billis2
Established Member
- 4 March 2011
- 132
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ποιον ψηφιακό δέκτη να επιλέξω...
αν καποιος εχει vu + ,dreambox δεκτη (σε αλλο δωματιο πχ)τα καναλια που θα εχει 50 συνολο τα παιζει μια χαρα χωρις κοληματα, αλλα επειδη το εχω πει ξανα το dlna 1 mb ειναι δε μπορω να καταλαβω γιατι δε βαζουν κ εχουν κατι app που δε ενδιαφερει κανεναν πιστευω ....αυτο ειναι παραξενο ....
Όντως! Πολύ σωστά. Δεν το είχα ψάξει ιδιαιτέρως, οπότε κακώς είπα στον άλλον φίλο ότι μόνο όσα κανάλια ήδη έχει μπορείς να δεις.
Στο μενού Entertainment που είναι για την iptv, υπάρχει στο τέλος της αριστερής στήλης η επιλογή My IPTV. Μπαίνοντας εκεί μέσα μπορείς (με το πράσινο πλήκτρο) να βάλεις δικά σου κανάλια βάζοντας την διεύθυνση του και δίνοντας και ένα όνομα για το κάθε κανάλι που θέλεις. Και με τα άλλα χρωματιστά πλήκτρα μπορείς να τα επεξεργαστείς. Πολύ ενδιαφέρον. Δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά, αλλά ευκαιρία να το δοκιμάσω με τη πρώτη ευκαιρία. Αν βρω κανένα κανάλι με τις προδιαγραφές που λέει ο theo71, έστω μόνο για την δοκιμή.
Για δίσκο δεν ξέρω, και δεν μπορώ να δοκιμάσω. Στα XP που έχω ακόμα τα ιδιωτικά δίκτυα είναι λίγο δύσκολα, με κοινόχρηστους φακέλους, χειροκίνητες ρυθμίσεις πρόσβασης κτλ. Βαρέθηκα να ασχοληθώ.
Και για την ερώτηση του PanosSkin για την μετακίνηση στο βίντεο (που τώρα πρόσεξα), όντως σε κάποια κανάλια ή υπηρεσίες η μετακίνηση δουλεύει, αλλά όχι σε όλα. Στα περισσότερα δηλαδή δεν δουλεύει. Το έχω πει και εγώ ότι είναι πρόβλημα. Έχω γράψει ότι μετά από μία ώρα που έβλεπα ταινία από You Tube χάθηκε η σύνδεση. Αν ήθελα να συνεχίσω την ταινία έπρεπε να ξαναρχίσω από την αρχή. Οπότε πήγα στον υπολογιστή, την κατέβασα πάλι από το You Tube που την έβλεπα (για να μην ψάχνω) και την είδα σαν αρχείο από τον media player του δέκτη, με μετακίνηση, παύση, τα πάντα όλα. Είπαμε, η iptv του δέκτη είναι περισσότερο για τον χαβαλέ και την απασχόληση. Δεν είναι εντελώς λειτουργική, αλλά δεν πειράζει. Αυτό είναι έξτρα.
αν καποιος εχει vu + ,dreambox δεκτη (σε αλλο δωματιο πχ)τα καναλια που θα εχει 50 συνολο τα παιζει μια χαρα χωρις κοληματα, αλλα επειδη το εχω πει ξανα το dlna 1 mb ειναι δε μπορω να καταλαβω γιατι δε βαζουν κ εχουν κατι app που δε ενδιαφερει κανεναν πιστευω ....αυτο ειναι παραξενο ....