Ferguson Ariva T650i

βασικο για το youtube ειναι να μπορω να βαλω το user μου οπως κανω σε smart tv vυ solo 2 lg home cinema για να βλεπω τις playlists, εχω κανει καναλι και βλεπω τις playlists που εκανα πχ ντοκιμαντερ ταινιες 60ς μουσικη 90ς ktl θελω να μπορω να τα βλεπω κ στο αrιvα 650i (προς κ.μπεσκα),και το f2 να λειτουργει για αλλαγη πηγης εχει το εικονιδιο αλλα δε κανει τιποτα με καμια αναβαθμιση που δοκιμασα ειναι χρησιμο εχουμε πια τοσες συσκευες ....και αν γινεται λογω μνημης καποιο patch για dlna (1 μβ το πολλη θελει) να βλεπουμε τις ταινιες μεσω δυκτιου μιας κ δε γινεται μαζι wifi k usb βγαζοντας καποιο app πχ google maps που δεν ειναι χρησιμο πιστευω στους πιο πολλους ευχαριστω.

Συμφωνώ κι εγώ για να υπάρχει δυνατότητα rewind / forward σε συγκεκριμένο σημείο των youtube videos. Είναι πολύ σπαστικό. Επίσης δεν ξέρω στις νεώτερες εκδόσεις αν διορθώθηκε η απώλεια συγχρονισμού ήχου με εικόνα στα youtube, όταν κάνεις δεύτερη φορά pause σε κάποιο σημείο του video. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω.
Έχω μπλέξει τις εκδόσεις όμως και πρέπει να δω ποια είχα βάλει κι εγώ.
Η 1.10 είναι η τελευταία επίσημη και η 1.11 είναι testing?

βασικο για το youtube ειναι να μπορω να βαλω το user μου οπως κανω σε smart tv vυ solo 2 lg home cinema για να βλεπω τις playlists, εχω κανει καναλι και βλεπω τις playlists που εκανα πχ ντοκιμαντερ ταινιες 60ς μουσικη 90ς ktl θελω να μπορω να τα βλεπω κ στο αrιvα 650i (προς κ.μπεσκα),και το f2 να λειτουργει για αλλαγη πηγης εχει το εικονιδιο αλλα δε κανει τιποτα με καμια αναβαθμιση που δοκιμασα ειναι χρησιμο εχουμε πια τοσες συσκευες ....και αν γινεται λογω μνημης καποιο patch για dlna (1 μβ το πολλη θελει) να βλεπουμε τις ταινιες μεσω δυκτιου μιας κ δε γινεται μαζι wifi k usb βγαζοντας καποιο app πχ google maps που δεν ειναι χρησιμο πιστευω στους πιο πολλους ευχαριστω.
Και εγώ τα θέλω όλα αυτά, για αυτό θα πάρω ένα Android TV box. Ο δέκτης μου θέλω να έχει καλή εικόνα και εύκολη χρήση, τα υπόλοιπα δεν τα "ψειρίζω" και πολύ.

Η 1.10 είναι η τελευταία επίσημη και η 1.11 είναι testing?
Έτσι ακριβώς.

οταν εχει wifi ζητω πιο πολλα αν δε ειχε ναι μονο εικονα επειδη το εχω στου γονεις μου θελω να βλεπουν ταινιες me dlna εχω nas σκληρο αλλωστε ποσοι απο εμας χρειαζονται google maps rss feed ενω youtube , dlna καιρος , iptv ειναι βασικα ποια, αν μπορουν να γινουν καλως αλλιως οκ ,Android TV box μεγαλη απατη για μενα δε πεταω χρηματα απο το παραθυρο γνωμη μου, και ποιος ξερει να το χρησιμοποιει ειδικα μεγαλη ηλικιας ατομα, με 270ε εκανα hptc μονος με icore3 4gb raμ ddr3 ssd60gb...

