nikx
Senior Member
- 12 January 2013
- 480
Πού βρήκες διαθέσιμο τον Τ650;
22 ευρα απο τα Stock του eshop,αυτο ειναι το καλο,το κακο ειναι οτι το wifi dongle κανει τα μισα της συσκευης...anyway,can't win them all.
Πού βρήκες διαθέσιμο τον Τ650;
Καλησπερα. Δηλαδή το μόνο "ανοιχτό" θέμα με τον δέκτη αυτό είναι η γλώσσα στο epg (αγγλικά), που πρέπει να διορθώνεται κάθε φορά? Διορθώθηκε αυτό με κάποια ενημέρωση?
Καλημέρα. Ο δέκτης έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα.... Κάνει στα καλά καθούμενα restart ή παγώνει την εικόνα και πρέπει να βγει από την πρίζα για να στρώσει.... Έχω το τελευταίο sw και έχω στείλει αναφορές στην ferguson σχετικά. Έχει κάποιος άλλος ανάλογα θέματα;
Καλημέρα,
τον αγορασα για τον γαμπρο μου, και μου ειπε χτες οτι κολλάει στα καλα καθουμενα.
παγώνει την εικόνα και πρέπει να βγει από την πρίζα για να στρώσει....
Τι παζει??
Μηπως φταει οτι δεν εχει κανει το τελευταιο update? ( AT750i_V1.15B6, αυτο δεν ειναι το τελευταιο? http://www.ferguson-digital.eu/en/download/Terrestrial-receivers-(DVB-T)/Ariva-T750i/ )
Πήρα μήνυμα από την Ferguson για το πρόβλημα με το πάγωμα και μου είπαν να βάλω το τελευταίο sw και να κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα το δοκιμάσω και αν δεν δουλέψει πάει πίσω στο σέρβις..
Θα κανω μια μικρη λιστα με οσα εχω δει εως τωρα απο τον δεκτη ειδικα σε σχεση με τον 650i που ειχα και υπαρχει ενα μετρο συγκρισης. Τα γραφω σε αυτο το τοπικ και οχι στο "ποιον δεκτη να διαλεξω" μηπως καποιος που ξερει καλυτερα αγγλικα απο μενα θελει να τους στειλει email με τα εως τωρα προβληματα και να προσθεσει οτι επιπλεον εχει βρει ο ιδιος
Στα υπερ:
1. Εχω την αισθηση πως εχει καλυτερη ποιοτητα εικονας σε οτι αφορα τα χρωματα
2. Οταν χρησιμοποιουσες το timeshift και πατουσες κατα λαθος τα πληκτρα για εναλλαγη καναλιων ο 650 εκανε restart. Πλεον σταματαει η λειτουργια timeshift
3. Παιζει αρχεια για τα οποια ο 650 εβγαζε το μηνυμα audio file not supported
4. Ειχα κολληματα με τα κρατικα καναλια τα οποια εξαφανιστηκαν
Κατα:
1. Μια φορα εως τωρα δεν αναγνωρισε τον σκληρο δισκο
2. Σταματησε την αναπαραγωγη Mp4 και στην συνεχεια δεν εβλεπε πως υπηρχαν αρχεια στον σκληρο δισκο
3. Το θεμα με τα ελληνικα στο epg
4. Αν κανεις εγγραφη και πατησεις το πληκτρο pvr μετα δεν μπορεις να ξαναγυρισεις στα καναλια γιατι δειχνει μαυρη οθονη με την ενδειξη οτι δεν υπαρχει σημα
5. Κατα διαστηματα ακουγεται παραξενος θορυβος απο τον σκληρο σαν να τον ζοριζει
6. Δεν βλεπει δευτερο υποτιτλο οποτε αν εχεις srt και sub πρεπει να σβησεις τον εναν απο τους δυο
7. Οι ρυθμισεις για αλλαγη μεγεθους υποτιτλων ειναι δυνατες πριν την προβολη της ταινιας και οχι κατα την διαρκεια (αν και αυτο ειναι το λιγοτερο)
8. Δεν υπαρχει ρυθμιση για την οξυτητα της εικονας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.