Εδώ τα δικά μας αδιαφορούν για την τήρηση του προγράμματος/EPG και την αναλογία εικόνας/WSS, με αυτό θα ασχοληθούν;(που δε νομίζω να αφορούν τα δικά μας κανάλια)
Τα μηδενικά δεν παίζουν ρόλο. Γραψτη όπως λες στο ποστ με τα μηδενικά.εστω οτι θελω να γραψω την διευθυνση 192.168.1.4 πως θα το κανω ? δεν μπορω να γραψω 192.168.001.004 ειναι λαθος γιατι η default gateway ειναι 192.168.1.1 , το remote δεν μου αφαιρει τα 0 . υπαρχει τροπος η οχι ?
Να φανταστώ ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος αποθήκευσης ρυθμίσεων και μετά την αναβάθμιση να κάνω επαναφορά των ρυθμίσεων. Καλά κατάλαβα? Γιατί έχω δύο αποκωδικοποιητεςΜα πρέπει να χάσεις τις ρυθμίσεις. Ο καλύτερος τρόπος είναι καθαρή εγκατάσταση πάνω στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, γιαυτό προτείνουμε πάντα επαναφορά ρυθμίσεων πριν και μετά την εγκατάσταση. Έχει παρατηρηθεί παλιότερα, και σε άλλους δέκτες, ότι ο δέκτης μπορεί να έχει κατάλοιπα ρυθμίσεων που μπορεί να μην αφήνουν να γίνει σωστή εγκατάσταση. Γιαυτό προτείνεται επαναφορά ρυθμίσεων πριν την αναβάθμιση.
Δυστυχώς backup γίνεται είναι όμως συνολικό. Δεν μπορείς να πάρει μόνο τις ρυθμίσεις (λίστα καναλιών, WiFi κτλ), το αρχείο που φτιάχνει ο δέκτης περιέχει και όλο το λογισμικό.Να φανταστώ ότι δεν υπάρχει κάποιος τρόπος αποθήκευσης ρυθμίσεων και μετά την αναβάθμιση να κάνω επαναφορά των ρυθμίσεων. Καλά κατάλαβα? Γιατί έχω δύο αποκωδικοποιητες.
Αυτό ίσως σημαίνει οτι είναι ενεργοποιημένος ο έλεγχος πρόσβασης (π.χ. με βάση διεύθυνση MAC) και ο δέκτης δεν είναι στη λίστα με τις επιτρεπόμενες διευθύνσεις.καλησπέρα έχω αγοράσει τον Ariva T650i , είμαι αρκετά ευχαριστημένος , τελευταία έχω το εξής πρόβλημα , ενώ πριν έμπαινα στο ίντερνετ με τον κωδικό του γείτονα που μου είχε δώσει κανονικά , τώρα δεν μπορώ να συνδεθώ με την δική μου σύνδεση (οτε) και με σήμα 98% , μήπως πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις του δεκτή η του ρούτερ ?
ευχαριστώ
Εδώ τα δικά μας αδιαφορούν για την τήρηση του προγράμματος/EPG και την αναλογία εικόνας/WSS, με αυτό θα ασχοληθούν;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.