Last edited by a moderator:
Το ζητούμενο πρώτα είναι να δουλεύει άριστα ως επίγειος ψηφιακός δέκτης. Έχετε δίκιο από την πλευρά σας που ζητάτε και τα υπόλοιπα αλλά κατά τη γνώμη μου είναι δευτερεύοντα.

Όταν αγοράσαμε τον δέκτη, ξέραμε οτι το WiFi μπορούσε να κάνει 10 ορισμένα πράγματα. Το FF\REW στο YouTube, εντάξει, το καταλαβαίνω.
Ας μη ζητάμε όμως πράγματα που δεν τα κάνουν δέκτες πολλαπλάσιας αξίας.

Ας μας πει ο Σεραφείμ πόσοι δορυφορικοί δέκτες έχουν αναπαραγωγή με DLNA π.χ.

Έτσι είναι, παιδιά. Με 40 ευρώ δε θα ψήνει και καφέ! Είναι ένας πολύ καλός επίγειος δέκτης και για τα χρήματά του ποιοτικότατος. Επιπλέον, αν χρησιμοποιείται τόσο πολύπλευρα και δίνεται έμφαση στο διαδικτυακό κομμάτι, θα είναι μικρότερη και η διάρκεια ζωής του.

αυτο ακριβως βαλε βγαλε ποσο θα αντεξει το usb (για dnla υπαρχουν δοριφορικοι δεκτες combo απο 70ε ) εγω ειπα να φτιαξουν το λογισμικο να δουλεyει με hub αλλιως αν μπορουν dlna ...γιατι εχει πισω το usb δε βολευει και δεν το εχουν ολοι σε ευκολο σημειο το δεκτη εμενα ειναι σε επιπλο κλειστο(στους γονεις μου) υπαρχει προβλημα να βαζω κ να βγαζω το usb..αλλωστε ας ειναι καλα το plex το εβαλα στο dm800 και δουλευει τελεια οπως και youtube στο tsmedia εχω oλες τις playlist απλως εχουν τρελαθει οι ανθρωποι με τα τηλεκοντρολ ,θα εβαζα ενα hub στο ariva (usb stick + wifi) κ θα ηταν οκ....

Αυτό είναι εύκολο, βάζεις ένα USB καλωδιάκι και ξεμπερδεύεις με τον κλειστό χώρο και με τον κίνδυνο της καταστροφής του USB.

Ποιος θα κάνει τη λίστα με τα αιτήματά μας;

1. Δυνατότητα rewind/forward σε youtube videos
2. Δυνατότητα login σε youtube ή άλλο site. (Λογικά, εφόσον είναι web-based διαδικασία το να κάνεις login σε ένα site) δεν πρέπει να είναι δύσκολο να το υλοποιήσουν
3. Ταυτόχρονη λειτουργία wifi και usb stick / hdd ή καλύτερη διαχείριση ενέργειας (; ) που να επιτρέπει να τα χρησιμοποιείς και τα δύο με usb hub.
4. .... άλλο??

Μπα...μόνο 3 μέρες βγάζει.

Κάτι άλλο πολύ ενοχλητικό: στο "οριζόντιο" EPG δεν υπάρχει καμία ένδειξη ημερομηνίας για την επιλεγμένη εκπομπή! Ακόμα και πατώντας το info βγάζει μόνο ώρα προβολής και όχι μέρα.

Re: Απάντηση: Ferguson Ariva T650i

Καλησπέρα παιδιά! Ήθελα να σας ρωτήσω από που μπορώ να βρω το firmware της ελληνικής αντιπροσωπείας?? Δεν βρίσκω κάποιο site εκτός του πολωνικού. Σας ευχαριστώ

To μόνο "ελληνικό" λογισμικό είναι το 1.11Β3, δεν έχει όμως κάτι εξαιρετικό που να δικαιολογεί τη χρήση του.

Μπορείς να χρησιμοποιείς το του πολωνικού site, δεν έχει σημαντικές διαφορές.

Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν έδειχνε πληροφορίες και δεν εμφάνιζε τον τίτλο της εκπομπής κτλ