Ferguson Ariva T650i

Διαφορετικης. Και δεν εγραφα στο αρχικο καναλι αλλα ειχα σταματημενο το προγραμμα με το timeshift. Δεν ειναι οτι το διακοπτει αλλα οτι δεν σε αφηνει να επιλεξεις αν θες να σταματησει την ροη αυτου που βλεπεις για να κανει την προγραμματισμενη εγγραφη

Και εμένα με χάλασε που έφυγε η λειτουργία jump στις εγγραφές. Την χρησιμοποιούσα πάρα πολύ γιατί ήταν πολύ γρήγορη μικρή μετακίνηση. Για παράδειγμα να πάω λίγο πίσω στην αθλητική εκπομπή για να ξαναδώ την φάση. Ήταν ο πιο γρήγορος τρόπος. Ιδίως εδώ που μπορούσα να ρυθμίσω στο μενού πόσο θα είναι το jump. Δεν καταλαβαίνω γιατί έφυγε αυτή η δυνατότητα στο τελευταίο λογισμικό.

Δεν υπάρχει κάτι να καταλάβεις, δεν είναι απόφαση της εταιρίας. Λάθος του λογισμικού είναι, αλλιώς θα είχε φύγει και η επιλογή στις ρυθμίσεις.

Επειδή δεν χρησιμοποιώ το WiFi και δεν εχω αποψη για το προηγούμενο firmware είναι ευκολο να πει κάποιος τα υπερ και τα κατα;

To 1.12B1 λες;
Μετά απο λίγη χρήση του 1.12Β2, είδα οτι έχουν φτιάξει το φόντο υποτίτλων που στο Β1 είχε αρκετά "δοντάκια".

Αυτό που είδα στις τελευταίες 2-3 εκδόσεις και δεν μου άρεσε καθόλου είναι περισσότερος θόρυβος στην εικόνα. Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς;

Βρείτε το εσείς και σας το δίνω. Τα έχω κρατήσει όλα :)

Πάντως το κακό με τα Firmware Updates, δύο φτιάχνουν ένα χαλάει (στην καλύτερη περίπτωση) έχει παραγίνει.

Αγορά από eShop με την τελευταία φουρνιά αρχές Νοέμβρη.
F/W: V1.12B1

Μετά από αρκετές δοκιμές σε λειτουργία PVR επιβεβαιώνω ότι λειτουργούν άψογα τα:
1) Η προγραμματιζόμενη λειτουργία Jump
με τα πλήκτρα "page"
2) Η μετακίνηση του κέρσορα ανά διαστήματα περίπου 10% του αρχείου.
3) Η απομνημόνευση θέσεων του γραμμένου αρχείου με το κόκκινο κουμπί και οι μετακίνηση σε αυτές με το πράσινο.

Δοκιμάστηκαν και αρχεία από άλλο δέκτη (Horo HRT 8300) όπου κι εκεί ίσχυσαν τα παραπάνω

Δυστυχώς η λειτουργία προγραμματιζόμενης εγγραφής, μου παρουσιάζει προβλήματα.
Κάποιες φορές γράφει κανονικά και κάποιες άλλες όχι.
Ακόμα δεν έχω εντοπίσει αν φταίω εγώ, ή κάποια λάθος ρύθμιση.
Επειδή το κομμάτι του PVR με ενδιαφέρει αρκετά, κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Για τις εγγραφές, έχω παρατηρήσει οτι κάποιες φορές πρέπει να του "υπενθυμίσεις" που να τις κάνει ορίζοντας ξανά το partition ή stick που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Για τις εγγραφές, έχω παρατηρήσει οτι κάποιες φορές πρέπει να του "υπενθυμίσεις" που να τις κάνει ορίζοντας ξανά το partition ή stick που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.

Ευχαριστώ Κώστα, θα το δοκιμάσω και αφού κάνω αρκετές δοκιμές θα επανέλθω.

Δεν έχω δοκιμάσει παλιότερο λογισμικό, μόνο τα δύο τελευταία. Στις εγγραφές δεν είχα πρόβλημα με κανένα από τα δύο, οπότε ίσως να υπάρχει κάποιο θέμα με την συνεργασία με το στικ.
Η μόνη διαφορά που βλέπω στις εγγραφές είναι ότι χάθηκε η λειτουργία jump στο τελευταίο λογισμικά, όπως έχω πει.

Έχεις μόνιμα δίσκο πάνω του;

Σε μένα το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν αλλάζω sticks. Κανονικά θα πρέπει να γράφει σε ό,τι βρίσκει στην USB του αλλα μερικές φορές πρέπει να ορίσω ξανά το DVR.

Σε μένα το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν αλλάζω sticks. Κανονικά θα πρέπει να γράφει σε ό,τι βρίσκει στην USB του αλλα μερικές φορές πρέπει να ορίσω ξανά το DVR.

Παρόλες τις προσπάθειες που έκανα δεν μπόρεσα να καταλάβω τι εννοείς λέγοντας "να ορίσω ξανά το DVR"

Έχοντας συνδέσει 1 USB 2 500 Gb
ρυθμίσεις Pvr έχω τις εξης:
Χρονική μετατόπιση: Ενεργό ?
Χρον/σμός: Ενεργό ?
Διάρκεια: 03:00 ?
Αν τα παραπάνω είναι για το time shift
τότε νομίζω είναι εντάξει.
TS file size: ξέρω τι κάνει αλλά τεστάροντας μήπως ανακαλύψω το πρόβλημα στις εγγραφές το είχα στα 4Gb και εχθές το έβαλα στα 2Gb.
Έχοντας κάνει από χτες 7-8 δοκιμαστικές εγγραφές όλες γίνανε κανονικά.
Επειδή δεν θέλω να χάσω το "Jumb" παραμένω στο προτελευταίο firmware

Απάντηση: Re: Ferguson Ariva T650i

Όχι. Έχω 2-3 στικ εγγραφής NTFS για κάθε δέκτη (καμιά 15αριά συνολικά, αλλά ξεχωριστά για τον καθένα, και δεν τα ανακατεύω), και αρκετά στικ FAT32 με αρχεία (ταινίες, mp3, οικογενειακές φωτογραφίες) που τα βάζω σε όλους τους δέκτες. Σε αυτά δεν γράφω ποτέ.
Πάντως εννοώ ότι αλλάζω συνέχεια στικ και σε αυτόν, και στους άλλους δέκτες μου.
Δεν έχω δει στον T650i πρόβλημα με κάποια αλλαγή στικ. Ειδικά όταν προγραμματίζω εγγραφή πάντα κοιτάω (πριν κλείσω τον δέκτη) αν βλέπει σωστά το στικ και αν έχει καμία ξεχασμένη εγγραφή ώστε να μην χωρέσει η καινούρια. Πάντα βλέπει σωστά το στικ, και δεν έχει χρειαστεί να πατήσω ποτέ το μπλε πλήκτρο ρυθμίσεων σύνδεσης.
Αλλά δεν ξέρω μήπως έχει σχέση ότι έχω μόνιμα πάνω καλώδιο επέκτασης της θύρας USB. Μήπως ξεγελιέται έτσι ο δέκτης και το βλέπει σαν μόνιμη σύνδεση; Ακόμα και τον αντάπτορα ίντερνετ εκεί πάνω τον βάζω.