giorgos.ko
AVClub Enthusiast
Μέσα στην εβδομάδα περιμένω την πίστωση απο το e-shop , τώρα τον t650i τον έχει 30.90 , να τον παραγγειλω ή να περιμένω μήπως πεσει η τιμή μέσα στην εβδομάδα ?
Μέσα στην εβδομάδα περιμένω την πίστωση απο το e-shop , τώρα τον t650i τον έχει 30.90 , να τον παραγγειλω ή να περιμένω μήπως πεσει η τιμή μέσα στην εβδομάδα ?
Δεν είχε πέσει στα 29,90 όταν τον έβγαλαν χωρίς το στικ;Είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Δεν έχει πέσει ποτέ πιο κάτω.
Σε 1080i50, θα έλεγα. Το 60 δεν είναι για το ευρωπαϊκό σύστημα τηλεόρασης.Ερώτηση :
Σε 1366x768 οθονη, σε ποια ανάλυση θα δω την καλύτερη εικονα στον ferguson? Σε 720p ή 1080i. Τα 50/60 παιζουν καποιο λογο? Τελος το N HD τι ανάλυση πραγματικη παιζει?
Thanks,
Κανένας δέκτης δεν έρχεται σε σφραγισμένο κουτί.
Για την εγγύηση, θα πρέπει να δω τα χαρτιά του δικού μου για να σου πω και είναι δύσκολο αυτές τις μέρες.
Δεν ξέρω πως το ζητάμε. Όποιος έχει τη δυνατότητα ας το κάνει.Δε νομίζω να γίνεται αυτό. Κι εγώ το θέλω, ίσως πρέπει να το ζητήσουμε όσο είναι νωρίς.
Ρε δώστε μου έναν 650 να σας δείξω!Δεν ξέρω πως το ζητάμε. Όποιος έχει τη δυνατότητα ας το κάνει.![]()
Θεωρητικά είναι καλύτερο το By Source, όντως. Το πρόβλημα είναι οτι, αν και δουλεύει σωστά με τα κανάλια, δεν αλλάζει την ανάλυση όταν παίζουν αρχεία στον media player. Κρατάει την ανάλυση του τελευταίου καναλιού.
Κάποιος άλλος; Ήρθε σε όλους σφραγισμένη η κάρτα εγγύησης από Πολωνία;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.