kblachos
Μέλος Σωματείου
Re: Απόσταση θέασης - ίντσες
Στην αρχή κι εγώ γέλασα γιατί νόμισα ότι όντως ήταν πρωταπριλιάτικο!!!
Και η 42άρα στα 3 μέτρα πρωταπριλιάτικο είναι....
Και για να σοβαρευτούμε λίγο. Αυτός που σου είπε ότι στα 3 μέτρα θα βλέπεις υλικό υψηλής ευκρίνειας σε 32" 37" ή 42", προφανώς είναι τελείως άσχετος με το αντικείμενο. Στην απόσταση αυτή ιδανική επιλογή για θέαση HD θα ήταν οι 60". Λόγω του ότι οι 60άρες είναι ακόμη ακριβές, προσανατολίσου οπωσδήποτε σε 50". Με τίποτα μικρότερη. Σε αντίθετη περίπτωση, μετά από ένα μήνα θα έχεις μετανοιώσει και θα κλαις τα λεφτά σου. Στο υπογράφω.
Υ.Γ. Το Avatar μου δείχνει την 50άρα που έχω στο σαλόνι μου σε απόσταση 2,80 μέτρων από την θέση θέασης. Σε θέαση τηλεοπτικού σήματος είναι ικανοποιητική. Σε θέαση ταινίας HD με κάδρο 2,35:1 είναι ανεπαρκής. Είσαι ευπρόσδεκτος να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Κερνάω καφέ όποτε θέλεις.... :ernaehrung004:
Γειά σε όλους. Για 3m απόσταση θέασης να πάρω 32" ή 37" τι λέτε ? Ευχαριστώ
Πρωταπριλιατικο...:a0210:![]()
Στην αρχή κι εγώ γέλασα γιατί νόμισα ότι όντως ήταν πρωταπριλιάτικο!!!

Δυο φίλοι που βλεπουν στα 2.5 με 3 μέτρα με 32" μόλις τους ειπα για 37" φρικάρανε, τεράστια τους φάνηκε. Σε σάς φάνηκε πρωταπριλιάτικοΝα κοιτάξω και την περίπτωση της 42άρας δηλαδή....
Και η 42άρα στα 3 μέτρα πρωταπριλιάτικο είναι....
.....με τις διαστάσεις που λέτε νομίζω ότι θα ειμαι σαν να κάθομαι στο σινεμά πρώτη θέση και για να διαβάζω τους υπότιτλους θα πρεπει να κουνάω το κεφάλι από τερμα αριστερά ως τέρμα δεξια
Και για να σοβαρευτούμε λίγο. Αυτός που σου είπε ότι στα 3 μέτρα θα βλέπεις υλικό υψηλής ευκρίνειας σε 32" 37" ή 42", προφανώς είναι τελείως άσχετος με το αντικείμενο. Στην απόσταση αυτή ιδανική επιλογή για θέαση HD θα ήταν οι 60". Λόγω του ότι οι 60άρες είναι ακόμη ακριβές, προσανατολίσου οπωσδήποτε σε 50". Με τίποτα μικρότερη. Σε αντίθετη περίπτωση, μετά από ένα μήνα θα έχεις μετανοιώσει και θα κλαις τα λεφτά σου. Στο υπογράφω.
Υ.Γ. Το Avatar μου δείχνει την 50άρα που έχω στο σαλόνι μου σε απόσταση 2,80 μέτρων από την θέση θέασης. Σε θέαση τηλεοπτικού σήματος είναι ικανοποιητική. Σε θέαση ταινίας HD με κάδρο 2,35:1 είναι ανεπαρκής. Είσαι ευπρόσδεκτος να το διαπιστώσεις και μόνος σου. Κερνάω καφέ όποτε θέλεις.... :ernaehrung004: