IPTV WORKING STREAMS
Δημιουργείστε αρχείο iptv.txt με το παρακάτω περιεχόμενο και περάστε το στον FERGUSON![]()
Ούτε και εγώ το κατέχω, αλλά είναι εύκολο να το βρεις.Πως ακριβως τα περναμε αυτα στον δεκτη. ?
Πως ακριβως τα περναμε αυτα στον δεκτη. ?
Πληροφοριακά λέω ότι το νέο λογισμικό όντως έχει την λειτουργία jump, κάτι άλλο δεν βλέπω να έχει αλλάξει, αν και δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με τον media player. Αλλά δεν νομίζω να έχει αλλαγές. Ούτε στο ίντερνετ βλέπω αλλαγή, ούτε έχει χαλάσει κάτι.
Και σε μένα μόνο έτσι δούλεψε! Να σαι καλά! :a0210:Πρεπει να ειναι σε ANSI και οχι σε unicode. Ουτε σε μενα δουλευε
Φαντάζομαι αυτό είναι θεωρητικό για τις δυνατότητες του δέκτη, αφού όλα τα κανάλια είναι 37. Ή κάνω εγώ λάθος και με κάποιο τρόπο (πατώντας κάποιο από τα link πχ) κατεβαίνουν και άλλα κανάλια;ο μέγιστος αριθμός που θα διαβάσει ο δέκτης είναι τα 50 (πρώτα) κανάλια, μπορούμε όμως να έχουμε και παραπάνω σαν εναλλακτικά και να τα βάζουμε στις 50 πρώτες γραμμές
Αν όλα τα κανάλια είναι περασμένα δεν μπορείς να αλλάξεις τα 2 τελευταία ψηφία, αφού υπάρχει ήδη και το άλλο κανάλι με τα 2 ψηφία που θέλεις να αλλάξεις. Τότε μόνο το όνομα του καναλιού μπορείς να αλλάξεις, αν δεν είναι το σωστό κανάλι με αυτό που γράφει.Για την λίστα των καναλιών του theo 71, δεν αντιστοιχούν όλα τα κανάλια στο όνομα δίπλα, αλλά όλα τα URL διαφέρουν μόνο στο τελευταία 2 ψηφία. Οπότε αν δεν είναι το κανάλι που λέει, παίξτε με τα 2 τελευταία ψηφία του URL και θα το βρείτε. Η διόρθωση γίνεται όταν αριστερά επιλεχθεί το κανάλι, με το μπλε πλήκτρο ανοίγει παράθυρο που έχεις γράψει το URL. Σβήνεις τα 2 τελευταία ψηφία, και βάζεις 2 άλλα από την λίστα.
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους!!Νέος κάτοχος του συγκεκριμένου δέκτη εδώ και μία εβδομάδα και οι εντυπώσεις μου προς το παρόν είναι πολύ καλές!!Κυριολεκτικά τον έχω ξεσκίσει και βλέπω ότι ανταποκρίνεται πολύ καλά είτε σαν δέκτης είτε σαν Media Player..Σήμερα παρήγγειλα από το κίτρινο μαγαζί και το στικάκι οπότε θα δω και τι άλλες δυνατότητες έχει..
Το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε και θα ήθελα τη βοηθεια σας είναι σε μια ταινία BluRay (ήθελα να δω αν παίζει) που κατέβασα χτες (Τhe.Barber 720p.BluRay.x264-ROVERS.mkv) και δεν έχει ήχο.. Μήπως δεν έχει ήχο λόγω ότι είναι σε mkv? η μήπως θέλει κάποια αναβάθμηση ο δέκτης? Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
Το αρχείο σου έχει ήχο DTS, ο οποίος δεν αποκωδικοποιείται από ουσιαστικά κανέναν δέκτη. Είναι όμως εύκολο και πολύ γρήγορο να μετατρέψεις τον ήχο του σε άλλη μορφή (π.χ. ΜΡ3).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.