Ferguson Ariva T650i

Μέσα στην εβδομάδα περιμένω την πίστωση απο το e-shop , τώρα τον t650i τον έχει 30.90 , να τον παραγγειλω ή να περιμένω μήπως πεσει η τιμή μέσα στην εβδομάδα ?

Υπάρχει καμια πιθανότητα να γίνεται να στηλουμε εικονα απο το xbmc που τρέχει στο κινητο, στον ferguson μεσω iptv?
Εχει καποιες ρυθμίσεις το xbmc, ενω παιρνει και απειρα plugin.. Δεν εχουν φτιαξει κατι να στελνει την εικονα σε ip?
Αν δουλεύε αυτο θα με γλυτωνε απο την αγορα Android toggle για tv.. :)

Μέσα στην εβδομάδα περιμένω την πίστωση απο το e-shop , τώρα τον t650i τον έχει 30.90 , να τον παραγγειλω ή να περιμένω μήπως πεσει η τιμή μέσα στην εβδομάδα ?

Είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Δεν έχει πέσει ποτέ πιο κάτω.

Ερώτηση :
Σε 1366x768 οθονη, σε ποια ανάλυση θα δω την καλύτερη εικονα στον ferguson? Σε 720p ή 1080i. Τα 50/60 παιζουν καποιο λογο? Τελος το N HD τι ανάλυση πραγματικη παιζει?
Thanks,

Είναι στην καλύτερη τιμή της αγοράς. Δεν έχει πέσει ποτέ πιο κάτω.
Δεν είχε πέσει στα 29,90 όταν τον έβγαλαν χωρίς το στικ;

Ερώτηση :
Σε 1366x768 οθονη, σε ποια ανάλυση θα δω την καλύτερη εικονα στον ferguson? Σε 720p ή 1080i. Τα 50/60 παιζουν καποιο λογο? Τελος το N HD τι ανάλυση πραγματικη παιζει?
Thanks,
Σε 1080i50, θα έλεγα. Το 60 δεν είναι για το ευρωπαϊκό σύστημα τηλεόρασης.

Το N.HD εκπέμπει σε 1440x1080.

Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T650i

Καλησπέρα, μόλις πήρα τον δέκτη από e-shop. Η συσκευασία δεν έπρεπε να είναι σφραγισμένη;
Επίσης στην κάρτα της εγγύησης έχει σφραγίδα με ημερομηνία στο Πολωνικά μάλλον 23 Lis 2014 ( Νοέμβριος; )
Γιατί αυτό;

Κανένας δέκτης δεν έρχεται σε σφραγισμένο κουτί.

Για την εγγύηση, θα πρέπει να δω τα χαρτιά του δικού μου για να σου πω και είναι δύσκολο αυτές τις μέρες.

Έχω πάρει και εγώ το δέκτη από τα καλά σας λόγια γι αυτόν. Δεν κατάφερα να κάνω το εξής. Έχω βάλει ένα group in favorite groups τα κανάλια που με ενδιαφέρουν. Όταν όμως ανοίγει ο αποκωδικοποιητής πηγαίνει στο all TV και πρέπει εγώ να το αλλάξω στα δικά μου αγαπημένα. Γίνεται να ξεκινά στο δικό μου favorite group και να μη χρειάζεται να το αλλάζω κάθε φορά που τον ανοίγω? Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T650i

Κανένας δέκτης δεν έρχεται σε σφραγισμένο κουτί.

Για την εγγύηση, θα πρέπει να δω τα χαρτιά του δικού μου για να σου πω και είναι δύσκολο αυτές τις μέρες.

Κάποιος άλλος; Ήρθε σε όλους σφραγισμένη η κάρτα εγγύησης από Πολωνία;

Στην ανάλυση εικόνας έχει και τις επιλογές 'By source' και 'By Native TV'. Να υποθέσω πως το 1ο στέλνει στην tv την ορίτζιναλ ανάλυση του καναλιού (576i για digea και 1080i για N HD). Επίσης υποθέτω ότι η 2η επιλογή στέλνει ανάλυση όση είναι η εγγενής ανάλυση της tv. Αν ισχύει αυτό δεν είναι καλύτερο να έχουμε την 'By source' και να αφήνουμε την tv να κάνει (εφόσον μπορεί) upscaling; Νομίζω πως οι τηλεοράσεις έχουν καλύτερους scaler από τους δέκτες.

Θεωρητικά είναι καλύτερο το By Source, όντως. Το πρόβλημα είναι οτι, αν και δουλεύει σωστά με τα κανάλια, δεν αλλάζει την ανάλυση όταν παίζουν αρχεία στον media player. Κρατάει την ανάλυση του τελευταίου καναλιού.

Θεωρητικά είναι καλύτερο το By Source, όντως. Το πρόβλημα είναι οτι, αν και δουλεύει σωστά με τα κανάλια, δεν αλλάζει την ανάλυση όταν παίζουν αρχεία στον media player. Κρατάει την ανάλυση του τελευταίου καναλιού.

Αν όμως έχω μονίμως την ανάλυση στο 1080i θα έχω κάποια τεχνουργήματα. Στην 576i θα χάνω την ανάλυση της N HD. Νομίζω πως θα κρατήσω το By Source.

Το WiFi που έχω , φοράει Ralink 2870 , πείτε μου οτι κανει ?!?!?!? Αλλιως τα 10 δεν τα δίνω για το stick της εταιρίας , ο κινεζος το έχει 2 ....