Πού τη βρίσκουμε την κάρτα εγγύησης που λες;
Μέσα στην συσκευασία είναι
Διευκρίνηση: Είναι η τελευταία σελίδα του βιβλίου οδηγιών στα Πολωνικά
Μέσα στην συσκευασία είναι
Διευκρίνηση: Είναι η τελευταία σελίδα του βιβλίου οδηγιών στα Πολωνικά
Το WiFi που έχω , φοράει Ralink 2870 , πείτε μου οτι κανει ?!?!?!? Αλλιως τα 10 δεν τα δίνω για το stick της εταιρίας , ο κινεζος το έχει 2 ....
Κριμα.... 10 πανω για το WiFi είναι κάπως....Δυστυχώς μόνο 5370. Δοκίμασα και άλλο Ralink αλλα δεν το αναγνώρισε.
Ο δικός μου έχει αγγλικό και γερμανικό manual.
Πρόσφατη αγορά του T650i από e-Shop : στην τελευταία σελίδα έχει ημερομηνία 17/10/2014 και ένα αυτοκόλλητο με 10 αλφαριθμητικούς χαρακτήρες και barcode στην θέση "Numer seryjny/Serial no".
Τον ίδιο Κωδικό σειράς αναφέρει και η απόδειξη αγοράς.
Μου ηρθε σημερα απο eshop ακριβως ετσι.. Που χρειαζεται ομως η καρτα εγγυησης?
Το μονο που χρειαζεται ειναι η αποδειξη αγορας και σε καλυπτει ο πωλητης για 2 χρονια συμφωνα με το νομο.. Απο τον κατασκευαστή δεν υπαρχει λογος να ζητησουμε εγγυηση και να μπλεκουμε με πολωνια κτλ..
Οι ρυθμίσεις εικόνας εξαρτώνται και απο την τηλεόραση σου. Δεν υπάρχει χρυσός κανόνας.-Υπάρχουν προτεινόμενες ρυθμίσεις για καλύτερη εικόνα;
-Υπάρχει πλήκτρο που να με πάει κατευθείαν στο media player;
Δες μήπως συμπίπτουν οι χρόνοι εμφάνισης των γραμμών. Συνηθισμένο πρόβλημα, λύνεται εύκολα με το SubtitleEdit ή άλλο τέτοιο πρόγραμμα.ενα προβληματάκι μου κάνει στον media player τρεμοπαίζουν οι υπότιτλοι, δλδ δείχνει τον προηγούμενο υπότιτλο στιγμιαία πριν δείξει τον επόμενο. υπαρχει καποια λύση?
Εγώ δεν το κατάφερα με τίποτα δυστυχώς.Επειδη το thread ειναι μεγαλο και το search του δεν μου βγαζει καποιο αποτελεσμα, να ρωτησω ...στις επιλογες για αναλογια οθονης, εφοσον η tv μας ειναι 4:3, μπορει να παιζει σε full screen χωρις να κοβει απο την εικονα; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι δέκτες με λογισμικό και τσιπ της ALi έτσι συμπεριφέρονται και σωστά κατά τη γνώμη μου.
Αν η τηλεόραση δεν είναι πολύ παλιά, θα έχει ρύθμιση για το "κάδρο".
Τέλεια ιδέα ο shortener (εφόσον πιάνει!). Εγώ θα αντιπρότεινα να κάνεις εισαγωγή με αρχείο(IPTV.TXT). Εκει δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα...
Έχω αυτό. Δεν ξέρω γιατί στράβωσε ο πωλητής και λέει οτι δεν στέλνει στην Ελλάδα.Κάποιο φτηνο στικακι που ομως να δουλεύει σίγουρα καλα; Σαν εμβέλεια δεν με νοιάζει γιατι θα είναι στο ιδιο δωμάτιο με το ρουτερ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.