλα. !@#$%@
Οι crystal που πήρα από εκεί, ήρθαν την επόμενη εργάσιμη. Δεν βγαίνει άκρη.
Υπάρχει λόγος που το κιτρινομάγαζο βγήκε εκτός Skroutz. Τα αρνητικά σχόλια περισσέψανε...
Αν φωνάζεις γιατί πιστεύεις ότι ο δέκτης είναι από επιστροφή, δεν σε αδικώ. Αν και όλα τα τελευταία κομμάτια που έφεραν ήταν αχρησιμοποίητα. Ακόμα και αυτό του mr.Vox που αρνήθηκε να παραλάβει, μάλλον αχρησιμοποίητος θα ήταν αφού ήταν από αυτή τη παρτίδα.
Αν φωνάζεις για την καθυστέρηση, εξαρχής έλεγε το site ότι η νέα παραλαβή θα ήταν 22 Οκτωβρίου. Λίγα κομμάτια βρήκαν (δεν ξέρω πως) που τελικά φαίνεται ότι ήταν καινούρια. Αλλά τα πολλά κομμάτια θα έρθουν στις 22, και το είχαν γράψει εξαρχής.
Για το Skroutz, μάλλον έφυγαν γιατί οι εταιρίες πληρώνουν για να εμφανίζονται στο Skroutz, και αυτοί αποφάσισαν ότι δεν αξίζει τον κόπο. Είναι ένα από τα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα έτσι και αλλιώς. Δεν είναι η μόνη εταιρία που έφυγε από το Skroutz. Για παράδειγμα και ο Γερμανός δεν εμφανίζεται στο Skroutz. Όχι τόσο σημαντικό στους δέκτες, αλλά σημαντικό για τον τομέα των κινητών.
Από όσο γνωρίζω, είναι δική τους εισαγωγή.
Είναι στα ελληνικά και μετά από reset; Μάλλον όχι, άρα τότε κάνουν αυτοί την αλλαγή, οπότε και κολλάνε οι ίδιοι το αυτοκόλλητο ασφαλείας της εγγύησης.
Όχι, δεν είναι στα ελληνικά. Όπως είπα, έκανα ξανά εγκατάσταση του λογισμικού για να είμαι σίγουρος ότι μπήκε σωστά, έκανα επαναφορά πριν και μετά την εγκατάσταση, και κάθε φορά ο δέκτης ξεκίναγε στα πολωνικά. Και μένει εκεί αν δεν προλάβεις να αλλάξεις την γλώσσα μέσα σε 10 sec. Μετά η αρχική οθόνη καλωσορίσματος και ρυθμίσεων φεύγει. Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ALI 3801 που αυτή η οθόνη δεν φεύγει από μόνη της. Νομίζω γιαυτό έγινε η αλλαγή της γλώσσας, για να μην ψάχνεις να αλλάξεις την γλώσσα μέσα στο πολωνικό μενού.
Αυτό νομίζω ότι το έχει κάνει έλληνας, και η προσθήκη της ταινίας φαίνεται ότι είναι κατοπινή, γιατί δεν νομίζω ότι θα έσκιζαν έτσι την ζελατίνα στο εργοστάσιο για να βάλουν την ταινία.
Και αυτό με την ταινία πιο πιθανό το βλέπω να το έκανε κάποιος που θα έχει την ευθύνη του service, το eshop δεν ξέρω να έχει ξανακάνει κάτι τέτοιο. Οπότε μάλλον για Μπέσκα το βλέπω να τα έχει κάνει.
Αυτό γίνεται αν ο Μπέσκας δίνει τους δέκτες στο eshop. Δεν αποκλείεται το eshop να είναι απλά ο μεσάζοντας. Βέβαια ο Μπέσκας πουλάει το ίδιο προιόν πιο ακριβά, αλλά το ίδιο γίνεται και με την Crystal Audio. Το eshop πουλάει πιο φθηνά από την Crystal Audio, και δεν νομίζω να φέρνει τους δέκτες από έξω με το όνομα της Crystal Audio, αφού είναι ελληνική εταιρία και τους φέρνει φασόν με το όνομα της.