haralabosg
Senior Member
Καποιες φορες το σημα του wifi ειναι χαμηλοτερο, ενω παλιοτερα ηταν παντα σταθερο... Σε ευχαριστω
Καποιες φορες το σημα του wifi ειναι χαμηλοτερο, ενω παλιοτερα ηταν παντα σταθερο... Σε ευχαριστω
Περιμένω τις παρατηρήσεις σου . Είχα το ίδιο θέμα με χαμηλότερο σήμα wifi ,ενώ πριν ήταν σταθερά και υψηλότερο. Επίσης μετά τις αναβάθμισεις άρχισέ να μην φορτώνει και να μην ανοίγει τις σελίδες .
Ευχαριστώ πολύ, δεν ήξερα αυτή την λεπτομέρεια.
Τελικα ξαναγυρισα στο τελευταιο firmware (v1.11B9). Για την σταθμη μαλλον εφταιγε κατι στο router... Oχι, οτι εχω δει και καμια διαφορα στο 1.11B9 v 1.10B3. Παντως συνολικα ειναι ο καλυτερος ψ.δεκτης που εχει περασει απο τα χερια μου.
Σε μια Philips LCD 32" βλέπω καλύτερη εικόνα στα 60hz. Αλλά βλέπω ακόμη καλύτερη στα 1080i_30 που το maximum που μπορεί να δείξει η τηλεόραση.
Σε παλιότερους δέκτες με επεξεργαστή ALI 3601, η επιλογή 60p έδινε περισσότερο το φαινόμενο της μη ομαλής κίνησης, που η εικόνα κινούνταν με σκαλοπατάκια σαν να είχε λόξυγκα. Judder νομίζω λέγεται; Επίσης η εικόνα ήταν πιο έντονη και με περισσότερο ψηφιακό θόρυβο από ότι στα 50 Hz. Δηλαδή 1080p_50 και 1080p_60. Στους ALI 3801 δεν υπάρχει το φαινόμενο του judder. Αλλά έχουν και αυτοί πιο έντονη εικόνα και περισσότερο ψηφιακό θόρυβο στα 60Hz. Δηλαδή είναι φανερό ότι ο δέκτης επεμβαίνει πολύ στην εικόνα. Ήδη επεμβαίνει με την μετατροπή σε 1080, τα 60 Hz είναι μία ακόμα έξτρα μετατροπή που τον βάζω να κάνει. Υπάρχει εικόνα βέβαια, αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει μεγαλύτερη επέμβαση στην αρχική εικόνα.Είδες διαφορά στην κίνηση της εικόνας όταν τον γύρισες απο 60p σε 50p;
Ρωτάω επειδή μου φαίνεται οτι αυτές οι επιλογές είναι κάπως...διακοσμητικές και δεν επηρεάζουν πολύ το τελικό αποτέλεσμα.
Θα ηθελα να ρωτησω, αν με τη δυνατοτητα που εχει ο δεκτης αυτος να μπανει στο Internet, υπαρχει τροπος να βλεπει και καποιος καποια ξενα καναλια απο stream.
H επιλογη του δεκτη για webtv τι καναλια εχει και αν αυτα παιζουν συνέχεια.
Απάντηση στο email δεν έχω πάρει και διαφορά, σημαντική τουλάχιστον, δεν είδα.
Εγώ πάντως από τότε που έβαλα το τελευταίο firmware, μου κάνει κόλπα το wi-fi. Στο youtube συχνά μου βγάζει "movie not found" όταν πατάω να δω μια ταινία που ήδη έχει βρει στην αναζήτηση! Μετά από 3-4 προσπάθειες, τελικώς παίζει τη ταινία.
Αυτό γίνεται και στις δύο συσκευές που έχω και έβαλα το τελευταίο formware
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.