Κάποια ασυμβατότητα του δέκτη θα είναι. Κάτι τον πειράζει στα συγκεκριμένα mp4 και αντιδρά έτσι μάλλον. Κάθε δέκτης έχει τις δικές του ιδιοτροπίες, που μπορεί να μην υπάρχουν σε άλλο δέκτη. Και η αλήθεια είναι ότι στον τομέα βίντεο και media player ο Τ650i δεν έχει πολλές ιδιοτροπίες, και έχει έναν από τους δυνατότερους media player, αλλά φαίνεται ότι έπεσες σε κάποια αδυναμία του.
Προτείνω να μην τον ζορίσεις πολύ. Σε άλλον δέκτη είχα αντιμετωπίσει πρόβλημα με κάποιο περίεργο mp4. Με τον Τ650i δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, γιατί μάλλον δεν έχω πέσει σε περίεργο αρχείο. Στον Lifeview A2 μου όμως είχα πετύχει ένα περίεργο αρχείο. Από τους καλούς δέκτες και αυτός, και έχει και αυτός ALI 3801. Κόλλαγε σε ένα συγκεκριμένο σημείο στο αρχείο, και δεν ξεκόλλαγε με τίποτα. Εγώ πείσμωσα και ήθελα να δω το υπόλοιπο, αφού ήταν λίγο πριν το τέλος. Έκανα επανεκκίνηση, έβγαλα το στικ που χρησιμοποιούσα, έκανα τέλος πάντων 2-3 προσπάθειες να δω το υπόλοιπο. Το αποτέλεσμα: Μου διέλυσε το στικ! Μου διέλυσε μάλλον το σύστημα αρχείων του, και κάθε 2-3 δευτερόλεπτα έκανε αποσύνδεση και επανασύνδεση του στικ, χωρίς να το βγάζω από την θύρα. Το ίδιο μετά είδα έκανε και στον υπολογιστή, και το στικ πήγε χαμένο. Προσπάθησα να το επισκευάσω στο PC με κάποια προγράμματα επιδιόρθωσης, αλλά με αυτή την συνεχή αποσύνδεση δεν προλάβαινε το πρόγραμμα να κάνει την δουλειά του. Έχασα και αρκετά δικά μου αρχεία που φύλαγα στο στικ.
Από τότε όταν βλέπω κάποιο πρόβλημα σε κάποιο αρχείο πάντα σταματάω την προβολή, σε ότι δέκτη και αν είναι. Αν πετύχεις πάνω σε ασυμβατότητα και ιδιοτροπία, κι αρχίσει ο δέκτης να ζορίζεται, δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει, και τι ζημιά θα κάνει. Καλύτερα να συνεχίσεις την προβολή σε υπολογιστή που συνήθως έχουν μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερες αντιδράσεις σε περίεργα.
Δυστυχώς πρέπει να σεβόμαστε τις ιδιοτροπίες τους, όταν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Πάντως υπάρχει το πρόγραμμα MediaInfo που αναλύει τα βίντεο, και μπορείς να δεις αν έχουν κάποιο περίεργο χαρακτηριστικό.
Για τον F&U 2205, δεν θα το σχολιάσω καν. Πάντα έλεγα ότι είναι ο πιο περίεργος δέκτης-media player που έχει βγει. Σε εμένα αντίθετα από εσένα δεν μπορεί να παίξει κανένα κανονικό mp4. Έπαιζε τα mp4 σαν τηλεοπτικό κανάλι που έχει οριακό σήμα. Κολλήματα, πιξιελάσματα, μόνο την ένδειξη "Ανεπαρκές σήμα" δεν έβγαζε.
Τελικά το βρήκα κατα τ'υχη με το F3. Ευχαριστώ πάντως.
Να είσαι καλά, αλλά το ευχαριστώ πρέπει να πάει στον latinsoapsfever που σου υπέδειξε το πλήκτρο F3. Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμόμουν ποιο είναι το όνομα του πλήκτρου, γιατί χρησιμοποιώ προγραμματιζόμενο και δεν θυμόμουν το original όνομα του. Εγώ απλά εξήγησα παραπάνω το πρόβλημα. Γιατί αυτό το πράγμα έχει ταλαιπωρήσει κόσμο. Κάποιοι έχω διαβάσει παλιότερα πήγαν τον δέκτη (άλλον δέκτη) στο service γιατί νόμιζαν ότι έχει καεί και δεν βγάζει εικόνα.